Dodaj do ulubionych

komis odzieżowy

IP: *.chello.pl 31.08.10, 20:56
czy w wałbrzychu jest komis odzieżowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: komis odzieżowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.10, 07:37
      Na Białym Kamieniu blisko kina Zorza
      • Gość: Kat Re: komis odzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 18:54
        A przyjmują wszystkie ciuszki dziecięce?
        • Gość: barbisia Re: komis odzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 13:45
          Przyjmują wszystkie ciuszki dziecięce. Niedawno oddawałam większą ilość, po
          obejrzeniu ciuszków zapłacili mi od ręki dość dobrą cenę. Ciuszki były ładne,
          niezniszczone i wiele z nich było markowych. Bardzo dobrze na tym wyszłam i
          jestem pełna podziwu i mile zaskoczona bo pieniążki dostała z góry nieczekająca
          aż się sprzeda. Jedyną rzeczą, która mnie zdziwiła i pozostawiła mały niesmak
          było to, że nie przyjęli zużytych Pampersów, a przecież były mało noszone -
          najwyżej do pierwszej kupki.
          • Gość: Do barbisi Re: komis odzieżowy IP: *.versanet.de 02.09.10, 14:14
            Nie ma zlego,aby na dobre nie wyszlo!Masz tu namiary na komis,gdzie skupuja
            zuzyte pampersy."Top Junior" Glogow Saturna 58 tel.502602545,biora kazda ilosc i
            placa wyzej od nowek,poniewaz towar sprawdzony i bez wad.Pozdrawiam
            • Gość: b Re: komis odzieżowy IP: *.chello.pl 02.09.10, 22:40
              a ciuchy wszystkie przyjmuja tzn. no zapewne te w dobrym stanie prawda? jaka
              mniej wiecej stawka? w ktorym to jest dokladnie miejscu?
              • Gość: ada Re: komis odzieżowy IP: *.sattom.pl 08.09.10, 10:16
                Też jestem ciekawa proszę o konkretne odpowiedzi, dzięki.
    • Gość: Zofia Re: komis odzieżowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.10, 11:27
      Sklep Lighthouse, Słowackiego 13 - koło Kebab Landu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka