IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 10:57
Mam pytanie, co może być powodem, że bardzo intensywnie odchodzą mi wiatry, Wręcz nie do wytrzymania, Jak jadę samochodem to jazda z zamkniętym oknem jest niemożliwa domownicy nie mogą już wytrzymać zemną. Co na to nasz specjalista?
Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: Wiatry IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 11:04
      zła dieta ot co
      • Gość: Adam Re: Wiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 12:10
        No chyba nie do końca, bo wszyscy jemy to samo. A efekty tylko u mnie są tak bardzo wyczuwalne.
        • Gość: edi Re: Wiatry IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 12:23
          to widocznie masz problemy z przewodem pokarmowym. Idź do lekarza. No chyba ze w domu jecie to samo a po za domem sobie dogadzasz.
        • Gość: dziadek Re: Wiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 14:30
          Zatkaj wydech korkiem, odpowiedni rozmiar znajdziesz w Centrum Ogrodniczym na Noworudzkiej.
          • Gość: Adam Re: Wiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 14:51
            A jak korek wystrzeli i w kogoś trafi
            • Gość: Struś Pierdziwiatr Re: Wiatry IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 14:55
              Ja tam se lubie puścić cichacza, zwłaszcza w przepełnionym autobusie. A potem edi po robocie musi wietrzyć Neoplana.
              • Gość: edi Re: Wiatry IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 15:11
                Widzisz prostaku tak się składa, że nie pracuje w MPK ale twoje IQ nie jest tak niskie, że ta informacja do ciebie i takich jak ty nie dociera i zapewne nie dotrze
                • Gość: Adam Re: Wiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 15:30
                  Panowie nie kłóćcie się tylko pomórzcie.
                • Gość: dziadek Re: Wiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 18:08
                  Edi, nie stresuj się. Po co trzymać bąka w dupie, niech polata po chałupie. A i w boku dziury nie wyrwie.
                  • Gość: Struś Pierdziwiatr Re: Wiatry IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 18:37
                    Edi bąka ma między uszami, bo raczej niemożliwym jest, aby posiadał w tym miejscu mózg.
                    Dlatego lepiej żeby pisał, niż gadał.
                    • Gość: edi Re: Wiatry IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 19:46
                      prawda ci w oczy kole wiec nie pozostaje ci nic innego jak wypisywanie bzdetów co o argumentach taki ktos jak ty to tylko w telewizji słyszał ale co to oznacza to już czarna magia
                    • Gość: kkk Re: Wiatry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.01.11, 19:47
                      przejść na dietę jarską a najlepiej głodówka i lewatywa
                    • Gość: edi Re: Wiatry IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 19:47
                      i czy ty ciemniaku nie masz na imie Romek ?
                      • Gość: Struś Pierdziwiatr Re: Wiatry IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 19:56
                        Edi, jeśli już o pierdach mowa, to przestań pierdzielić głupoty.
          • Gość: bzzz Re: Wiatry IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 20:16
            Nie wolno wstrzymywać bąków, bo uchodzą do głowy i ma się posrane pomysły
            • Gość: Emil Kup sobie gazstop IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 20:19
              a jak nie pomoże to inny środek dostępny w aptece. Czasem też mam wiatry, u mnie to zależy od diety !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka