Dodaj do ulubionych

Jak dojechac do Pragi?

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.11, 21:51
Czy ktos wie czy sa jakies polaczenia z Walbrzycha do Pragi? Potrzebuje sie tam dostac na lotnisko 21.02. W gre wchodza rowniez busy i inne srodki komunikacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: do as Re: Jak dojechac do Pragi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 22:02
      Busem do Golinska - z Mezimesti do Pragi kursują pociągi - czas podrózy jakies 3:50 . Jedna lub więcej przesiadek.
      • Gość: ergerww Re: Jak dojechac do Pragi? IP: *.isp.tvkg.net 06.02.11, 10:49
        no własnie .niby blisko a połączenia jakiegos konkretnego brak.no chyba ze autem swoim
    • Gość: Podróżnik Re: Jak dojechac do Pragi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 19:54
      Najszybciej Golińsk , Nachod , Hradec Kralowe , Praga - samochód osobowy + minimalna winieta ( chyba na 7 dni ok. 20-35 zł).
      Dłużej - dojazd do Hradca i bezpośrednie połączenia z Pragą
      Lub - Kłodzko Główne PKP do Pragi.
      Jeśli nie znajdziesz mogę zawieżć samochodem osobowym w zamian za paliwo i winietę .
      Ja zyskam bezpłatny przejazd na moją sesję foto Pragi
      Pozdrawiam
    • b.bujak Re: Jak dojechac do Pragi? 06.02.11, 21:12
      możesz też pojechać autem i zostawić na parkingu przy lotnisku (oczywiście pod warunkiem, że wracasz na to samo lotnisko :))
      o ile dobrze pamiętam to ceny parkingów nie są tam aż tak straszne... im dalej lotniska tym niższe ceny - miałam tylko problem z walutą, bo nie dało się zapłacić w euro, więc musiałam wymieniać te parę koron w banku
      • Gość: kolo Re: Jak dojechac do Pragi? IP: *.sattom.pl 07.02.11, 15:33
        w jakich godzinach musisz byc na lotnisku,mam znajomych co jezdza do pragi i przez prage codziennie woza towar
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka