Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 19:39
gdzi prawo jazdy kat "b"
Obserwuj wątek
    • Gość: odp Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 19:56
      w Walbrzychu
      • Gość: Me Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.10, 20:15
        polecam szkołę jazdy Krzysztof Machowski, zdałam za pierwszym razem, moj kolega również, drogo bo drogo, ale solidnie. Polecam!
        • Gość: ... Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.11.10, 01:09
          A ile wyjeździłaś z tych obowiązkowych godzin? W d... mam Machowskiego, bo on dobrze wie, jak wysoko stoi w statystykach zdawalności egzaminów. Sztuka dla sztuki i tyle! Ja polecam Sieradzkiego. On mnie nauczył jeździć. Niech sobie na niego narzekają, ale prawda jest taka, że na drodze trzeba mieć luz, a on to gwarantuje. Młody chłopak, ale konkretny i konsekwentny. A Machowski olewa sprawę po zakończeniu kursu. Nie ma, że chcesz wykupić dodatkowe godziny, bo on nie ma czasu. Na narty czy gdzieś tam sobie jedzie i zlewa go, że ty oblałeś egzamin. Zresztą zaliczenie egzaminu za pierwszym razem to du.pa. Ponoć najlepszymi kierowcami są ci, którzy zdają za drugim razem, bo uczą się na własnych błędach. Ja mam zaliczony kurs właśnie za drugim razem i, gdyby nie Sieradzki, to bym musiał dzisiaj nadal śmigać busami. To jest instruktor z prawdziwego zdarzenia! Pozdrawiam go przy okazji.
          • Gość: dobra szkola Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 21:50
            A gdzie znajduje sie szkola Pana Sieradzkiego??
      • Gość: hgf Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.10, 18:42
        najbliże i najłatwiej zdwać w czechach
    • Gość: annwa47 Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 20:34
      ja polecam szkołe jazdy Pana Łączyńskiego tanio i solidnie
      • Gość: ooo Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 21:41
        machowski. machowski nie daje zaswiadczenia i trzeba wykupić godziny to raptem kosztuje
        10 razy 50zł prawo jazdy kosztuje 2000zł NACIAGACZ !
        • Gość: ... Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.11.10, 01:16
          Wożenie go po wioskach to norma, bo ma sprawy do załatwienia. Myjnia, bo auto brudne to też norma. A tankowanie gazu to już przegięcie. A potem płać mu ciężką kasę za dodatkowe godziny. Jedyny instruktor u niego godny polecenia to Biziewski. On sam niech sobie swoim Subaru Imprezą 2006 WRC jeździ. Stać go, skoro takie stawki za kurs narzuca, a gó... uczy!
        • Gość: dd Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 15:32
          ktoś tu kłamie, lekcja u machowskiego 45zł za h
    • Gość: !!!! Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 21:46
      tylko nie machowski !
      • Gość: Me Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.10, 22:39
        Nie wiem ile w tym naciągactwa, a ile doświadczenia i dbania o dobre statystyki zdawalności kursantów. Ja nie żałuję, dokupiłam 4 godziny i zdałam za pierwszym razem. Gdybym nie zdała może miałabym pretensje. U machowskiego dostaje sie papiery na egzamin kiedy jest się gotowym do egzaminu, jak chcecie to idzcie do innej szkoly z kursem za tysiąc zł i pozniej zdawajcie za 7 razem. Tylko po co nerwy. Wasz wybor. Nie bede sie już produkować bo chciałam dobrze... nie zależy mi żeby nabijać kase Machowskiemu, tylko by chcący sie nauczyc jezdzic zdal za pierwszym razem. Pozdrawiam
        • Gość: c Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 00:07
          stoklosa
        • Gość: ... Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.11.10, 01:25
          Żartujesz sobie? Machowski wewnętrzny teoretyczny mi urządził tak, że zostawił mnie w aucie, poszedł w Głuszycy do urzędu i kazał nie ściągać... Pół godziny mojej jazdy to było czekanie na niego. A potem dopłacanie za dodatkowe godziny... Wcale nie jest dobrym instruktorem. Drze japę na ludzi i niczego nie tłumaczy. A kasa, którą bierze za kurs idzie na Subarynę, którą jeździ. I jeszcze się ubiega o stanowisko egzaminatora w WORD-zie. Wtedy już nikt nie zda egzaminu na prawko...
          • Gość: ss Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 15:36
            jakaś nagonka konkurencji na machowskiego, Pan Krzysztof nie może ubiegać się o stanowisko egzaminatora będąc właścicielem szkoły jazdy która przecież przynosi mu nie małe dochody. Poza tym jakoś nie mogę w to uwierzyć że Machowski podnosi na kogokolwiek głos, lub że jeździ po zbytecznych trasach. Gość jest na prawdę solidny, czego konkurencja znieść nie może.
