Dodaj do ulubionych

przykra sprawa

IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:52
Przykro mi o tym pisać ale...coraz bardziej jestem przekonana, że panowie którzy pracują rpzy remontach budynków ( elewacji) to zwykłe prostaki bez cienia kultury. Jestem osobą niepełnosprawną. Niestety, panowie kręcą się niedaleko miejsca w którym mieszkam. Zdarza się, ze smieją się ze mnie, żartują z mojego nieszczęścia, zaczepiają. Nie będe przytaczać epitetów które słyszałam pod swoim adresem. To naprawde jest bardzo przykre i zupełnie niezrozumiałe. Nikomu nie przeszkadzam, nikomu nic złego nie zrobiłam, nie zaczepiam ich, nawet nie patrzę. Skąd w niektórych ludziach tyle podłości?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: przykra sprawa IP: *.sattom.pl 24.09.10, 22:16
      Nie przejmuj się kochanie prostactwem. Takich ludzi ograniczonych jest na pęczki - nie tylko wokół Ciebie. Najlepiej to spojrzeć na takiego wzrokiem pożałowania i nie dyskutować. Niech spływa to po Tobie jak woda po kaczce a taki imbecyl przestanie bo on szuka reakcji. Pomyśl sobie, że to zwykłe, ograniczone robole bo na więcej ich nie stać. Dlatego nie sądzę, żeby było się kim przejmować. Pozdrawiam Cię serdecznie i dobrej nocy.
    • hopex Re: przykra sprawa 24.09.10, 22:26
      Napisz na moją skrzynkę o jaki adres budynku chodzi. Ustalę firmę, która robi tam remont i porozmawiamy sobie z jej szefem.
      • Gość: amila Re: przykra sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:50
        Niestet masz racje .Mój brat pracował w firmie budowlanej i był jednym z nielicznych pracowników ,którzy stronili od alkoholu .Opowiadał często o tym co wyprawiali jego koledzy .Włos na głowie sie jeży .Zero kultury ,często brak szacumku ,robią bardzo ,ale to bardzo głupie "żarty",które tylko ich śmieszą .Dobrze ,ze zmienił pracę ,bo buractwo i słoma wystająca z butów przechodzi ludzkie pojęcie.
      • slawek_desperski Re: przykra sprawa 25.09.10, 22:02
        Popieram i pomoge.Daj cynk, prosze.
        P.s. Masz jakies gazetki dla mnie?;-)
        • hopex Re: przykra sprawa 25.09.10, 22:56
          Sławku wybacz nie odzywałeś się długo więc wywaliłem cały stos na makulaturę. Przyrzekam jednak że się poprawię i zacznę znowu zbierać.
    • krolowa.mieczy Re: przykra sprawa 25.09.10, 16:10
      to oburzające. Naprawdę oburzajace!
      Może zgłoś do ich szefów. Zapewne okaze się ze pracuja na czarno, to firma zaraz ich ustawi do pionu.
      Wiesz, nie zaszkodzi tez od siebie parę ciepłych słów robotnikom powiedzieć ;)
      • Gość: amila Re: przykra sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 22:58
        Żadnych ciepłych słów do robotników.Na 100% zrozumieją to opatrznie.
        • Gość: ... Re: przykra sprawa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.10, 23:07
          wśród budowlańców był i jest największy odsetek zwykłych pijaków i alkoholików, dlatego tak się zachowują, nie należy się tym przejmować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka