Dodaj do ulubionych

Orlen komercyjny

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.11, 08:31
Czy ktoś mi powie dlaczego na Orlenie (skrzyżowanie Świdnickiej i 11-listopada) ceny paliw są zdecydowanie najwyższe w Walbrzychu (być może i w wojewodztwie) ? Kto tam tankuje i po co ceny wyższe od Shela !
Obserwuj wątek
    • Gość: to jest Re: Orlen komercyjny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.01.11, 12:42
      to jest jakaś podpierdoolona stacyjka pod szyldem orlena a chyba ma coś wspólnego z pieprzykiem
      • Gość: kiero Re: Orlen komercyjny IP: *.centertel.pl 28.01.11, 13:34
        Hmm, Pieprzyk ceny ma zwykle dość dobre.
        Faktycznie ja przestałem tankować na orlenie już 4 lata temu z powodu dziwnych cen, niemiłej obsługi przy nalewaniu LPG bo nie wiadomo czemu pytają się o papiery na instalację gaz. tak jakby byli stacją diagnostyczną.
        No i ciągłe nagabywanie o punkty, parówki i batoniki też jest wkurzające.
        • Gość: on Re: Orlen komercyjny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.01.11, 18:54
          Orlen na Świdnickiej, jest prywatną stacją na zasadzie franchisingu
        • Gość: solidus Re: Orlen komercyjny IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 20:33
          maja ajenta i im większe ceny tym więcej wpada kasy ajentowi do kieszeni
          stacja jest prywatna pod szyldem orlenu czyli gó... sprzedają nie paliwo
          • Gość: kierowca Re: Orlen komercyjny IP: *.19.107.lan.e-wab.pl 28.01.11, 21:34
            WALBRZYSZANIE KOLOKFIWLNIE MOWIAC OLEWAJMY TA STACJE NIECH ZBANKRUTOJE>
            • Gość: venka Re: Orlen komercyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 23:29
              Dziwna to stacja ja czasem kupuje tam coś ale nigdy nie tankuje bo ceny mają chore i nic sobie z tego nie robią więc chyba nie zależy im na sprzedaży paliwa .
              • Gość: dalo Re: Orlen komercyjny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 09:42
                To jest normalna praktyka stacji które są na wylocie miasta, mogą sobie na to pozwolić, ponieważ dużo przyjezdnych wybiera właśnie takie stacje niestety:(
                • Gość: kolejarz Re: Orlen komercyjny IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 09:50
                  A na Orlenie przy 1 Maja obserwują kierowców. Ile razy podjeżdżam służbowym pojazdem, to zawsze do dystrybutora podchodzi ten dziadek "gazownik" i zaczyna poprawiać ręczniki :) Albo tuż przy oknie pojawia się baba z mopem. Myje podłogę, ale patrzy na mnie. Nie wiecie, o co im chodzi?
                  • Gość: solidus Re: Orlen komercyjny IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 19:51
                    jak masz w swoim aucie obce blachy np . nie wałbrzyskie tylko np dkl to sa obsrani ze możesz być tajemniczym klientem
                    jeżeli cie nie obsłużą a są na widoku i pracują to maja 100% za obsługę czyli dostają premie od szefa a nie zjeby a jak cie obsłuży i nie zaproponuje czegoś to ma np.80%i zjeby i po premii
                    i ja wiem ze to trochę pojebane ale taki jest real
                    • Gość: kolejarz Re: Orlen komercyjny IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 20:27
                      Ale oni wiedzą, że ja nie jestem tajemniczym klientem, bo przyjeżdżam tam dość często i tankuję kartą Floty. Nie wiem, ale wydaje mi się ich zachowanie dość natarczywe. Udawanie, że się coś robi trudno nazwać pracą. Ten dziadek co tankuje gaz za każdym razem gdy podjeżdżam to kieruje się w moją stronę i przy moim dystrybutorze zaczyna poprawiać rękawiczki i papierowe ręczniki. Nigdy nie zapytał, czy może mi zatankować, więc i o obsługę tu chyba nie chodzi. Podobnie z babką z mopem. Zawsze pojawia się w chwili, gdy tankuję i zaczyna albo szybe wycierać szmatą, albo jedzie równo z myciem podłogi. Ale co to za mycie, jak ona w tym czasie patrzy się bezczelnie na mnie. A innym razem wyszła taka mała grubiutka, stanęła w drzwiach z rękami w kieszeni (!), potem cichaczem obeszła mój samochód i "zaatakowała" mnie spojrzeniem od flanki. I też żadnego "a może panu zatankować?". O co tu kurde chodzi?
                      • Gość: maasa Re: Orlen komercyjny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 21:21
                        To jest najdrozszy CPN w województwie,juz dawno sie zastanawiałem czy desperaci jeszcze tam tankuja
                      • Gość: ggg Re: Orlen komercyjny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 21:22
                        Widocznie myślą że zaj..... paliwo:-)
                        • Gość: kolejarz Re: Orlen komercyjny IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 21:24
                          Gość portalu: ggg napisał(a):

> Widocznie myślą że zaj..... paliwo :-)

No to chyba mierzą wszystkich swoją miarą :(
                      • Gość: solidus Re: Orlen komercyjny IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 21:28
                        jeżeli masz kartę flotowa to najprawdopodobniej sprawdzają czy nie lejesz na lewiznę do baniek
                        za wykrycie czegoś takiego dostają jakaś kasę
                        a jeżeli nie oto chodzi to cholera wie możne od oparów tego syfu co sprzedają we łbach sie i pomieszało
                        • Gość: driver Re: Orlen komercyjny IP: *.centertel.pl 30.01.11, 21:34
                          Hej , jakie są oszczędności na tej karcie flotowej lub zyski z niej? Mam VW transportera z demobilu z 600l zbiornikiem:))) na ropę.
                          • Gość: arrrr Re: Orlen komercyjny IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 21:40
                            to zalezy jaka umowe podpiszesz ja mam euroshella i 10 groszy rabatu na litrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka