Gość: lolek
IP: *.ssp.dialog.net.pl
13.02.11, 14:50
referendum
1- droga woda- a więc dopłaty- z czego??? a więc w przyszłym roku podniosa wode o 3 zł na kubiku a dopłaca 2 zł.
2- zakaz poruszania sie pojazdów z materiałami niebezpiecznymi- a wiec i zakazem beda obiete zakłady na strefie i nie tylko wszędzie tam gdzie zakład funkcjonuje przy drodze gminnej- niektóre zakłady upadną, niektóre sie przeniosą a większośc wytoczy pozwy odszkodowawcze- i mieszkańcy za to bedą płacic
3- mobruk- jak to zamkna w takiej formie - proces i odszkodowanie na wiele miloinów
Miasto bankrutuje, a więc zarząd komisaryczny i póxniekj kolejne wybory i nowy prezydent - ale za jaka cenę!!! Bezrobocie z 13,6% do 26-28% ale zawsze bedziecie miec"tańszą wode", która ugotujecie dziecku na obiad.
PO PIERWSZE JAK CHCECIE TAŃSZA WODE NALEZAŁO SIĘ DOMAGAĆ RESTRUKTURYZACJI ADMINISTRACJI WODOCIĄGÓW GDZIE JEST ZA DUŻO STOŁKÓW POLITYCZNYCH, ZBYT DUZO PREZESÓW I ICH ZASTEPCÓW ORAZ KIEROWNIKÓW DO SPRAW NICZYICH!!!- TO TAM GENEROWANE SA OLBRZYMIE KOSZTY
W TYM ZAFAŁSZOWANYM REFERENDUM JESTESCIE TYLKO NARZEDZIEM POLITYCZNYM, ALE Z DRUGIEJ STRONY CZEGO MOZNA SPODZIEWAĆ SIĘ PO MIESZKAŃCACH MIASTA KTÓRZY PRZEZ WIELE LAT WYBIERAJA TYCH SAMYCH NIEUDOLNYCH POLITYKÓW I DO RAD MIASTA I POWIATU A POTEM NARZEKAJA ŻE ICH MIASTO TO DZIURA- I OWSZEM DZIURA ALE TO WASZA WINA TO WASZ WYBÓR
JESTEM BYŁYM WAŁBRZYSZANINEM, WYPROWADZIŁEM SIE Z TEGO MIASTA ALE NADAL JEST MI ONO BLISKIE I APELUJE DO MYSLĄCEJ CZĘŚCI MIESZKAŃCÓW - DOKONUJCIE MADRYCH WYBORÓW I NIE DAJCIE SIĘ MANIPULOWAĆ POLITYKOM!!!!