Dodaj do ulubionych

Samobójstwo WILDA

IP: *.147.1.163.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.11.10, 20:24
Staram się czytać wszystkie wątki polityczne, nowa aferka kamerkowa nie wzbudziła we mnie zdziwienia ale zdziwił jeden fakt.Na> Kto nami rządzi< gość" kolega" pisząc wątek do Patryka W pisał o jakiejs prowokacji. Wątek powstał o godz 14 09,jakim cudem jak Wild wysłał płyte o 15? Do dziennikarzy czyli kolega istnieje naprawdę i brał udział w prowokacji.Jezeli sie mylę to gdzie?PS. zaden z zainteresowanych kandydatów nie jest moim idolem.
Obserwuj wątek
    • Gość: cywilizowany Re: Samobójstwo WILDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 20:35
      Wild jest zbyt cywilizowanym gościem, żeby bawić się w tanie chwyty. To my odwykliśmy od cywilizowanych zachowań. Od 8 lat władza traktuje nas jak przygłupów. A co, może w poprzednich wyborach nie złapali kierowcy Kruczka, albo z MOPSu nie wyciekły listy tych, co za nalewkę oddawali głos na wskazanego kandytata? Wszyscy o tym wiedzieli i wiedzą i co?
      Ktoś protestował?
      • Gość: Tyle... Re: Samobójstwo WILDA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.11.10, 20:37
        Nikt nie protestował, bo sprawę zamieciono pod przysłowiowy dywan.
    • Gość: eduardo Re: Samobójstwo WILDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 20:38
      O czym ty chłopie piszesz? rozumiesz chociaż fragment z tego co napisałes? Chaos.
    • Gość: bl Re: Samobójstwo WILDA IP: *.centertel.pl 05.11.10, 20:42
      masz rację... wg mnie to ten gościu z filmu przeprasza "Mirka: Lubińskiego
      • Gość: spostrzegawczy Re: Samobójstwo WILDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:10
        Spójrzcie dokładnie na film, gościu (główny zadymiarz) wchodzi sam do sklepu i po krótkiej rozmowie bierze plakat Lubińskiego od klienta, który już w tym sklepie stoi. Dajcie cały film bo nie wiem jak długo trwało to kilka minut i czy nasz zadymiarz miał w ogóle jakiś kontakty z tym typem w niebieskiej kurtce. Jak dla mnie to prowokacja - Żenada Panie Wild.
        • Gość: bl Re: Samobójstwo WILDA IP: *.centertel.pl 05.11.10, 21:53
          popatrz dobrze... zadymiarz wchodzi z tym gościem - są razem... od niego bierze plakat...

wcześniej na filmie ten gościu i inni gromadzą się przy "zadymiarzu"
    • Gość: wstyd Re: Samobójstwo WILDA IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.10, 21:12
      szkoda Mira ,ze ma takich mądrych ludzi
      • Gość: ŻENADA Re: Samobójstwo WILDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:57
        ŻENUJĄCE!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka