Gość: Paweł IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.11, 14:19 Co sądzicie o obsłudze w punkcie Plusa w Auchan?? Kilka razy tam byłem i albo Ci ludzie sa niesamiowicie sympatyczni albo coś futrują :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: Plus w C.H. Auchan IP: *.fi 05.03.11, 16:25 Futrują ? Jesteś głupi czy z plusa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Plus w C.H. Auchan IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.03.11, 19:21 Tak, szczególnie ta blondi jest uprzejma - nie potrafi odmówić :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina-klientka Re: Plus w C.H. Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.11, 10:02 Masz rację,kiedy bym tam nie była to wszyscy są mili,a jeśli chodzi o Panią "blondi" jak to napisano w poście wyżej to szczerze to wlaściwa osoba na właściwym miejscu,kiedy bym nie miała problemu to zawsze ta Pani służy mi pomocą i rzetelnie podchdzi do tematu każdej rozmowy. Pozostałą część załogi też jest ok. Jak dla mnie to jeden z najlepszych punktów Plusa w wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaarreekk11 Re: Plus w C.H. Auchan 28.05.16, 17:49 Wlasciwi ludzie na swoim miejscu, a ta czarnulka.............. mmm PRZESYMPATYCZNA :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikasuka Re: Plus w C.H. Auchan 01.06.16, 15:24 Tam pracuje taki sexi przystojny chłopak :) mam mokro w majtkach jak tam do niego ide :) Odpowiedz Link Zgłoś