Gość: Piter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:32 Popierając Kruczkowskiego Paciepnik zrezygnował z walki o likwidację Mo-bruka. Tylko z tego powodu (walki z M0-brukiem) oddałem na niego swój głos (myślę, że nie tylko ja). Czuję się oszukany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:41 oddaj swój głos na Lubińskiego to nasza jedyna nadzieja na lepszy Wałbrzych - Wałbrzych bez Mo-Bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.10, 21:43 Lubinski to gwrancja na dobre zycie klanu Rosiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:50 Gość portalu: A napisał(a): > Lubinski to gwrancja na dobre zycie klanu Rosiakow Pieprzysz głupoty. Lubiński zostanie wybrany w powszechnych wyborach i potem Rosiaki mogą mu nagwizdać. Wystarczy, że będzie robił spotkania z mieszkańcami i wprowadzi transmisje sesji online, jak to robią inne samorządy. Dziś nie tak łatwo ukryć prawdziwe intencje jak 4 lata temu. SLD - szmaciarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:45 Oczywiście, że Lubiński. Precz z Kruczkowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: Gdzie Boa 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:15 A gdzie jest boa-666 i Ewa. Czyżby przestali walczyć z Mo-brukiem. Co się sytało, że stracili swoją aktywność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej N Re: Gdzie Boa 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:51 Paciepnik to genialny strateg, każdy jego krok jest przemyślany o kilka ruchów do przodu !!! Razem zlikwidujemy złło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:58 Mam pytanie do Pana Paciepnika: Panie Krzysztofie czy jest Pan w stanie spojrzeć w lustro bez uczucia obrzydzenia? Zapraszam do przeczytania wpisów na stronie internetowej Pana Paciepnika sprzed kilku tygodni. Nie sądzłam, że ludzie potrafią być tak zakłamani jak Pan. Przykro mi tym bardziej, że też oddałam na Pana swój głos. Czuję się przez Pana oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:09 Całkiem sporo osób zrobionych na szaro - ale cóż kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.10, 09:20 Tak Pisał hipokryta PACIEPNIK na swojej stronie 21 września. Wałbrzych się zmienia, to widać, słychać i czuć. Cz. II W dniu dzisiejszym radni Powiatu z Komisji Spraw Społecznych i Bezpieczeństwa wizytowali Zespół Szkół Specjalnych przy ulicy Ogrodowej w Wałbrzychu. W placówce została zamknięta kryta pływalnia, służąca do rehabilitacji dzieci i osób niepełnosprawnych. Zarząd Powiatu zamykając pływalnię (2008 rok) w Zespole Szkół Nr 4 przy ulicy Sokołowskiego (placówka połączona z V LO) twierdził, że na czas remontu, uczniowie będą korzystać z pływalni przy ulicy Ogrodowej. Remontu pływalni przy ulicy Sokołowskiego nie rozpoczęto. Starosta Powiatu od kwietnia br. podejmuje decyzję o wymianie filtrów do wody w Zespole Szkół Specjalnych... Dzięki „zmowie” Prezydenta i Starosty, Wałbrzych pod rządami PO naprawdę się zmienia: 3 lata i 3 pływalnie zamknięte. Osiągnięcie niebanalne na skalę całego państwa. Zdjęcie przedstawia filtr pływalni. www.paciepnik.pl/?p=news&lang=pl&id=177&page= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Kruczek Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.10, 09:18 Do niedawna byłem bardzo ostrym przeciwnikiem Kruczkowskiego, ale gdy w finale konkursu Mam Talent zostało tylko dwóch kandydatów, nie mogę zagłosować na Lubińskiego, ponieważ stoją za nimi Rosiaki i Nowak. Logika wskazuje: 1) PO jest u apogeum władzy w Polsce i dzięki temu Wałbrzych może uszczknąć coś dla siebie. 2) Jeżeli w Wałbrzychu wygra Lubiński z Rosiakami to PO wypnie się i w Wałbrzychu nic się nie zmieni. Nikt nie będzie chciał rozmawiać z Wałbrzychem. 3) PO nie będzie dotować Wałbrzycha dla konkurencyjnego ugrupowania lub partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnie nie pasi Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:35 Gość portalu: Anty Kruczek napisał(a): > Logika wskazuje: > 1) PO jest u apogeum władzy w Polsce i dzięki temu Wałbrzych może uszczknąć coś > dla siebie. > 2) Jeżeli w Wałbrzychu wygra Lubiński z Rosiakami to PO wypnie się i w Wałbrzyc > hu nic się nie zmieni. Nikt nie będzie chciał rozmawiać z Wałbrzychem. > 3) PO nie będzie dotować Wałbrzycha dla konkurencyjnego ugrupowania lub partii. =================================================== Długo nad tym medytowałeś manipulancie? Przez 8 lat PO miało w dupie Wałbrzych i przez następne 4 nic się nie zmieni. Przybędzie tu tylko więcej azbestu , trucizn i kolejnych szubrawców do rozkradzenia miasta. A przy okazji wiecie dlaczego boczne drogi ( jak ktoś tu pisał: Świerkowa, Podgórska, Grzybowa itd. ) są nieodśnieżane . Proste : Kruczkowski Waszą kasę na oczyszczanie miasta wydał na swoją promocję. - Pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:43 zdik.walbrzych.pl/images/stories/drogi/plan_zudg_2010-2011.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.10, 10:12 PO było blokowane przez PIS. Aktualnie jest władza PO absolutna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wał - brzych Re: Paciepnik nas sprzedał? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.10, 10:08 taaaaaaaaaaaa oszukał Ciebie i innych również świnie Odpowiedz Link Zgłoś