Dodaj do ulubionych

Chłopak z Playa!!!

15.09.10, 17:42
Witam, zainteresował mnie ten chłopak z reala co pracuje w Playu. Taki wysoki brunet, ma na imie Piotrek chyba. Ile on ma lat? i czy ma dziewczyne? jest bardzo ladny.. pewnie wiekszosc dziewczyn za nim biega.. jak ktos cos o nim wie niech mowi !
Obserwuj wątek
    • Gość: chłopak Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 17:55
      Zostaw mnie w spokoju!
      • Gość: yyy Re: Chłopak z Playa!!! IP: 178.235.49.* 15.09.10, 18:10
        ????
      • Gość: user Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 19:47
        Pieknie... dziewczynki z gimnazjum biegaja z wywieszonymi jęzorami... rewelacja juz chlopakowi spokoju nie dadzą.... Powodzenia Piotrek... :)
    • Gość: fdff Re: Chłopak z Playa!!! IP: 178.235.51.* 15.09.10, 18:33
      zagadaj do tego przystojniaka, na plakietce widziałam że Piotr ma na imię.. Ciacho ze cho cho :)
    • Gość: xyz Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 18:49
      Durna p.pko! Skoro Ciebie zainteresował, to zwróć się bezpośrednio do niego, a nie wypytuj ludzi na forum.
    • Gość: Dżej Loł Re: Chłopak z Playa!!! IP: 193.201.36.* 15.09.10, 19:19
      Zapraszam po szczegółowe informacje do salonu play real.
    • Gość: gość Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 19:23
      to jest gej. Powodzenia w przywracaniu zbłądzonej duszyczki na właściwą drogę.
    • Gość: x Re: Chłopak z Playa!!! IP: 178.235.51.* 15.09.10, 21:02
      Na pewno Piotr? Tam pracuje wysoki brunet Łukasz, który ma ŻONĘ!
      Tak mi przykro :)
      • Gość: zbyszek Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.swidnica.mm.pl 15.09.10, 23:20
        Dajcie spokój chłopakowi! Ma dziewczyne, jest normalnym facetem. Przestancie go obrażać!
        • Gość: przemek Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 23:25
          normalny jak dla mnie to jest jakis zryty :D
      • Gość: ciekawy Re: Chłopak z Playa!!! IP: 188.33.31.* 16.09.10, 08:27
        #
        Re: Chłopak z Playa!!!IP: 178.235.51.*
        Gość: fdff 15.09.10, 18:33 Odpowiedz
        zagadaj do tego przystojniaka, na plakietce widziałam że Piotr ma na imię.. Ciacho ze cho cho smile

Czy to nie twój komentarz?Zmieniasz nicki,ale I.P pozostaje to samo.Nie rób z siebie jaj.Raz ten Piotr ma na imię Łukasz,ma żonę,a raz ten Łukasz ma na imię Piotr,ma dziewczynę.
        Więc jak to jest z Tobą?Masz ślepotę,czy co?A może czytanie sprawia Ci ból?
        • Gość: x Re: Chłopak z Playa!!! IP: 178.235.51.* 16.09.10, 08:43
          Nie wiem, jak to się stało, ale to nie ja napisałam tekst o Piotrze???
          • Gość: adam Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 10:04
            Jak dla mnie obsługa play w tesko i realu to nagrosza jaka moze być, wieczne kolejki, sprzedawcy niedoinformowani, zawsze jakis problem.
            • Gość: Tom Play Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:14
              Mysle ze osoby trzecie nie powinny sie wypowiadac o pracy w salonie sieci komórkowej skoro nie wiedzą na czym ta praca polega, jest to bardzo odpowiedzialna praca. nadmienie również że salon w tesco spełnia wysokie standardy i dzięki temu jest na 2 miejscu w Polsce na 900 salonów play od wielu miesiecy z tendencją rosnącą. Czemu więc dziwi was ze zawsze są kolejki? Co wiecej uwazam ze takie obelgi nie maja podloza- sa one wyssane z palca, czego dowodem jest fakt ze ZAWSZE poprawiamy błędy za ludzi pracujących w salonie play ze słowikiem na dachu... Mysle ze pisząc nieświadomie takie obelgi mamy tu doczynienia z syndromem braku perspektyw i wiecznego marudzenia tak jak to w tym mieście bywa.
              • Gość: TP Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 12:21
                w pierwszej kolejności rozliczajmy samych siebie z wypełnianych przez nas obowiązków a dopiero później czepiajmy się innych. Temat uważam za zamknięty.
                • Gość: alee! Re: Chłopak z Playa!! IP: 178.235.49.* 16.09.10, 15:37
                  prosze odpowiadac na pytanie a nie rozwijac inny temat!
                  tu chodzi o Piotrka wysokiego bruneta z rumiencami na polikach.
                  • Gość: pik Re: Chłopak z Playa!! IP: *.sattom.pl 16.09.10, 18:40
                    on jest gejem naprawde i przynajmniej raz w tygodniu chodz z podpitym okim
                    pzdr
            • Gość: sss Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 19:05
              najgorzej jest w auchanie, ten salon play prowadzony jest przez bandę ignorantów, no może jeden gość w okularach taki nieco przy kości obsługuje na poziomie ale reszta... ta babka potrafi plotkować ze znajomymi kiedy klienci czekają czy wpierdziela śniadanie przy klientach jak nigdy nic.. porażka.
        • Gość: x Re: Chłopak z Playa!!! IP: 178.235.51.* 19.09.10, 17:31
          IP jest dynamiczny, jeśli tego nie wiesz, to nie rób z siebie głupa na forum!!!
          W jednej chwili ma się taki IP, a w następnej inny! Trzeba płacić za stały IP, jak tak bardzo się chce!
    • Gość: Piotrek Re: Chłopak z Playa!!! IP: 193.201.36.* 16.09.10, 19:41
      witam.
      Po pierwsze kolega któremu zdarza sie miec podbite oko to nie ja tylko inny pracownik . po 2 co to za komiczna sytuacja z wypisywaniem takich rzeczy na forum , ignoranci oceniający ludzi nie znając ich do tego stopnia , że mylą osoby heh ... paranoja .
      Jeśli ktoś ma jakiś problem czy sprawe to niech podejdzie osobiście i powie a nie pisze na ogólnowałbrzyskim forum... ludzie...
      • Gość: uuu Re: Chłopak z Playa!!! IP: 192.132.228.* 17.09.10, 12:34
        jesteś sexi....co poradzisz :D ciesz się :)pozdrawiam
        P.S.
        ja nie podbijam...tylko komentuje :D
        • Gość: gimbus Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 14:32
          to napisałam ja, sexi gimnazjalistka.
          • Gość: do plejowcow Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 17:08
            obsługa w tesko żenująca, a w realu jakieś młode chłopaki co im wąsik jeszcze nie wyszedł.
    • Gość: Niezadowolona Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 12:50
      NAJGORSZA OBSŁUGA PLAYA W REALU I TESCO! Jak ostatnio byłam w REALU to konsultant wypiął się do mnie dupą, aż go opieprzyłam a w TESCO cały czas brudno w salonie. Chyba złożę skargę do P4 w Warszawie.
      • Gość: ada Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.10, 16:46
        dziewczyny nie zawracajcie sobie glowy tym chlopaczkiem z playa,gdyz wiem z dobrego zrodla ze to homoseksualista! zobaczcie nawet jak on sie zachowuje i ubiera! nie pisze yego z z zadnej zazdrosci,bo zapewne zaraz mi tak odpisza. tez jestem kobieta i zwracam uwage na mezczyzn przystojnych ale nie na pedalow. pozdrawiam
        • Gość: kamieniarz Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:23
          Mam pomysl popaprani ludzie... przed wypowiedzia piszcie gdzie pracujecie zeby kazdy mogl i o was napisac... ja mam zje***aną kierownice w toyocie która została zrobiona w naszej fabryce, pani na poczcie dala mi dziurawa koperte i wyslala pod zly adres, pan w spozywczym sprzedal mi zepsute jablko, a prostytutki maja AIDS, moze w ten sposob poprozawiajmy? czesto spotykamy sie z niezadowoleniem ale ludzie dajcie sobie spokoj, zapytajcie sie swojego kierownika a potem klientow czy sa z was zadowoleni. Książeta i Matrony sie znalezli... budujmy lepsza polske a nie tylko narzekamy...
          • Gość: A. Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 20:36
            Znam go dobrze , a kiedyś znałam jeszczee lepiej heh ... i moge zagwarantować że napewno nie jest gejem ^^
            Nie wiem kto w ogóle wypisuje o nim jakieś głupoty , spodobał sie jakiejś dziewczynie i pewnie zazdrośni kolesie piszą takie pieroły , dajcie sobie spokój. Podejżewam , że wiekszosc z piszących tu zna go tylko z widzenia z play .
    • Gość: a. Re: Chłopak z Playa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 20:45
      pozatym dziewczyny musze was zmartwić bo on ma dziewczyne i wygląda to na coś poważnego , bo z tego co mi wiadomo są juz razem jakiś rok czy półtora , także ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka