Gość: ddd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 21:12 prosze cos na pisac bo mysle o kupnie.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: audi 80b4...95r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:33 a co to pytanie ma wspolnego z forum walbrzych? to raczej na jakies forum motoryzacyjne powinno isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: audi 80b4...95r IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 21:52 Dobre auta, ostatnie bezawaryjne i tanie w obsludze Audi. Prosta bodowa, tanie i dostepne czesci, serwis relatywnie tani i wlasciwie kazdy ogarnie. Do tego sensowny koszt zakupu i spora gama silnikow. Wydaje mis ie ze fajna alternatywa dla innych marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi80 Re: audi 80b4...95r IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 19:43 mam i chwale sobie bardzo, dobre na wch bo tanie w naprawie, buda w ocynku jak nie bita to nie gnije, poza eksploatacyjnymi sprawami nie ma przy nim nic do roboty. nie zamienie na inne, chyba ze sie rozbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: audi 80b4...95r IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.01.11, 22:00 przede wszystkim solidne , zawieszenie na dziurawe drogi ,nie jak w A4 delikatne alu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: audi 80b4...95r IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 22:27 potwierdzam, mam B3 (niewielkie różnice: wykończenie maski,kanapa tył) czołgi godne polecenia, jak trafisz zadbaną sztukę "pełnoletnią" to i tak ci lepiej posłuży niż niejedne nowsze auto (jaka satysfakcja, gdy salonowe cacuszka nie chciały odpalić przy -20 a moja niunia "na dotyk":) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś