Dodaj do ulubionych

No to Lubinski ma problem

IP: 78.9.17.* 22.11.10, 19:04
Wszystko wskazuje że Lubiński wygra wybory i zostanie prezydentem ale co dalej? Jaki będzie budżet miasta na 2011r? co z inwestycjami? A co najważniejsze skąd zbierze kadrę do zarządzania bo do brania kasy to ma już tłok a może jednak wygra Kruczkowski?
Obserwuj wątek
    • Gość: maniek Re: No to Lubinski ma problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 19:16
      Jak Lubiński wygra to nie bój się, ma czym dzielić a jak widać sprzedawczyków w Radzie ma dostatek.
      • Gość: o k.... Re: No to Lubinski ma problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 19:52
        No niestety, czarne chmury nad Wałbrzychem.
        Rosiak naobiecywał tyle pracy wszystkim bojówkarzom, że ze 3 Toyoty trzeba będzie na strefie postawić.
    • radcom Re: No to Lubinski ma problem 22.11.10, 19:18
      Ależ skąd. 9+4=13 to daje przewagę w radzie. Patrząc na rozkład głosów w pierwszej turze, drugą wygra Kruczkowski. Nic się nie zmieni. No może wysypisk przybędzie...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: TAK Re: No to Lubinski ma problem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.10, 20:00
        Dokładnie jak piszesz. Ci ludzie co tu mieszkają to mają bardzo małe wymagania skoro postawili na brak zmian...MARNA GMINA
        • Gość: Baltazar Re: No to Lubinski ma problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 20:23
          Może schowają partyjne legitymacje i ułożą się z SLD zamiast z PiS.
          (pomarzyć nie wolno :) )
          Do miasta dostało się dużo wartościowych ludzi. Ba nawet powiem, że tych 6 to tyle warte co 9 PO ;)
          Było by lepiej dla miasta, a nie ciągłe zadymy które funduje nam Nowak i Rosiakowa pod dyktando Rosiaka.
          Lubiński to ich marionetka.
    • Gość: fan Re: No to Lubinski ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 19:19
      Niby delikatnie ale znowu czepiacie się WWS. Musicie się pogodzić, że wyborcy pomimo ataków na Rosiaków, Nowaka, Szpura uznali ich za ludzi godnych zaufania i powierzyli im funkcję ranych na kolejne 4 lata.
      Pretensje w razie porażki, Kruczkowski może mieć tylko do siebie i swojej świty. Jak się nie wykorzystuje szansy, którą dała Unia Europejska a Wałbrzych jest dalej smutny i zaniedbany to do kogo dzisiaj pretensje o porażkę w I turze.
      Myślę, że ludzie już dość mają obecnego prezydenta i nadszedł czas na nowe. A o kadry zarządzające nie ma co się bać - gorszych od tych, które są obecnie (z malutkimi wyjątkami) być nie może.
      • Gość: maniek Re: No to Lubinski ma problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 19:27
        To nie czepianie się. Tylko do 13-ki potrzebne jest jedno "oczko uwagi" i dlatego Stefanos może czuć się bez względu na to kto wygra bezpieczny. No, chyba że np. Torbus zostanie szefem ZDIK-u albo WZWiK.
        • Gość: możemy być dumni Re: No to Lubinski ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 19:36
          Co za różnica, który wygra w drugiej turze?? jeden h.... Pokładałam nadzieje tylko w jednym człowieku, miałam nadzieje... przykro mi, że nie miał Pan szansy się wykazać, Panie Wild. Nawet nie zamierzam głosować w drugiej turze, niech się szarpią.... żal....
          • lawinak Re: No to Lubinski ma problem 22.11.10, 19:47
            Ja też głosowałam na Patryka Wilda, a teraz nie mam na kogo. Szkoda, że nie wszedł do II tury. Miasto straciło jedyną szansę normalnego, cywilizowanego rozwoju. Od 8 lat Wałbrzych staczał się po równi pochyłej. Teraz, niezależnie od tego kto wygra w II turze, możemy gasić światło.
            • Gość: kkk Re: No to Lubinski ma problem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.10, 19:58
              od Wilda teraz będzie zależało kto będzie prezydentem, ten będzie komu przekaże swoje głosy, ponieważ nikt nie będzie samodzielnie rządził, musi być koalicja
      • Gość: Fanfan Re: No to Lubinski ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 19:42
        Gość portalu: fan napisał(a):
        >- gorszych od tych, które są obecnie (z malutkimi wyjątkami) być nie może.

Niby racja, tak jak i to, że Wałbrzych kolejny raz przerżnął szansę na wygrzebanie się z koterii, przekrętów i układów, a tym samym szansę na zbliżenie się do Wrocławia i na normalność.
        Chocholi taniec będzie trwał w tym mieście do końca świata i jeden dzień dłużej .
        • Gość: utopia Re: No to Lubinski ma problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 19:56
          Na Wrocław nie licz, ma nas głęboko w d.u.p.i.e. Dla Wilda byliśmy brudnym zaściankiem jak z jego filmów.
          I takim będziemy nadal.
          Rosiak z Rosiakową na czele z Lubińskim rozpieprzą co się tylko da.
          • Gość: realista Re: No to Lubinski ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 20:05
            Produktem dupy to są takie twory jak Ty.
            Mam wątpliwości czy dla Wilda Wałbrzych to brudny zaścianek, ale nie mam wątpliwości, że jesteś jesteś przygłupem i zasługujesz na takie miasto i taką władze.
          • Gość: wyborca ( byly ) Re: No to Lubinski ma problem IP: 78.9.89.* 22.11.10, 20:07
            AMEN
            • Gość: Danuta Re: No to Lubinski ma problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 20:51
              Wezcie pod uwage, że WWS slynie od jakiegos czasu z kupowania glosów!
              • bartek_wch Re: No to Lubinski ma problem 21.07.11, 12:47
                Pamiętajcie podczas glosowania!Gość portalu: Danuta napisał(a):

> Wezcie pod uwage, że WWS slynie od jakiegos czasu z kupowania glosów!
    • Gość: jurus Re: No to Lubinski ma problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 21:23
      Każdy chce mieć Biuro Polityczne i nim rządzić, kolesiami, przeciwnikami, przyjacielami !
      Za naszą kase, bez naszej kontroli ! To jest najwieksze świństwo.
      • marandres Re: No to Lubinski ma problem 23.11.10, 19:09
        Spece od kupowania głosów są we wszyskich komitetach wyborczych, perfekcjoniści są w PO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka