eraissa 04.10.10, 13:10 czy ktoś w tym roku był lub organizował tam jakąś imprezę? prosze o opinie, mam zarezerwowany tam termin na sierpien 2011 na wesele i jesli sa jakies minusy tej sali chcialabym wiedziec, zeby moc zwrocic na to uwage.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eraissa Re: zielone wzgórze 04.10.10, 13:19 eraissa napisała: > czy ktoś w tym roku był lub organizował tam jakąś imprezę? prosze o opinie, mam > zarezerwowany tam termin na sierpien 2011 na wesele i jesli sa jakies minusy t > ej sali chcialabym wiedziec, zeby moc zwrocic na to uwage.... chodzi mi oczywicie o lokal w wałbrzychu na podgórzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: zielone wzgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 21:57 jeżeli już zarezerwowałaś to po co Ci to teraz wiedzieć.będzie co będzie. na pewno są lepsze miejsca na wesele.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eraissa Re: zielone wzgórze 05.10.10, 10:27 jeżeli nie potrafisz odpowiedziec na moje pytanie, to po co wogole piszesz..... a jezeli sa jakies minusy i bede o tym wiedziec wczesniej to zawsze mozna cos w temacie zdzialac i sie dogadac.... a wizualnie lepszego miejsca na wesele w walbrzychu nie znam.... pomijajac ksiaz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-bat Re: zielone wzgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 11:54 To naprawdę mało znasz,kaszana jeśli chodzi o jedzenie ,(a to podstawa na weselu).Zastanów się ile osób ci odpisało ,po prostu z jakiegoś powodu ....nikt nie robi tam wesel.Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: zielone wzgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 13:29 wiem w tym temacie bo byłam tam rok temu na weselu nie pisałam żeby nie psuc Ci humoru.maleńka sala, nie ma gdzie tanczyc, jedzenie faktycznie niedobre, wystrój normalny, kwiaty na stole to już standard.ale jezeli ty nie znasz lepszego miejsca na wesele to nie pytaj nikogo o zdanie bo to Tobie ma sie podobac.miłej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: zielone wzgórze 06.10.10, 15:45 niestety zgadzam sie z poprzednikami, jedzenie kiepskie, sala niezbyt ciekawa, bylam na przyjeciu tam i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: zielone wzgórze IP: *.xdsl.centertel.pl 13.10.10, 22:16 Byłem tam na weselu w czerwcu i uważam, że to zmarnowane pieniądze. Jedzenie jak z garmażerii za komuny - same mięsa w galaretach, lipne sałatki. Obsługa bardzo średnia. Szef mega upierdliwy, chodzi za gośćmi i sprawdza, czy czasem czegoś nie ukradniesz. Po kilku godzinach nie daje się wejść do toalet - spierniczona instalacja. Szefuncio preferuje zabawę na jednej sali a przy 40/50 osobach na weselu to już ścisk. Lokal widać odnowiony tanim kosztem, bo grzyb spod farby wystaje, a posadzka do tańczenia pozostawia wiele do życzenia. Ogólnie to wesele w tym lokalu nie powinno kosztować więcej jak 100 z poprawinami. Nie piszę tego złośliwie, nie jestem z konkurencji, tylko po prostu nie cierpię naciągania klientów na dziadostwo. Nie polecam rówinież Zacisza Siedmiu Wzgórz - tam też miałem wątpliwą przyjemność bycia na weselu - również porażka. Warunki jak wyżej - lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imię44 Re: zielone wzgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 10:18 To masz zonka, wszyscy są zgodni! No chyba że ty lubisz ozorki w galaretce i świńskie ogonki:) Odpowiedz Link Zgłoś