Dodaj do ulubionych

Kruczkowski na Piaskowej

IP: *.chello.pl 06.11.10, 14:19
Dzisiaj nasz mam nadzieje wkrótce ex Prezydent rozdawał ulotki na Piaskowej Górze w towarzystwie sztabu przydupasow. Ciekawe jak rozliczy się z kosztów kampani wyborczej.... Cały Manhatan obklejony POkręconymi plakatami. Wstyd że jeszcze ma czelność sie pokazywac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hmm Re: Kruczkowski na Piaskowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.10, 14:32
      Akurat to że Manhattan wygląda dobrze to zasługa jego i jego ekipy.
      Jak i to, że kupcy na nim mogę jeszcze handlować.
      O koszta kampanii się nie martw. Są rozliczane co do grosza.
      • Gość: wyborca Re: Kruczkowski na Piaskowej IP: *.chello.pl 06.11.10, 14:41
        Jasne co do grosza.... Sprawdz jakie przyslugują limity dla kandydatów i policz ile kosztują banery i wieklkie plakaty nie mówiac już o mniejszych. Wode z mózgu to róbcie na szczblu krajowym w TVN. W Wałbrzychu przeszliśmy już wszystkie ekipy. A to że handlarze a nie hamdlowcy go POpierają to już sprawa dla socjologów biznesu nie mówie że dla NIK...
        • Gość: anka Re: Kruczkowski na Piaskowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.10, 14:50
          Fiona, niesmak, wyborca = płatny bojownik wyborczy.
          Zgłoszenie wysłane.
          Każdy post możesz zgłosić jeden raz.
      • Gość: Borowik Re: Kruczkowski na Piaskowej IP: *.ptrhosting.com 06.11.10, 14:43
        Nie jestem specjalnie zwolennikiem Kruczkowskiego ale pamiętam, że to on nie wywalił nas 8 lat temu z Manhattanu.
        Za jego kadencji powstała hala handlowa zamiast zbiorowiska szczęk.
        To za jego kadencji wyremontowano ulicę Główną.
        To za jego kadencji zmodernizowano skrzyżowanie z Broniewskiego, Kusocińskiego i Głównej tak, że jest to jedno z najładniejszych miejsc w Wałbrzychu.
        Teraz konsekwentnie jest remontowana Broniewskiego w dół, a w planach jest remont w Górę.
        Akurat tutaj nie mam nic mu do zarzucenia. Więcej takich miejsc w Wałbrzychu i będzie dobrze.
        Chciałbym lepszego kandydata. Najlepiej zawodowego menadżera na kontrakcie.
        Kruczkowski jest znośny. Pozostali kandydaci - żałośni jak autor pierwszej wypowiedzi.
        • Gość: doBorowika Re: Kruczkowski na Piaskowej IP: *.chello.pl 06.11.10, 14:50
          Za jego czasów wybudowano ale to NIE ON się do tego przyczynił. Za czasów Bieruta zbudowano pierwszy polski samochód... czy mamy stawiać mu za to pomniki...? Jak widzę POpierający POlityków okreslonej opcji nie śpią ... Brawo panie Piotrze ma pan wierny i oddany sobie sztab.... Szkoda tylko że Wałbrzych na tym nie zyska... POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka