Gość: jaaa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.01.11, 00:31 wypadek koło dworca walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/751636,walbrzych-mezczyzna-wpadl-pod-pociag,id,t.html#d2b71e42c74217ba,1,3,5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 00:38 Jak relacjonują świadkowie, młody chłopak wskakiwał do pociągu, kiedy ten podjeżdżał na peron. Prawdopodobnie obsunęła mu się noga i wpadł pod wagon. Świadkowie chyba byli na dopalaczach. W tym miejscu skład miał prędkość około 40km/h więc twierdzenie, że usiłował wsiąść do pociągu raczej jest nie na miejscu. zapewne świadek, który udzielał tych informacji to jeden z idiotów udzielających się na tym forum i zmieniających ro wypowiedź swój nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.11, 06:03 na jakiej podstawie stwierdzasz ze pociag osiagnal predkosc 40km/h? skad wiesz w ktorym miejscu doszło do wyadku/ no i wreszcie na jakiej podstawie obrażasz swiadków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 07:35 To jest caly Edi siedzi taki mruk na forum 24h i pisze do kazdego postu bzdury. Jak dla mnie czlowiek z problemami emocjonalnymi i swoje zale wylewa na forum. Taka mala rada dla kolegi Edi wyjdz czlowieku z domu nie mecz klawiatury zaplacisz mniejsze rachunki zobaczysz kawalek swiata i moze w inny sposob sie dowartosciowujesz. Pozdrawiam i zycze temu chlopakowi powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.16.221.lan.e-wab.pl 26.01.11, 09:57 Ja umyłem!!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 10:33 Edi się zachowuje jak Brus wszechmogący.Do każdego próbuje łatkę przypiąć i udowodnić swoją "mądrość".Edi wyluzuj bo ci żyłka pęknie.Uwierz stary że nie wszystkie wątki wymagają twojego "błyskotliwego" komentrza a wręcz odwrotnie pozwól nam od siebie odetchnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 11:58 Piwko dla kolezanki :) zgadzam sie w 100% jak juz pisalem kiedys to forumowy Troll :) Pozdrawiam Trola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejarz Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 12:26 Według relacji maszynisty chłopak skoczył pod lokomotywę więc świadkowie mówią to co chcą, tak jak i na walbrzych24.com napisali, że to pasażer zaciągnął hamulec bezpieczeństwa... prędkość pociągu była minimalna, bo na przejeździe pracowali ludzie, maszynista wiedział o ich obecności, musiał zwolnić i zachować szczególną ostrożność, niedoszły samobójca wybrał sobie zły dzień i złe miejsce, mógł sobie iść gdzieś gdzie prędkość jest wyższa i pociąg nie rozpoczyna hamowania. Zaraz się penie odezwą się setki osób, które będą pisać, dlaczego mówię o tej osobie "samobójca"? Otóż nikt normalny nie chcący być samobójcą raczej nie skacze prosto pod lokomotywę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.11, 16:04 > na jakiej podstawie stwierdzasz ze pociag osiagnal predkosc 40km/h? > skad wiesz w ktorym miejscu doszło do wyadku/ > > no i wreszcie na jakiej podstawie obrażasz świadków? na takiej podstawie, ze widze z jaką prędkością pociągi w tym miejscu śmigają zwłaszcza te osobowe. Skad wiem w którym miejscu doszło do wypadku: mam skaner nasłuchowy i widziałem w którym miejscu zatrzymała się lokomotywa. Dlaczego obrażam świadków? Bo bredzą głupoty. A ty gościu sam lepiej zmien tryb zycia bo ja jestem w tej chwili w drodze do Poznania i przez to pisze z proxy zebys nie wiedział jaki mam mobilny dostep do internetu. Radzę ci jak wstaniesz to umyj dupe i zeby a potem czytaj forum. Buziaczki ciemniaki :) jezeli chodzi o predkosc kolego to nie jestesmy wjaponii. 40 to te pociagi jezdza na glownej trasie a nie na dworcu. poza tym pociag albo hamował albo dopiero sie rozpedzal. nie mogl wiec jechac 40. jesli chodzi o obrazanie ludzi z tego co widze to wszystkich - nie masz takiego prawa. czlowiek z klasa potrafi wyrazic swoje zdanie w sposob odpowiedni do sytuacji. w tej niestety twoje refleksje jak i pokazywanie swojej wyzszosci jest po prostu banalne i zalosne. niektorzy blyszczą madroscia niektorzy głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 16:26 walbrzychfakty.pl/2011/01/26/wpadl-pod-pociag/ ewidentny samobój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 16:56 edi ale pojechali ci po rajtach ja też się pod tym podpisuje matole jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 17:11 A może stworzymy jakieś stowarzysznie do walki z Edim?Widzę,że już wszyscy maja go tutaj dość.Edi są inne fora,teraz może tam spróbuj błysnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 16:37 Nie przejmuj się Edim.Powrócą do niego te wszystki złośliwości ze zdwojoną siłą.A może kiedyś trafimy przypadkiem na jakiś wypadek z udziałem bliskich Ediego albo jego samego i wtedy też się "pośmiejemy".Zobaczy jakie to miłe.Pamiętaj Edi cwaniaczku,że pociągi też miewają wypadki,podobnie jak autobusy,busy,autokary,samoloty czy taksówki.Niebezpieczeństwa czychaja wszędzie,więc uważaj nasz forumowy stały bywalcu żeby ciebie jakieś nieszczęście nie dotknęło.A jak już coś Ci się przydaży to podziel się z nami żebysmy mogli się troszkę pośmiać z Twojego nieszczęścia.Nie żebyśmy byli złośliwi,ale wiesz jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. A Tobie Gościu składam kondolencje i wyrazy współczucia z powodu utraty bliskiej osoby.Też znałam tych ludzi i znam Rodziny dwóch ofiar.Szkoda,że tak się stało.Ale My wiemy,że to nie była głupota i brawura,a inni niech zamilkną jak nie znaja sprawy.Nawet przekazywane przez policję informacje "delikatnie" rozmijają się z prawdą.Jak chociażby wiek ofiar.Ale nie mówmy o tym w tym miejscu bo zaraz znowu bywalec Edi podłapie temat i zacznie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaalaskan Re: chłopak wpadł pod pociąg IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 18:54 Tak czy siak to napraawdę straszne i współczuję rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TPV biskupice Problem w pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.11, 13:30 policja powinna zająć się pracą w której pracuje , a pracuje w TPV w biskupicach podgornych może tam znajdziecie odpowiedz, tam wiele ludzi tego nie wytrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś