Gość: cichy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.11, 09:03 Kolejny slaby mecz , tym razem porażka. Czy to wszystko na co było stać naszych piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: Górnik Wałbrzych IP: 31.60.137.* 27.03.11, 13:03 krótki epizod w drugiej lidze i powrót tam gdzie jest jch miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 13:05 Czyli do B Klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 13:10 jakiej drugiej ? to jest praktycznie 3 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maradona... Re: Górnik Wałbrzych IP: *.centertel.pl 27.03.11, 13:13 Patologia zwłaszcza ich zachowanie po meczu.Gnoje gdzie podziękowanie dla kibiców za doping.W dupach sie poprzewracało.Zasrane gwiazdki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopacz Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 13:28 A ja mam was generalnie w dupie i za nic wam nie bede dziekowac. Gram bo lubie i wasze zgody czy kosy mam serdecznie w dupie. Co za pajac okreslil mecz Gornika z Zawisza meczem przyjazni. Ja z Zawiszy nie znam nikogo i nie mam tam zadnego kumpla. Chcecie palanty mecz przyjazni to se zagrajcie z kibolami z Bydgoszczy mecz na hali albo gdzie. I przy okazji prosba do wszelkiej masci dziennikarzy, zeby nie pisali takich bzdur w gazetach i na portalach. My pilkarze mamy swoje sympatie i antypatie i nie utozsamiamy sie ze zdaniem kibicow a z ich opinia sie nie bedziemy liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Górnik Wałbrzych IP: *.19.99.lan.e-wab.pl 27.03.11, 16:14 O gustach się nie dyskutuje. Osoby wpisujące się w tym temacie mogą lubić szermierkę, pływanie a nawet walenie od tylca. Ja kocham piłkę nożną i jestem szczęśliwy, że Górnik gra w II lidze. Wiadomo, że ponad 100 tysięczne miasto powinno mieć piękny stadion i Ekstraklasę. Prezydent miasta woli jednak skupić się na kupowaniu głosów i tematach podobnych. Szkoda. Jednak nasi piłkarze i tak pokazali klasę awansując w 2 lata z IV do II ligi. Za to należy im się szacunek, że bez wsparcia władz miasta i za prezesury Artura T. udało się osiągnąć ten sukces. Jeśli chodzi o mecz z Tychami to według mnie nie było tragedii. Tragedią jest wynik jednak gra była przyzwoita. Jak na klub, który powinien walczyć o utrzymanie, a jak równy z równym bije się z najlepszymi w tej lidze, to i tak jest dobrze. Wielkie uznanie dla piłkarzy, że tak ładnie wpasowali się w tę ligę i nie myślą tylko o utrzymaniu ale o przyzwoitej pozycji na koniec sezonu. Mecze przyjaźni z Zawiszą należą do najpiękniejszych momentów w sezonie i piłkarz, który wpisuje się w tym temacie powinien jak najszybciej zakończyć karierę gdyż niezbyt wczuwa się w swoją rolę. Jeszcze raz powtórzę, że smutne jest to jakiego mamy prezydenta. Za jego kadencji zabito koszykówkę i konsekwentnie zabija się boks. Zabija się sport i zabija się młodych ludzi nie dając im możliwości trenowania. Jest to przemyślane działanie bo nie wierze, że Kruczkowski jest aż takim debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol II Re: Górnik Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.11, 18:49 masz rację ,Kruczek zabija sport w Wałbrzychu a koronnym tego przykładem jest jego zabicie na Podzamczu.Mam tu na mysli boisko przy Blankowej.Zamiast tętnic życiem jest od prawie roku zamknięte na 4 spusty.To biosko kosztowało nas wszystkich 700 000 zł i go nie ma a Kruczek zwalnia ludzi z pracy bo chce niby oszczedzic 1 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopacz Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 19:33 sport zabijaja kibole i kolejny dowod na to mielismy na Litwie. Dla was mam grac? D;a takich prostakow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Górnik Wałbrzych IP: *.19.99.lan.e-wab.pl 27.03.11, 19:37 Zawieś buty na kołku człowieku bo z takim podejściem nic w życiu nie osiągniesz. I nikt po tobie nie będzie płakał kopaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopacz Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 20:36 Gram dla siebie a nie dla was i zareczam ze Gornik to tylko stacja po drodze do kariery. A starzy podchodza do trybun z podziekowaniami tylko dlatego ze znany jest im epizod z Juraszkiem ktorego pobiliscie w szatni. I co mamy grac dla takiego bydla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kibol Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 20:43 Kibole, piłkarze - takie samo ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 20:58 swieta racja, ty wiesz ilu u nas chleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tere Re: Górnik Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 22:50 znwo spiny....ktos prowokuje tu sytuacje , zapewne podszywajac sie pod pilkarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwosol Re: Górnik Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 01:34 www.youtube.com/watch?v=vy88VEO5CT0 Tu jest cały meczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na nowe miasto Re: Górnik Wałbrzych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.11, 19:02 coś co szambem j....... nigdy nie bębzie klubem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Górnik Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.11, 20:10 HAHA, ci nasi kibice w Wałbrzychu to zwykłe prostaki. Myslą że są za.ebiści i dla nich gramy ale bardzo się mylą bo wiekszość drużyny ma w nosie tych typów i ich szemrane zgody. Co to w ogóle jest zgoda ? Że się razem bijecie ? Ja mam kolegów w Opolu, Głogowie i Dzierżoniowie i jak z nimi gram to mam mecz przyjaźni, a tych z Bydgoszczy to nikt tu nie zna. Poza tym przez tych typów na mecze przychodzi coraz mniej zwykłych ludzi dla których tak naprawdę gramy. Mam nadzieję że Zarząd i policja zrobią w końcu porządek na stadionie i wokól niego bo strach zaprosić rodzinę na taki mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Górnik Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.11, 21:14 nie jestem tajnym agentem tylko zwykłym i wiem ze w niedługim czasie policja zrobi niespodziankę tym niby kibolom a tym bardziej teraz po kompromitacji w Kownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 21:23 Mój syn grał w Górniku i zawsze mnie zapraszał na mecze. Przyjdź - mówił - zobaczysz jak gra Górnik. Tak mnie namawiał, namawiał i raz poszedłem. To był mecz z Chrobrym. Poszedłem i żałuję, bo już przed stadionem zaczepiło mnie kilku pijanych, łysych, o tępym wyrazie twarzy i zażyczyli sobie pieniędzy na bilet. Jeden z nich powiedział jeszcze, że mnie nigdy na meczu nie widział i że jestem albo p*erdolony piknik albo *ebany toreziak i zaczął mnie szarpać. Udało mi się jakoś oswobodzić, ale na trybunach ten sam znowu mnie rozpoznał i dawaj z pięściami. Wyszedłem po pierwszej połowie i obiecałem sobie, że nigdy nie pójdę na mecz, na którym rządzą kibole bez szkoły. Syn nie trenuje już w Górniku. Zmienił klimat, a moj 1% idzie od tamtej pory na hospicjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem kaesiakiem Re: Górnik Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.11, 21:36 Dno !!!! Znowu ten drogi nabytek z Piasta Gliwice nie strzelił bramki. KP się stacza finansowo i sportowo. A propo ile dali za tegogwiazdora? Odpowiedz Link Zgłoś