Dodaj do ulubionych

oferta Vectry

IP: *.17.30.lan.e-wab.pl 20.10.10, 12:44
Czy 100 zł za pakiet TV złoty + internet do 24 mb/s to uczciwa cena???
Zadzwoniła do mnie Pani z Vectry z taką ofertą. Warto??
Obserwuj wątek
    • Gość: % Re: oferta Vectry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.10, 15:01
      chyba nie, bo 24MB to bedziesz mial 1 moze 2 w miesiacu :-)

ja mam 8MB + zloty pakiet za 59zl
      • Gość: ed Re: oferta Vectry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.10, 15:25
        A ja również za 59 zł mam pakiet złoty plus 16 Mb/s - średnia prędkość w testach w granicach 14 Mb/s.
    • Gość: Jim Re: oferta Vectry IP: *.chello.pl 20.10.10, 16:36
      ja ma m z UPC 8mb + TV ale nie wiem jaki pakiet ale wszystkie programy które sa popularne mam. I internet smiga aż miło. Miłem kiedysz Vectre i ich internet to sciema. UPC rządzi.
      • Gość: ania Re: oferta Vectry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.10, 16:42
        ja mam pytanie. we wrześniu skończyła mi sie umowa, płaciłam po 94zł za złoty, 8mg. zapomniałam pójść podpisac aneks, więc przedłużyła się automatycznie na tych samych warunkach. jest mozliwe podpisanie go teraz, po fakcie? różnica cenowa spora... do vectry coś dodzwonić się nie mogę
      • Gość: Andrzej Re: oferta Vectry IP: *.17.30.lan.e-wab.pl 20.10.10, 17:23
        A ile płacisz za tą opcje?
        • Gość: ania Re: oferta Vectry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.10, 20:21
          za to co mam teraz płace 94zł za pakiet złoty tv plus 8 mb internetu. takie były promocje rok temu jak podpisywałam umowę. teraz to samo można mieć za 59zł z tego co czytam. tylko własnie nie wiem czy mogę zmienić aneksem jeszcze umowę...
          • Gość: % Re: oferta Vectry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.10, 21:42
            ania ja te 59zl dostalem w zeszlym roku 1 sierpnia :-

jesli skoczyla ci sie umowa mozesz ciagnac to co masz albo idz do nich wziasc cos nowego
            • Gość: kiwi Re: oferta Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 07:37
              Prawdopodobnie twoja umowa przedłużyła się automatycznie na pół roku. W ostatnim miesiącu trwania tego półrocza możesz iść i podpisać nowa umowę. Wcześniejsze zerwanie będzie się wiązało z kosztami 6m-cy x cena za miesiąc bez promocji (niestety te dziewięćdziesiąt kilak złotych to cena promocyjna).Wizyta w punkcie Vectry konieczna
              • Gość: gość Re: oferta Vectry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.10.10, 12:40
                kiwi, nie wprowadzaj ludzi w błąd jak się nie orientujesz. Nie można całkiem zerwać umowy, bo wtedy faktycznie ponosi się te koszty za pozostałe miesiące do końca umowy, ale może skorzystać z nowej oferty i podpisać nową umowę.
                • Gość: Endrju Re: oferta Vectry IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.10, 15:28
                  Nic się nie znacie... VECTRA jest najlepsza na świecie i nikt jej nie dorówna !!! Te oferty innych operatorów to jakaś tragedia !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka