Dodaj do ulubionych

Przewrócone auto w nocy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 10:55
Oto jak się bawi dzisiejsza młodzież w nocy. Nic tylko wprowadzić karę jak w Egipcie i upierd.olić publicznie łapy tasakiem takim gnojom.

P.S. Samochód należy do osoby niepełnosprawnej (na wózku), która musi jeździć na ważne rehabilitacje do szpitala, już tak od kilku lat.
Żeby wam uschły ręce debile którzy to zrobili.

zapodaj.net/bc2ffb3984c6.jpg.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Kierowca Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 10:58
      Miejsce zdarzenia to ul. Basztowa 60-64 na Podzamczu, przed zakładem szklarskim. Jeśli ktoś coś wie na ten temat, jakieś szczegóły co do sprawców, proszę powiadomić policję.
    • Gość: ls Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 10:59
      Muzułmanie nie obcinają rąk za takie wybryki.
    • Gość: iwan Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 11:08
      ale s..ku..syny
      • Gość: Reni Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 11:20
        Żeby te H-U-J-E za parę lat też musieli jeździć wózkami inwalidzkimi.
        • Gość: policaj Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.11, 11:49
          Nic się nie stało w świetle prawa to niewielka szkodliwość wiec jest to jedynie wykroczenie w kolegium. Unia Europejska to nie Kraj Islamski. Jeżeli ci ludzie staną przed sądem to ich odpowiedzialność będzie znikoma ponieważ odpowiedzialność rozejdzie się na kilka osób.( nasze prawo nie skazuje za skutki lecz za pojedyncze zdarzenia np kiedy kilku młodych ludzi uderzało swojego kolegę nożem ( efektem tego była śmierć) to byli sadzeni za pobicie a nie za morderstwo bo każdy uderzył tylko jeden raz a w sadzie mówili że nie chcieli zabić) Ale najpierw będzie trzeba im to udowodnić, twardymi dowodami a nie pomówieniami i przypuszczeniami. Policja nie będzie się przecież takimi pierdołami zajmować ma ważniejsze sprawy na głowie a samochód trzeba stawiać na parkingach strzeżonych ( na zdjęciu widać że obok był wjazd na taki parking czemu zatem samochód stał obok?) Może troszkę wytrzeźwiejecie i zrozumiecie w jakim kraju żyjemy bo prawo jest prawo a prędzej ktoś z was za pisanie na tym forum dostanie wyrok za pomówienia niż ci ludzie za wywrócenie tego samochodu.
          • Gość: minuta prawdy Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.11, 13:30
            Gość portalu: policaj napisał(a):

> Nic się nie stało w świetle prawa to niewielka szkodliwość wiec jest to jedynie
            > wykroczenie w kolegium.

Jakie kolegium? Kolegia zlikwidowane zostały już x lat temu.

> Ale najpierw będzie trzeba im to udowodnić, twardymi dowodami

Czy odciski palców to twarde dowody? Zacznijcie od ich ściągnięcia z karoserii pojazdu i poszukajcie w archiwach, czy już takich nie macie. Tylko bez pindolenia, że łobuz mógł się tylko oprzeć o samochóa, a to nie jest zabronione.

> Policja nie będzie się przecież takimi pierdołami zajmować

Od tego jest policja, żeby się takimi pierdołami zajmować.

> a samochód trzeba stawiać na parkingach strzeżonych

Takiego obowiązku nie ma, natomiast Twoim obowiązkiem - o ile w ogóle jesteś policajem, a nie forumowym trollem - jest strzec ładu i porządku. I swoje dobre rady schowaj do kieszeni.

> prędzej ktoś z was za pisanie na tym forum dostanie wyrok za pomówienia niż ci ludzie za > wywrócenie tego samochodu.

Od ferowania wyroków jest sąd. Ty masz łapać tych gnoi, którzy przed tym sądem mają stanąć. Kapito?

• Gość: pestka Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 13:36
              taki z niego policjant jak z d... trąbka. ktoś kto myśli, że kolegia istnieją ewidentnie nie może być policjantem. przecież to takie żałosne.
    • radcom Re: Przewrócone auto w nocy 23.01.11, 11:44
      Teraz szczekacie, ale w nocy brakowało odwagi by zadzwonić pod 997. A może synek sąsiada, taki sprytny? Obłuda i znieczulica...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: Twój Pan Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.11, 14:08
        radcom napisał:

> Teraz szczekacie, ale w nocy brakowało odwagi by zadzwonić pod 997

A ty zadzwoniłeś, buraku z Krużewnik?
      • Gość: Koń Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 19:03
        W poprzednią sobotę około północy dzwoniłem na wskazany numer, ponieważ widziałem jak jeden taki gnojek wskoczył na samochód i po dachach kolejnych urządził sobie spacer.

Dzwoniłem, dzwoniłem i się nie dodzwoniłem - nikt nie odbierał. Po około dwudziestu minutach zrezygnowałem, ponieważ przypomniałem sobie, że ktoś wcześniej miał taki sam problem tj. nikt nie odbierał. Taka niestety jest prawda, policja w nocy śpi ale za to w dzień jest wypoczęta i może odbierać nagrody o prezia.

Hejka
    • Gość: kulka Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 11:50
      Bezmyślnośc i głupota. Niestety, wielu młodych ludzi ( nie wszyscy) nie ma żadnych ambicji a szczytem ich marzeń jest poszaleć w dyskotece, upić się i dorwać jakąś pannę na jeden raz. To bolesna prawda. W grupie czują się kimś waznym i wyjatkowym ale podkulają ogon kiedy nie ma w pobliżu kolegów. Wcześniej czy później to co robią wróci do nich ze zdwojoną siłą tylko niestety takie osobiniki nigdy nie skojarzą faktów i nie będą wiedzieć dlaczego.
      • Gość: gość Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 11:57
        Podsumowując wypowiedź poprzednika, każda ku..a na starość porzadniejei zaczyna moralizować innych. Tak będzie i z tymi młodymi, zapomną o swoich wybrykach i zaczną pluć na innych młodych.
        • Gość: kulka Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 12:14
          Niestety nie zrozumiałeś wypowiedzi. Tu nie chodzi o moralizowanie i ocenianie wszystkich młodych bo jak już wspomniałam w poprzedniej wypowiedzi, nie wszyscy są prymitywnymi prostakami. Uważam jednak , ze chamstwo, zwykłą podłośc i głupotę nalezy potępiać. Młode bandziory chodzą w nocy i niszczą co stanie im na drodze. Wyrywają części od samochodów ( antenty, znaczki, lusterka), wybijają szyby w samochodach, kradną, dewastują. Widziałam jak kilku zaatakowało chłopaka. Skakali po nim, kopali...bo w grupie raźniej. Nadmienię, ze jestem jeszcze młodą osobą ale uważam, ze nalezy szanować cudzą czy wspólną własność. Twoja agresywna wypowiedź świadczy tylko o tym, ze temat jest ci doskonale znany tylko szkoda, ze od tej złej strony.
          • Gość: pestka Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 13:32
            szkoda, że odwagi nikt nie miał, by zawiadomić zawczasu organy ścigania. tchórze zasrane. daje sobie rękę uciąć, że nie jedna osoba to widziała. żałosne.
            • Gość: Kierowca Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 14:01
              Kolejne zdjęcia:

zapodaj.net/7b86fe73769e.jpg.html
              zapodaj.net/b8f6cd49555c.jpg.html
              • Gość: Kierowca Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 14:08
                Kawałek dalej przewrócono również "malucha", taką informację otrzymał właściciel tego Seicento.

W tym Seicento stłukła się szyba pasażera i pognieciony jest prawy bok auta.
                Autko już stoi na kołach, w 4 facetów podnieśli je na koła.

Tam nie ma parkingu strzeżonego - za płotem jest zakład szklarski i jest to prywatna posesja, a nie parking !!!

• Gość: Raise Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 15:08
                  walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/747814,walbrzych-wandale-zniszczyli-fiaty,id,t.html
                  • haba.baba Re: Przewrócone auto w nocy 23.01.11, 19:29
                    jest to bardzo bolesne,auto stało na miejscu dla inwalidy,do czego to dochodzi,ta osoba porusza się na wózku inwalidzkim,mało swojego nieszczęścia jeszcze inni dołożyli,nie wierzę że nikt nic nie widział,tam są wieżowce,pomóżcie policji!!
                    • Gość: sali Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 20:58
                      Zdeprawowana hołota , potomkowie barbarzyńców przywiezionych ze wschodu w bydlęcych wagonach.
    • Gość: .,. Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 20:42
      Dzisiaj w nocy też ktoś przewrócił auto na parkingu koło Kościoła Podwyższenia Krzyża na Podzamczu. Coś strasznego!
      • vanilla.an Re: Przewrócone auto w nocy 23.01.11, 22:01
        Czyli nie pozostaje Wam i nam obserwować swoje auta po nocach ,albo jeszcze lepiej zamieszkać w autach.Mam nadzieję ,ze kiedyś tej bandzie debili stanie się to samo .
        • Gość: .... Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 22:39
          jak ich się nie złapie to tak będą się zabawiali, tak robią bo ich to bawi
          • Gość: żartowałem Re: Przewrócone auto w nocy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.11, 09:23
            Wiatrówki są tanie. Może grupowo pobawimy się w Zajcewa? ;)
            Dostanie ołowiem jeden z drugim wandal pod ogon, to mu sie odechce. Oczywiście najpierw oddajemy strzał ostrzegawczy w powietrze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka