Dodaj do ulubionych

Gokarty w Świdnicy

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 14:16
www.gokartcenter.com.pl

Bardzo fajne miejsce na chwile zabawy.
Na pierwszy raz wystarczy 10min i ręce wysiadają!
P O L E C A M !
Obserwuj wątek
    • Gość: Yeah Re: Gokarty w Świdnicy IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 21:13
      Dzięki za info. Zapewne się na nie wybiorę. pozd
      • Gość: gosc Re: Gokarty w Świdnicy IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 08:18
        Jakies namiary? Znalazlem tylko info ze na terenie lodowiska ale temat z 06.04.2009.
        • Gość: Rajdowiec Re: Gokarty w Świdnicy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.11, 10:30
          tu masz ich strone i mapke jak dojechac:

www.gokartcenter.com.pl
    • Gość: młodafoka Re: Gokarty w Świdnicy IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 08:50
      tu jest bieda
      mieszkańców Wałbrzycha nie stać na takie atrakcje
    • Gość: Yeah Re: Gokarty w Świdnicy IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 18:24
      Jeszcze chciałem dodać, że na MAKRO na płocie wisi baner w którym informują o gokartach, że są już na terenie MAKRO ale byłem tam na parkingu i nic nie było. Może czekają aż będzie już w miarę ciepło. Mam nr do nich. Jak zadzwonię i się dowiem szczegółów to napiszę. POZDRO
      • Gość: major Re: Gokarty w Świdnicy IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 23:28
        Ostatnio byłem z rodzinką w gokartcenter w Świdnicy na ulicy Częstochowskiej 26 jest super. Ostra jazda tor jest w hali ale bedzie rowniez wyjazd na zewnatrz . Oprócz gokartów można pojeżdzić na quadach tor znajduje sie na dworze. Dla dzieciaków też jest dużo atrakcji dmuchane zjeżdżalnie, zamki, małpi gaj oraz piaskownica. Gorąco polecam jeszce tam wróce z Rodzinką ^ Major^
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka