Gość: Pytak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.09.10, 10:03 Tylko nie taki z biedaszybu tylko normalny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UWAGA! Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 14:55 Za ilekolwiek kupisz to kupuj bezpośrednio na składzie i uczestnicz we wszystkim. Cwaniaki jeżdżące z węglem co to mają już towar na pace "poporcjowany" odpowiednio to w wiekszosci kanciarze. Kupujesz 1t dosjaesz 700-800kg. Nie dajcie się naciągać węgiel tylko bezpośrenio ze składu!!!!!!!!!!! Kantują nas na każdym kroku, nie dajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: *.sattom.pl 28.09.10, 15:19 i nie kupuj u kolesia ktory kolo hali na placu grunwaldzkim stoi z weglarka znam go osobiscie i wiem jak on porcjuje i skad bierze wegiel stanowczo nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 17:16 w szczawnie jest za 640-rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: *.22.95.lan.e-wab.pl 11.10.10, 09:17 gdzie w szczawnie? można prosić o namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg do Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 12:01 napisalam rewelacja do centarlnego- nie wiem jaki ty masz. nr tel nie mam ale wytlumacze gdzie to jest. jak jest rondo w szczawnie i masz zjazd na Stare bogaczowice, Szzcawno Zdroj i Podzamcze a takze w to miejsce gdzoe kiedys byl Dworzec Muzyczny. za tym Dworcem jest sklad. w sumie ja ku[powalam ok 2 mies temu ale warto sie dowiedziec,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: 188.33.166.* 29.11.10, 10:40 Oferujemy różnorodnej klasy węgiel, który uprzednio poddajemy procesowi siania. Dzięki temu dostarczamy go bez znacznej ilości miału. Transport , rozładunek pod wskazane miejsce w cenie. Możliwość zakupu w systemie ratalnym. Zapraszamy na www.impuls.trixy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dopijacze Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:15 Błąd 404 Przepraszamy, strona o podanym adresie nie istnieje. Sprawdź, czy adres został wpisany poprawnie. Możesz odwiedzić także nasz katalog stron. Nie ma to jak dobra reklama. Typowo polskie: albo blad 404 albo tylko informacja, ze strona w budowie. Po cholere w ogole wystawiacie na serwer cos takiego ? Aby tylko ludzi wkur.... ze i tak nic nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: 46.112.212.* 10.12.10, 14:18 Przepraszam za nieudolność serwerów Zapraszam nadal na naszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: 46.112.212.* 10.12.10, 14:23 Adres strony z posta powyżej: www.impuls.trixy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
red_carpet Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? 10.12.10, 14:54 Jak nie jesteś oszołomem, to zmodernizuj swoją stronę. Podaj tam przynajmniej: 1.Rodzaj posiadanego węgla 2. Cenę za tonę 3. Koszt transportu A nie tworzysz jakieś regulaminy i pie...lisz o obróbce i ochronie danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanx Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: 80.50.177.* 10.12.10, 15:17 Ja zamawiałam już po raz kolejny Marcela ze składu na Poniatowie - 380zł za pół tony z przywózką. Węgiel pierwsza klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: 46.113.246.* 18.12.10, 20:52 Szanowny Panie red skarpet... Proponuję Panu zapoznać się z cennikiem dostępnym na tej stronie, który nawet dziecko jest w stanie znaleźć. Przeklinając nie pokaże się Pan z dobrej strony. Nawet jeśli ma Pan problemy z czytaniem nie musi Pan obrażać autora czyjegoś postu. Pańskie zachowanie świadczy wyłącznie o Panu. Klienci tegoż serwisu nie mają problemów które Pan widzi moim zdaniem przez swoją nieudolność. Z poważaniem Impuls. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? IP: *.41.33.30.sub.mbb.three.co.uk 02.03.11, 14:20 404 Brak strony :) Żenuła Panie Impuls :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartpl0 Re: Za ile kupię węgiel i koks w Wałbrzychu ??? 27.02.14, 09:32 wegiel-rajca.pl/wegiel-walbrzych/koks/ - Tu jest dość dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś