IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 14:11
Witam.
Pytanie do osób w temacie. A więć: niedługo kończy mi sie umowa na telefon. Mam odbiornik GPS, doradżcie mi jaki wziąć telefon, żeby mieć za darmo nawigację samochodową najlepiej na Europę. Umowę mam w Erze, ale to chyba niema większego znaczenia.
Dziękuję za każdą informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kapcer Re: Telefon IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 14:44
      Darmowe mapy dostaniesz wraz z każdym nowszym telefonem Nokii - OviMaps. W więc telefony takie jak: e52, e72 (tę polecam), e75 itp.
      Jeżeli zależy Ci na dużym ekranie, to warto pomyśleć nad czymś z Androidem, np. HTC Desire, Samsung Galaxy S... Na systemie tym jest bardzo dobra nawigacja Sygic'a, ale płatna niestety...
      • Gość: eeee Re: Telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 15:57
        płatna nie płatna, dla chcacego nie ma problemu z zainstalowaniem nawi na adroidzie.
        • Gość: J Re: Telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 16:47
          Hej.Polecam Nokię. Z tym , że darmowa nawigacja jest tam dopiero po zmianie ustawień - wyłączyć a-gps.
          • Gość: PS Re: Telefon IP: *.chello.pl 06.11.10, 20:05
            Aaaaaa... tam jak mam zainstalowanego Sygica, garmina i ovi maps i wszystko za darmo w korzystaniu... A-gps mozna wyłączyć ale wtedy dłuzej znajduje sygnal z satelit
    • Gość: Ovi Re: Telefon IP: 46.112.205.* 07.11.10, 11:43
      Używam E52 i nawigacji , jestem zadowolony, jest darmowa, polecam ten telefon.
      • Gość: dd Re: Telefon IP: *.chello.pl 07.11.10, 13:26
        ja polecam telefon z symbianem lub najlepiej z windows ce. czyli pierwszy strzał to nokia lub htc. nie wiem jak z androidem ale na windows ce da się automapę zainstalować a na symbianie tomtom-a. garmina chyba też, ale nie pamiętam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka