Gość: wałbrzyszanin IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 22:11 Dami pokazała ciekawą informacje o ludziach Lubińskiego - skandal ! www.dami.walbrzych.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Re: Prawda o Lubiński IP: *.ptrhosting.com 15.11.10, 22:22 Jak poczytać na forum wypowiedzi zwolenników Lubińskiego, to ich poziom i chamstwo, tylko potwierdza, że zdarzenia z reportażu są prawdziwe. Dobrze, żeby w końcu zajęłą się tym policja i prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Re: Prawda o Lubiński IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 22:28 Zgadzam się z krisem, trzeba w końcu skończyć z zastraszaniem sklepikarzy, mediów i innych mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Prawda o Lubiński IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 22:30 Zgadzam się z Krisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Prawda o Lubiński IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 22:33 Wyglądał na sympatycznego doktorka, miły uśmiechnięty a tu proszę. Czy zadał się z ludźmi o złym autorytecie ? Jak to sie mówi kto z kim przystaje takim sie staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Lubińskiego Re: Prawda o Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 23:08 Bardzo szybko oceniacie ludzi na podstawie sprawnie zmajstrowanych przez telewizję dami tekstów. Ktoś tu jednak się rozpędził i trochę nakłamał. Mam nadzieję, że już sztabowcy Lubińskiego szykują pozew w trybie wyborczym przeciwko telewizji, która powinna się nazywać anty-Lubiński. Poczekamy zobaczymy mam nadzieję, że sprawa się lada moment wyjaśni. To tyle i nie piszę więcej bo wy wyrok już wydaliście mając znacznie spaczone dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Prawda o Lubiński IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.10, 00:01 Oceniamy na podstawie czynów. Ze zwolnienia L4 dla zdrowego rosiaka się nie wykręci. Z nielegalnych rajdów samochodowych po Chełmcu i nietylko też nie jest się w stanie wytłumaczyć tylko jakoś pismaki nie bardzo chcą to ruszyć. Myślę że jeszcze nie jest zapóźno żeby zrezygnował z kandydowania na prezydenta. Ktoś kto nagina prawo dla swojej przyjemności powinien dać sobie spokój z eksponowanym stanowiskiem bo może znaleźć się ktoś z dowodami i zrobić prezydentowi kuku. Mam tylko nadzieję że nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajec Re: Prawda o Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 22:43 W świetle tych wszystkich wydarzeń obraz Wałbrzycha rysuje się jak melina, gdzie stare gangi prowadzą wojnę o władze. Panie Wild. Jest Pan tu nowy . Ma Pan dobrą opinie: ( www.youtube.com/watch?v=uc5INOLkNrk ). Czy jest jest Pan pewny , że oczyści to miasto z Mobruka i innych śmieci? Jeśli tak , to ma Pan mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldszpur Re: Prawda o Lubiński 16.11.10, 00:32 Prawda o tym. Prawda o tamtym. Prawda tu. Prawda tam. Moja prawda. Nasz prawda. Sama prawda. Moja prawda jest mojsza niż twojsza.... Moja prawda jest słuszna a twoja nie... Dajcie spokój i idźcie na podwórko. Dzisiaj była ładna pogoda. Miejmy nadzieje, że jutro też będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 00:44 Panie Lubiński, szkoda własnego dobrego imienia. Idąc dalej w zaparte tylko pogarsza Pan sprawę. Tu już nawet sprane bojówki nie wystarczą. Przyzwoitość nakazuje wycofać się z wyborów, przeprosić Wałbrzyszan i odciąc się od tej szemranej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldszpur Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił 16.11.10, 00:50 > Panie Lubiński, szkoda własnego dobrego imienia. Idąc dalej w zaparte tylko pog > arsza Pan sprawę. Tu już nawet sprane bojówki nie wystarczą. Przyzwoitość nakaz > uje wycofać się z wyborów, przeprosić Wałbrzyszan i odciąc się od tej szemrane > j ekipy. Pan Lubiński przyjął słowa z pokorą. Idąc za głosem osoby popierającej innego kandydata - jutro składa rezygnację. Sprzedaje dom, oddaje mydło Wildowi i Panu powyżej i wyjeżdża wpi..u :) .......po czym wraca za 1,5 tygodnia i obejmuję urząd Prezydenta. Razem zmienimy Wałbrzych nie tylko pisząc bzdury kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaznodziej Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.10, 05:08 Idąc takim tempem wydarzeń pewnie niebawem się dowiemy więcej o ludziach Lubińskiego i o nim samym. Mnie intryguje fałsz Lubińskiego, bo rozwodzi sie z zona a na zdjęciach mocno eksponuje obrączkę, już nas oszukuje na samym starcie więc pytam- czy takiemu człowiekowi warto uwierzyć? Kolejna rzecz to sprawa przynależności partyjnej, przecież facet w kieszeni nosi legitymacji partyjną, czemu więc udaje niezależnego? Jednym słowem próbuje nas oszukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: 78.9.90.