            • Gość: do ss instruktor Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.10, 17:42
              konkurencja wie ze machowski nie moze byc egzaminatorem i jednoczesnie wlascicielem szkoly
              ktos tu pisze nie znając przepisów. na pewno kursanci bo każdy instruktor o tym wie.
    • Gość: MIKA Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 07:00
      U Pana Abla jest spoko kurs.
      • Gość: ihhahhha maria Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.10, 19:43
        kazdy chwali machowskiego ja zapisalm sie do szkoly nauki jazdy ktora otworzyla dzialalnosc w
        2009roku i ma lepsza zdawalnosc jak machowski i jestem bardzo zadowolona.
        a ta szkola to www.sztymala.pl
      • Gość: k Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.10, 19:53
        nie tylko nie abel on sam jezdzic nie umie uczyl mnie na "b" i na "A" łuk pokazywał to wyjezdzal
        po za linie a na motocykl to 8 nie potrafił zrobic. musialem wykupic godz. u czapskiego
        • Gość: zibi Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.11.10, 14:48
          Polecam sztymalę
          • Gość: mariusz Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 15:13
            A ja radzę się spieszyć z prawkiem bo od 1 stycznia egzamin na prawko będzie kosztował coś koło 160 zł i wzrośnie cena kursów bo zostaną opodatkowane vatem którego teraz nie ma.
          • Gość: -ł Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.11, 22:19
            jaka cena
    • Gość: ania Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:38
      popytaj o Jonasza świetny instruktor i przyjstojniak ;) uczy w fundacji 2000 i TOK
      • Gość: Przystojniak Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 20:48
        TAK tylko Jonasz!!! jest boski, taki przystojny, niestety nauczy tylko kobiety, albo geji. Jakby wygląd miał znaczenie w nauczaniu.
    • Gość: xxx Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.11, 17:56
      Tylko Grzegorz Przybyłowicz jest the best
      • Gość: ! Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.11, 21:03
        a czy ktos uczyl sie w szkole KAM-AN?
        • Gość: kursant Re: prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.11, 21:24
          porażka!!!
          • Gość: s Re: prawo jazdy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.11, 21:49
            Nędza straszna ten Kam-an przez niego chyba się zlikwidowała naprawdę dobra szkoła która była w Spółdzielni Mieszkaniowej.
            • Gość: krzysiek Re: prawo jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 22:30
              A ja polecam szkołę jazdy przy zespole szkół na r na ulicy ogrodowej.Z kasą to średnio 1350zł cena kursu,ale uczą solidnie i w rankingu zdawalności są na 2 miejscu:)Uczą bardzo dobrze i świetnie przygotowują do egzaminu.Zdałem u nich za pierwszym razem i jestem bardzo z tego zadowolony:)
              • Gość: grzesiek Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 22:51
                mam pytanie, poniewaz szukam szkoly jazdy, w ktorym miejscu jest ta szkola przy mechaniku?
                • Gość: Bonifacy Jozwiak Re: prawo jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 20:03
                  Ostatnio kumpel jezdzil u Mielczarka (MARKUS), chyba z jego zona mowil, ze calkiem spoko babka swietnie uczy.
                  • Gość: !!!! Re:odp Bonifacy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.11, 20:42
                    A dupy daje chyba tak, co ta gruba baba potrafi tylko to!!!
              • Gość: kursant Re: odp krzysiek IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.11, 20:53
                chyba nie znasz rankingu szkół nauki jazdy oni są ostatni jest w pierwszej piątce
                Łączyński Faryna Sztymala Machowski Torus itd ty robisz sobie reklamę na forum
                jak ta szkoła się nazywa na ogrodowej?
                • Gość: 999 Re: odp krzysiek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.01.11, 09:48
                  zespoł szkół zawodowych potocznie mechanik
                  • Gość: ooo Re:ooo IP: 78.9.17.* 15.01.11, 20:30
                    Mnie chodzi o nazwę szkoły nauki jazdy a nie gdzie ona się mieści.
                    Zespół szkół nie ma takiej szkoły nauki jazdy!
                    • Gość: uczennica Re:ooo IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.11, 21:21
                      polecam pania Manuele,nie ma stresu na jazdach,tlumaczy kilkanascie razy,az dotrze do ciebie i nie musisz sie martwic idac na jazde,ze bedzie miala zly humor i bedzie darla jape,jest zawsze usmiechnieta i spokojna
                      • Gość: ! Re:ooo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.01.11, 21:25
                        a gdzie ta pani Manuela uczy?
                        • Gość: k Re:ooo IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.11, 21:50
                          w agencji na szczawienku!!!
                        • Gość: uczennica Re:ooo IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.11, 09:49
                          u pana Czapskiego,wyklada teorie i prowadzi jazdy,zawsze mozna dopytac jezeli cos nie idzie z testami,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka