Dodaj do ulubionych

Zaginoł pies

IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 21:06
Uwaga!
Dnia 12.01.11 godziny 16-17 w Wałbrzychu przy Chińskim sklepie na ul. Kasztelańskiej (podzamcze) Został skradziony 5 miesięczny piesek. Pies był przyczepiony do barierki, gdy wyszłam ze sklepu psa nie było. Jeżeli ktokolwiek zobaczy pieska , jak ktos go wyprowadza czy próbuje sprzedac prosze o kontakt pod numerem 535014524. Piesek jest mały maści biało biszkoptowej miał na sobie czerwona obroże i czerwoną smycz z wyglądu może przypominać labladora ale jest o wiele mniejszy szczuplejszy i ma chude długie łapki.
Obserwuj wątek
    • Gość: łazik Re: Zaginoł pies IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.11, 17:22
      Pewien nie jestem, ale piesek przypominający tego z opisu przyplątał się dziś do nas w lesie przy Podzamczu. Nie mogliśmy się od niego opędzić i łaził z nami ze dwie godziny. Chcieliśmy go doprowadzić do straży miejskiej, ale kiedy wchodziliśmy na Podzamcze wsiadł do autobusu "C" jadącego w stronę pętli. Brzmi to niewiarygodnie, ale tak naprawdę było. Piesek nie miał obroży.
      • Gość: Gosc Re: Zaginoł pies IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.02.11, 17:57
        Wspolczuje ci z powodu pieska moze sie znajdzie zycze ci tego,ale wlasnie to jest kolejna glupota chodzenie z pieskiem do sklepu i wiazanie go do barierki szczegolnie szczeniaczka.Duzy pies nie da sie zabrac nawet dotknac,ale maly wiadomo jest przyjazny do wszystkich blagam pomyslcie najpierw bo tylko krzywdzicie zwierzaczki.Daj ogloszneia szukaj potem w schronisku chyba,ze ktos go przygarnie.
    • Gość: mieszkaniec Re: Zaginoł pies IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.11, 13:33
      Mniej więcej godzinę temu piesek biegał w okolicach Palisadowej.
    • edi_wch Re: Zaginoł pies 01.03.11, 13:42
      Dnia 12.01.11
      No to się obudziłaś szybko
      • Gość: mieszkaniec Re: Zaginoł pies IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.11, 14:02
        Nie kumam, o co Ci chodzi. Mogę się tylko domyślać, że chcesz być dowcipny.
        • edi_wch Re: Zaginoł pies 01.03.11, 14:37
          Przeczytaj uważnie pierwszy post, weź do ręki kalendarz i kalkulator jeżeli nie potrafisz liczyć w głowie i policz ile dni minęło od rzekomego uprowadzenia psiaka.
          Kumasz teraz ?
          P.S
          Domyślanie zostaw innym - źle sobie z tym radzisz
          • Gość: zniesmaczony Re: Zaginoł pies IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.03.11, 15:31
            Minął jeden dzień. A ty myślisz, że każdy siedzi na tym forum i traktuje je priorytetowo? Puknij się w głowę i pomyśl czasem. Czasem ktoś szuka pomocy gdziekolwiek, a osoba, która założyła ten wątek wcale nie nie musiała wiedzieć, że jest takie coś jak to forum. Może dowiedziała się kilka minut przed napisaniem wątku, co?
          • Gość: mieszkaniec Re: Zaginoł pies IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.11, 15:36
            Ed, wiem, że tu dyżurujesz, teraz wiem, że bywasz pomocny. Proszę, oświeć mnie, co wynika z tych twoich rachub.
            • Gość: edi Re: Zaginoł pies IP: 93.190.142.* 01.03.11, 19:45
              edi to frajer i pętaczek tzw jednostrzałowiec nawet z plaskacza mała dziewczynka może go najebać ;)
    • Gość: poki Re: Zaginoł pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 15:55
      "w Wałbrzychu przy Chińskim sklepie " sprawdź co chińczycy zjedli na obiad....:)
    • Gość: klos Piszemy "zaginął", nie "zaginoł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 18:45
      Zwłaszcza, że w dzisiejszych czasach łatwiej o poprawną ortografię.
      Przeglądarki internetowe mają wbudowane słowniki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka