Dodaj do ulubionych

zapomniane

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 23:33
Tak właśnie myślałem.Minęło parę dni ,opadły emocje i już nikt nie pamięta o powtórce wyborów.TAK DZIAŁA APARAT WŁADZY.Czas goi rany.To nic,że wałek poganiał wałek.Że było CBA ,Detektywi ,tv ,dużo szumu i się zapomni.Ech nic się nie zmieni.Układ goni układ. I nie chodzi o to czy będzie powtórka czy nie.Tylko o to,że z nas robi się wariatów.Mówi i pokazuje się co innego a co innego robi. Mogę zrozumieć to,że ktoś zaproponował 50zł za głos komuś znajomemu.Ale w tym mieście to się odbyło jak na targu.Stał gość i kupował ludzi.A o ogromie przedsięwzięcia niech świadczy to,że byli koło każdej komisji wyborczej.Ja się pytam co autobusami ich dowozili? zorganizowana akcja? a Policja? aaaa zapomniałem kandydowali więc nie mogli "agitować" .Takie rzeczy tylko w Wałbrzychu. Ku pamięci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bardolini Re: zapomniane IP: *.1and1.pl 17.12.10, 08:31
      > Ja się pytam co autobusami ich dowozili?
      A żebyś wiedział. Może nie autobusami, ale busami.
      Paweł Szpur był tak nieroztropny, że zapomniał z busa zdjąć plakatu i dostał mandat za zakłócanie ciszy wyborczej.
      P.S. Błagam, stosuj regułę - brak spacji, znak interpunkcyjny, spacja. Bo oczy bolą.
    • Gość: abc Re: zapomniane IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 17:00
      O wszystkim z czasem się zapomina. Niestety. Każda afera , nawet taka największa z czasem przechodzi w niepamięć.
      • Gość: Hurra Re: zapomniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 17:10
        Jest OK.
        Właśnie sejm zatwierdził budżet na 2011 r.
        Przychody Państwa: 273 mld.
        Wydatki: 313 mld.
        W plecy (optymistycznie): 40 mld.
        Wesołych świąt gołodupcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka