Dodaj do ulubionych

wygra- nie wygra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 14:41
wygra Kruczek czy nie wygra, ale miło popatrzeć jak się osrał. Już po kościołach strszy czerwoną zarazą,Jak Lubiński dojdzie do władzy to zburzy kościoły, a B.Deca internuje w Komańczy. Puki co za czerwonych w latach 1992 -2002 wybudowano w Wałbrzychu 4 kościoły, a za czasów naszego świętobliwego jeden
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek "dobra rada" Re: wygra- nie wygra IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.10, 15:16
      Gacek, zachowujesz się jak osoba jebnięta w dekiel. Nie pisz tu więcej, bo wstyd starym przynosisz. Próbujesz być dowcipny, ale dowcip masz na poziomie dziecka z gimnazjum.
    • Gość: kiki Re: wygra- nie wygra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.11.10, 15:26
      "Puki co" wróć do książek.
      • Gość: onnaa Re: wygra- nie wygra IP: 46.113.2.* 28.11.10, 15:35
        a byliscie dzisiaj w kościele??? Mam dość polityki na mszach! ksiądz agitował żeby głosować na Kruczkowskiego w II turze. To nienormalne miasto!!!! Panie Piotrze wstyd!!!! Mój głos mojej rodziny i znajomych na pewno nie będzie oddany na pana. Powodzenia Panie MIRKU.
        • Gość: zniesmaczony Re: wygra- nie wygra IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.10, 15:47
          To ksiądz powinien się wstydzić, a nie Bogu ducha winny Kruczkowski. Znowu kościół miesza się do polityki. Byłbym tak samo wqrwiony, gdyby z ambony wołano za Lubińskim. Ja tu nie widzę winy obu polityków, tylko pieprzonego klechy. A konkretnie to w którym kościele to było?
    • Gość: z Re: wygra- nie wygra IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.10, 15:51
      W sondażach Lubiński na tle Kruczkowskiego wygląda marnie

www.walbrzyszek.com/index.php?mod=wyniki&scr=ankiety&evt=init&idAnkiety=28#sonda
      • Gość: Gość Re: wygra- nie wygra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.10, 16:03
        No wiecie... Kosciol wie, ze jezeli wygra Lubinski to kolorowo nie bedzie w miescie.
        Cofnijcie sie do poczynian i wypowiadanych slow na temat kosciola przez Lubinskiego! to wszystko zrozumiecie!

Jeden kosciol wybudowano za kadencji Kruczka? hmm chyba wiecej, zreszta Kruczkowski nie buduje tych kosciolow od tego pierw trzeba zaczac.
        • Gość: onnaa Re: wygra- nie wygra IP: 46.113.2.* 28.11.10, 16:38
          w kościele przy ul. Wyszyńskiego. Banda!!
          • marandres Re: wygra- nie wygra 28.11.10, 17:43
            To niech go sobie wezmą do Rad Parafilanych ( tylko czy tam płacą?), albo najlepiej niech go zrobią proboszczem, Tomasz mu zrobi kampanię, zbierze fundusze na tacę tzw. Świętopietrze.
            Podniesie haracz na kościoły i będzie po bożemu, sojusz tronu i ołtarza. Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka