Gość: mario IP: 87.105.201.* 12.11.10, 12:38 czesc szukam swiadka który widział jak kobieta przy cofaniu uderzyla w moje auto i uciekła z miejsca zdarzenia przy przychodni na wysockiego zdarzenie bylo dziś rano dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xelka Re: świadek IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.10, 16:20 Dlaczego od razu kobieta?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: świadek IP: 87.105.201.* 12.11.10, 17:52 dlatego ze gosc widzial zdarzenie zatrzymal kobite powiedziala ze nawróci i zaczeka ale nie wrócila a gosc odjechał tylko nastepny gosc mi to opowiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: świadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.11.10, 13:56 na przyszłość powinno się spisywać od razu numer rej. a nie wierzyć ludziom na słowo bo to tak się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: świadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 17:34 Czemu akurat ja? Bo gdyż jak odjeżdżałam to pan, który mnie przepuszczał leciutko pukną cofając w jakieś auto i ja mu powiedziałam, że zaraz wrócę, tylko podjadę kawałeczek, żeby nie było na mnie, ale mi się nie chciało, bo mi się tipsiak złamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: świadek IP: *.chello.pl 16.11.10, 19:08 a marke albo kolor auta chociaz znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: świadek IP: 87.105.201.* 17.11.10, 19:28 nie znam bo nie widziałem zdarzenia a gość który widział odjechał po tym jak dogonił tą kobietę i jej zapewnieniu że tylko nawróci a opowiadał mi to gość który właśnie przyjechał i słyszał wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: świadek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.10, 20:51 niestety, takie przypadki to nie rzadkość. Widziałem, jak przed USC pani w granatowym Golfie IV postanowiła zaparkować w lukę obok VW transportera. Trochę za wąską lukę. Transporter się ino zatrząsł. A pani urzędniczka wybrała inne miejsce. Nie spojrzawszy po incydencie ani na trnasportera, ani nawet na swoje auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Re: świadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 20:42 Tak widzałem to zdarzenie, ewidentnie Twoja wina. Jakby co to napisz to dam Ci mój telefon to możesz mnie wskazać na świadka Odpowiedz Link Zgłoś