* 16.11.10, 05:44 KTOŚ NAPISAŁ ,ŻE TO CAŁA PRAWDA O LUBIŃSKIM A W TYM FILMIE NIE WIDZĘ ŻADNEJ PRAWDY O NIM.OCZYWIŚCIE WIELU BYŁOBY NA RĘKĘ GDYBY ZREZYGNOWAŁ ALE MAM NADZIEJĘ,ŻE NIE ZROBI TEGO.JEST WIELE OSÓB,KTÓRYM MOŻNA COŚ ZARZUCIĆ ALE NAGONKA JEST TYLKO NA WWS. CIEKAWE CZEMU?SKORO SIĘ KOMUS NIE PODOBA TEN KANDYTAT WCALE NIE MUSI NA NIEGO GŁOSOWAĆ A NIE WYPISYWAĆ NA FORUM GŁUPOTY O NIM I JEGO ŻYCIU PRYWATNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.januszkiewicz Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: *.180.240.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.11.10, 08:02 WWS pokazał swoje prawdziwe oblicze. Bardzo mocno zapracował na swoją opinię w trakcie tej kampanii. Ale nic w tym dziwnego. Wystarczy zobaczyć jakimi ludzmi otoczył się Lubiński. To, co zobaczyłam w sklepie u Orfina, informację o zastraszaniu Rambachera przez Nowaka, a teraz jeszcze to... Lubiński pokazał jakie "nowe wartości" niesie za sobą. SLD miało absolutną rację mówiąc "nie dajcie się nabrać na podróbki lewicy". Ja już na pewno nabrać się nie dam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakin Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 08:05 Po prostu żenada jak można tak postępować i ktoś taki chce być prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 08:12 telewizja dami odpowie w sądzie za te pomówienia. Najlepiej jak zapłaci grube miliony na domy dziecka w Wałbrzychu. To wszystko co emitują to kłamstwa i prowokacja. Jestem na milion procent pewien, ze Pan Lubiński jest czysty. Ciekawe, dlaczego materiały na Niego i WWS nagle emitowane są teraz a nie przez ostatnie lata. To brudna kampania. Pani Rybczyńska za pieniądze to sobie nawet cycki amputuje. Ciekawe ile i kot jej zapłacił za to co wyprawia z ty swoim przydupasem Grabowskim Jacusiem.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 08:26 Longin czy moze szpury ? Raczej Szpury bo zadne ku... nie lecialy w poscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: przyzwoity człowiek juz by przeprosił IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.10, 09:35 Gość portalu: telemaniak napisał(a): > telewizja dami odpowie w sądzie za te pomówienia Mam to w dupie. Najważniejsze, że dzięki reportażowi prawda wyszła na jaw i będzie to miało przełożenie na wynik Lubińskiego w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Prawda o Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 08:54 hahhaa... elokwencja ludzi Lubińskiego mnie rozbraja... tyle w temacie panie Szpur ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towaryluxusowe Re: Prawda o Lubiński IP: *.146.229.240.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.11.10, 08:58 Chyba Pan Witold postawił na zlego kucyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Prawda o Lubiński IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.10, 09:18 Witek ma teraz sporo czasu na siedzenie przy kompie, bo od wczoraj fajki się nie sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobruk Re: Prawda o Lubiński IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.10, 09:43 A nie czytałes wcześniej, że to miedzy innymi dzięki Panu Wildowi powstał Mo-bruk?. Był przy wydawaniu pozwolenia na powstanie. A teraz ma zlikwidować swoje "dziecko"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Podgórza Re: Prawda o Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:42 Gość portalu: mobruk napisał(a): > A nie czytałes wcześniej, że to miedzy innymi dzięki Panu Wildowi powstał Mo-br > uk?. Był przy wydawaniu pozwolenia na powstanie. A teraz ma zlikwidować swoje " > dziecko"? Mobruk to dziecko Kruczka, ratuszowa gnido! Mobruka stać na wszystko, sfinansowanie wyborów to dla niego pryszcz. Dlatego władza wije się jak robak na haczyku, bo wygrana Wilda oznacza koniec Mobruka. walbrzych2010.wrzuta.pl/audio/06AzeKA0mtE/wild_o_mobruku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Prawda o Lubiński IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.10, 10:32 Już wcześniej napisałem,że spośród wszystkich kandydatów na urząd Prezydenta Wałbrzycha niewielu ma brud za paznokciami.Zrobiłem selekcję i wyszło mi dwoje kandydatów : CZUPRYN i ZIBROW.Czas pokaże czy miałem rację ale wobec ostatnich wydarzeń jakie mają miejsce w tym mieście w trakcie kampanii,przeonany jestem o słusznej selekcji. Żeby to miasto mogło sie rozwinąć potrzebny jest menager,potrzeba świeżej krwii.ludzi ,którzy patrzą perspektywicznie.Lubiński,Wild,Tutaj: oceńcie sami jacy z nich menadżerowie. Sosiński,Kruczkowski-grali do niedawna w jednym zespole. CZupryn-doswiadczenie samorządowe. Zibrow-głowę do biznesu ma. Pytanie ,który z tych kandydatów naprawdę serio podchodzi do tego aby naprawić to, co przez te lata zostało zmarnowane w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezem Re: Prawda o Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 11:08 W dupie mam twoje zdanie więc następnym razem , jak będziesz robił selekcje, to koniecznie uwzględnij siebie. Tak się składa, że bardziej ufam takim ludziom: www.youtube.com/watch?v=uc5INOLkNrk niż takim "wyborcom" jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Prawda o Lubiński IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.10, 11:10 dajcie jakis link bo ten na dami sie nie otwiera !!!! Odpowiedz Link Zgłoś