Gość: Gość IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.10, 17:21 Zagrają: Majchro Pedezet Motomyszy z Marsa /Kwiatek, Rafał, Stype/ Zach WAŁBRZYCH ul.Długa 5 /budynek byłego PKS-u tuż za OBI WJAZD 3 zł START o godz. 20 oo Gramy w piątek 23.07.10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czesław Hydraulik Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.chello.pl 20.07.10, 17:53 Buhahahahahahahaha smiech na sali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Na majakach koncert.... the ROCK IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.10, 18:02 z czego ta wesołość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Na majakach koncert.... the ROCK IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.10, 19:04 Niby knajpa w klimacie rock/punk/metal a hiphopolo bedzie koncertować. Wpadną naćpani dresiarze i hołota. A potem właściciel bedzie płakał na undergroundzie że ruchu w interesie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
rudy86 Re: Na majakach koncert.... the ROCK 23.07.10, 09:33 To w sumie jest tylko z nazwy rockowa knajpa. A tak naprawdę to jest niezależny dom kultury. A jak wiesz kultura i sztuka to nie tylko rock ale też inne gatunki muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Na majakach koncert.... the ROCK IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.10, 19:05 musieliby mi jeszcze zapłacić,żebym poszedł na ten koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipiteeennden Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.chello.pl 20.07.10, 21:10 Ja bym nawet nie poszedł jak by dopłacali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejter Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.10, 22:07 no to zamknij mordę i siedź dalej w domu przed komputerem, cisnij na forach wszystkim ew. wyżal sie na pudelku jakie to życie jest h...owe albo najlepiej odrazu idz na jakies drzewo i sprawdz ile wazysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgłoszenie wysłane Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.chello.pl 20.07.10, 21:56 Zgłoszenie wysłane. Każdy post możesz zgłosić jeden raz. W kategoriach regionalnych otworzyliśmy fora ogłoszeniowe - zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borubar Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.10, 22:43 Ja tam wpadnę. Posłuchał bym sobie Rocka na żywo. Mam nadzieje że będzie nie najgorszy. Ale System Of A Down też zaczynał po takich lokalach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 23:24 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.07.10, 08:27 A ja dzisiaj oczywiście przyjdę z kol. posłuchać. Świetnie że są chłopaki którzy coś robią oprócz narzekania jak to żle i nudno w naszym mieście. Chłopaki tak trzymać! Kocham Was!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Re: Na majkach koncert.... the ROCK IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.10, 08:38 a ciebie też kocham w pewną dziurę Odpowiedz Link Zgłoś