Gość: Olek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 17:18 Ciekawa rozmowa w Gość Dnia, co wy na to? www.tvwalbrzych.pl/site/2011/01/24/gosc-dnia-longin-rosiak-6/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kumbaka Re: Longin zaplusował IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 18:14 Brawo, podobało mi się. Lonek szuka autorów tych paszkwili z DB - ja jestem przekonany o tym, że napisał je Rąkowski - to jego styl, to jego poziom. Być może pomagała mu Frąckowiak. Trzecią osobę, którą można brać pod uwagę to Radczak. Czekam na potwierdzenie i publiczne ujawnienie tego gnoj.a i proszę mi wierzyć, że będzie spiep..ał z Wałbrzycha. Pozdrawiam ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Longin zaplusował IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.11, 21:24 Gość portalu: Kumbaka napisał(a): > Brawo, podobało mi się Co ci się podobało? To, że przez pół wywiadu Longin prawą ręką pozdrawia szatana, a lewą ustawicznie pokazuje widzom "fuck"olca? WIGI powinna zrobić z tych gestów użytek i to bez retuszu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Longin zaplusował IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.11, 23:12 Fajter i mąż stanu :D obrazki.elektroda.net/52_1295907065.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm??? Loniu mija się z prawdą IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 21:19 Longinus kłamczuszek :) Przecież nie wygrał on procesu odwołania się od nagany - Sąd II instancji zwrócił sprawę do ponownego rozpatrzenia i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumbaka Re: Longin zaplusował IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 20:36 Wszystko mi się podobało. A w szatana raczej nie wierzę, jeżeli już w zło to w wydaniu Szmoka Lange!. Lonek jest przynajmniej autentyczny i szczery. Pozdrawiam ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Froid Re: Longin zaplusował IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 21:21 > Lonek jest przynajmniej autentyczny i szczery. Jak wdepniesz w gó... na trawniku to ono też jest autentyczne. A jakie szczere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakol Re: Longin zaplusował IP: *.dialog.net.pl 24.01.11, 22:26 tam tam tam fakol pałer oi52.tinypic.com/ftga49.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Longin zaplusował IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 08:16 Tak naprawdę to zapunktował Redaktor prowadzący. Jeszcze chwila a wyciągnąłby z Lonia że Ludwiczuk to mąż stanu, ofiara zmowy POlitycznej i najlepszy kandydat na prezydenta, i że tak naprawdę to rozmowę nagrał dla jaj żeby pokazać kto tu jest fighterem (tak to się chyba pisze) i od lat rozdaje karty. Poza tym stwierdzenie "... z SLD byliśmy dogadani..." nie nosi znamion korupcji politycznej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Longin zaplusował IP: *.sattom.pl 25.01.11, 09:38 No według prowadzącego to umawianie się i podarunki są nawet w sejmie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarze??? Re: Longin zaplusował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:32 Ten prowadzący - to pożal się Boże "dziennikarzyna" Kruczka. Tak stronniczy, że żal słuchać. Ale co się dziwić - jakie miasto tacy "dziennikarze" Odpowiedz Link Zgłoś