Dodaj do ulubionych

Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 00:07
Znalazłam w necie oświadczenie A. Zibrowa i zastanawia mnie czy aby z p. Kruczkiem wszystko jest ok ?
Jeśli jest tak jak pisze Zibrow, to poważnie martwi mnie stan psychiczny naszego Prezydenta.

Szanowni Państwo!

Prezydent Wałbrzycha Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia.

W dniu 24.03.2011 r. pozwałem do Sądu Piotra Kruczkowskiego w sprawie
usunięcia skutków naruszenia moich dóbr osobistych. Prezydent
Wałbrzycha Piotr Kruczkowski publicznie poddał w wątpliwość czy dane
zawarte w moim CV oraz dokumentach adresowanych do członków
zgromadzenia WZWiK są prawdziwe. Swoją wypowiedzią pozwany Piotr
Kruczkowski bezpodstawnie naruszył moją wiarygodność. Pismem z dnia 2
marca 2011 r. wezwałem Prezydenta do złożenia oświadczenia
prostującego jego nieprawdziwą wypowiedź z dnia 28 lutego 2011 r. Do
dnia wniesienia pozwu, Piotr Kruczkowski nie uczynił zadość temu
wezwaniu, tym samym działanie jego miało charakter świadomy i umyślny.
Działał mając na celu zdyskredytowanie mnie i wyeliminowanie mojej
kandydatury na stanowisko Przewodniczącego Zarządu WZWiK. W związku z
powyższym niniejszy pozew jest konieczny i uzasadniony.

Z poważaniem

Andrzej Zibrow

Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: piszpantu Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 09:01
      a co bedzie jak pozew trafi do sedziego ktory rozpatrywal kanty w sprawie wyborow ... chyba dupa zimna.
      • Gość: ... 3 kropki do adamsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:34
        Jedząc słonecznik - czyli piszcząc w twoim języku :
        Konsumując owoce kwiatostanu Helianthusa (z rodziny astrowatych) poprzez rozłupywanie siekaczami niełupki owocni skórzastej, trwale deformując zewnętrzną otulinę nasienia wyjaśniam:

Różnica między twoją kwiecistością języka a moim ubóstwem leksykalnym wynika z faktu, iż w młodości nie modelowano mnie za pomocą precyzyjnych uderzeń na nieosłoniętą część skóry przewodem miedzianym w gumowej otulinie, zasilającym elektryczne urządzenie kuchenne.

W przekładzie na mój mało asertywny - aczkolwiek modny wśród polityków język - znaczy to tyle, że:
        Przeciwnie do metod stosowanych w twojej edukacji , nie widziano potrzeby aby napieŗdalać mnie kablem od prodiża.
    • Gość: spokojna Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 09:39
      Myślę, że jesteś z rodziny Zibrowa, mnie i paru innych wałbrzyszan g* to obchodzi
      • Gość: ola Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 09:47
        a ja mysle ze ty to jestes z urzedu przydupasem kruka, mnie to obchodzi tak trzymaj andrzeju nie pekaj
    • adamsky1972 Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? 25.03.11, 09:51
      Moim zdaniem poczekajmy. Skoro prezydent powiedział, że MA INFORMACJE, ALE NIEPOTWIERDZONE, to być może już je potwierdził. Jeśli przed sądem nie wykaże, że oświadczenie A. Zibrowa złożone w dokumentach aplikacyjnych zawierało w którymś miejscu NIEPRAWDZIWE dane, to Sąd może zrobić tylko jedno. "Przyklepać mu działkę." Oczywiście sąd niezawisły. Zawsze przecież można stwierdzić, iż był to "dopuszczalny na etapie weryfikacji dokumentów aplikacyjnych skrót myślowy, nie posiadający cech umyślnego pomówienia a wyrażający troskę o spójność i kompletność obszernych danych przedstawionych przez kandydata". No. Z troski o wspólne dobro to wynika, z poczucia odpowiedzialności przed obywatelami.
      I podoba mi się to: "Znalazłam w necie oświadczenie....." . Ale masz szczęście. Cóż za "trafiejka". Akurat Tobie się to udało "Zaniepokojona". W czepku urodzona :-)) No i dzięki temu wszyscy możemy uzupełnić swoją wiedzę na temat tego sporu. Wyrażam wdzięczność moja droga w imieniu własnym i wszystkich, którym na sercu leży los wałbrzyskich wodociągów i cen wody. Jak coś jeszcze "znajdziesz" to czem prędzej wrzucaj na forum. Ale o tym chyba nie muszę wspominać. Jesteś w końcu taka czujna.
      • Gość: Zaniepokojona Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 10:31
        Zapewniam cię, że oświadczenie Zibrowa znalazłam w necie a nie na słupie wysokiego napięcia, zwyczajowo ozdobionego wizerunkiem facjaty truchła .
        Czy akurat twojego - nie wiem, bo aż tak czujna nie jestem.
    • Gość: wenera Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 10:11
      a ja myślę , że to zwykłe polityczne bicie piany . jako mieszkanka miasta mam to w d... byłabym zadowolona gdyby pan z . zajął się czymś pożytecznym a pan k . miastem . dziękuję .
      • Gość: Gosc Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.11, 10:48
        Popieram "wenera" co mnie to obchodzi niech sie dusza we wlasnym sosie juz mdlosci sie dostaje od tych pomowien,oskarzen do nieczego i tak to nie prowadzi, a wiadomo o co w tym wszystkim chodzi nieustajaca walka o stolki i kase.
        • Gość: ... Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 11:53
          I taka jest Wasza psia natura.
          Można wami orać, pluć w ryja, nasŗać na łeb i bezkarnie wytruwać, a jak znajdzie się ktoś, kto nie zgadza się na takie traktowanie to macie go za manipulanta, głupa albo za wroga.
          A niech Was jaskiniowców piekło pochłonie.

• Gość: abc Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:11
            swietnie powiedziane !
            • Gość: Gosc Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.11, 12:25
              Moze i macie racje,ale ja naprawde mam swoje problemy jak wiekszosc jak np przezyc od 1-go do 1-go ,a lewusem nie jestem wiec jakies tam sprawy Zibrow-Kruczkowski powiedzcie co to mi da co zmieni w moim zyciu czy polepszy to mi byt ????Chca niech sie pozywaja do sadu udawadniaja kto ma racje jeszcze raz podkreslam w moim i waszym zyciu to nic nie zmieni jedynie gazety czy portale beda mialy o czym pisac.Najbardziej smieszy mnie to,ze jeden i drugi Katolik i chyba wydaje mi sie,ze wlasnie ci PAnowie powinni swiecic przykladem podania sobie reki,zgody szanowania blizniego bo tak mowi ich deklagog wiec powinni go przestrzegac jako praktykujacy Katolicy,czyz nie mam racji?????
              • Gość: Ronaldo Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:52
                A kim jest Zibrow?
              • Gość: sem Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:58
                Gość portalu: Gosc napisał(a):

> ...tak mowi ich deklagog wiec powinni go przestrzegac
                > jako praktykujacy Katolicy,czyz nie mam racji?????
                ............................
                Może i masz tyle, że swoimi przemyśleniami podziel się z nami w wątkach do tego przeznaczonych a nie koniecznie tu, gdzie mowa jest o dyskredytowaniu i gnojeniu godności obywatela przez prominentną osobę.
          • Gość: asd Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:59
            Góóówno prawda. Spór zib/kru jest tak samo dla nas ważny jak wyje_banie zniczy spod pałacu prezydenckiego. Popieram wenerę -> to zwykłe polityczne bicie piany, nic więcej.
            • Gość: sem Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 13:28
              No to bije pianę "polityczną" na twój temat:

Swoją edukacje skończyłeś na poziomie "zerówki" i dlatego, jako tłuk, nie nadajesz się do rozmowy na poważne tematy.
              • adamsky1972 Do trzech kropek 25.03.11, 13:41
                Chodzi Ci o to, że społeczność wałbrzyska jest mało asertywna i pozostaje w stanie niewoli strukturalnej. Nie umiesz pisać bez tych wyzwisk. Tylko tak potrafisz wyrazić swoje poglądy. To, pisząc twoim językiem, zwykły doopek jesteś . Małolat, który w doopie był i gó.wno widział. Bez pomysłu jak ten stan zmienić.
                • Gość: asd Re: Do trzech kropek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 13:49
                  Myślisz, że jak swą nędzną myśl postawisz za fasadą nowomowy, to przybędzie ci inteligencji? Jesteś tak samo żałosny jaki twoi koledzy - wałbrzyscy pseudointeligenci. Właściwie mógłbyś im szefować. Towarzycho wzajemnej adoracji... Żal.
                  • Gość: ... Re: Do trzech kropek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:39
                    Jedząc słonecznik - czyli piszcząc w twoim języku :
                    Konsumując owoce kwiatostanu Helianthusa (z rodziny astrowatych) poprzez rozłupywanie siekaczami niełupki owocni skórzastej, trwale deformując zewnętrzną otulinę nasienia wyjaśniam:

Różnica między twoją kwiecistością języka a moim ubóstwem leksykalnym wynika z faktu, iż w młodości nie modelowano mnie za pomocą precyzyjnych uderzeń na nieosłoniętą część skóry przewodem miedzianym w gumowej otulinie, zasilającym elektryczne urządzenie kuchenne.

W przekładzie na mój mało asertywny - aczkolwiek modny wśród polityków język - znaczy to tyle, że:
                    Przeciwnie do metod stosowanych w twojej edukacji , nie widziano potrzeby aby napieŗdalać mnie kablem od prodiża.
                    • adamsky1972 Re: Do trzech kropek 25.03.11, 19:25
                      Wow. A mama wie, że pod kołdrą czytasz "Wstęp do psychoanalizy" zamiast lektury. Dam Ci dobrą radę. Przeczytaj sobie "Opowieści z Narni", wyrządzą Ci mniejszą krzywdę.
                      I dobranoc, zaraz będą Wiadomości, czyli raczej dla dorosłych. A ty grzecznie umyj ząbki
                      ( siekacze) po słoneczniku, siusiu i nie podkradaj rodzicom książek do czytania.
                    • Gość: qwe Re: Do trzech kropek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 22:20
                      pierd...sz waść jak lekarz lub specjalista. A może jedno i drugie...
          • Gość: tytan Re: Piotr Kruczkowski bezpodstawnie pomawia ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.11, 10:29
            > Można wami orać, pluć w ryja, nasŗać na łeb

TSC, od petardy w ryj chroni cię tylko anonimowość w necie. Gdybyś próbował plunąć mi w pysk w tzw. realu, to zapewniam cię, że twoje chrupawki dawno by szły do nieba czwórkami.
            Internetowy kozaku, a w rzeczywistości pipo !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka