Dodaj do ulubionych

świetna restauracja

IP: *.16.250.lan.e-wab.pl 12.04.11, 21:04
Ostatnio przez zupełny przypadek trafiłem do restauracji pod urocza nazwą OBERŻA PRL, trafiłem i muszę przyznać, że jest to miejsce godne polecenia. Miła obsługa, wielkie i pyszne porcje, a do tego ten klimacik PRL-owski. POLECAM.
Restauracja znajduje się przy drodze z Jedliny do Głuszycy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ls Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 21:50
      A ja polecam Pod Wieżą.
      • Gość: KungFu Re: świetna restauracja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 23:12
        a ja polecam trattoria di strada na piaskowej
      • Gość: coserko Re: świetna restauracja IP: 213.231.192.* 15.09.11, 17:04
        a ja nie polecam. karta od sasa do lasa, ale jakość jedzenia bardzo słaba i wykorzystywane są produkty słabej jakości.
    • Gość: rgsbrg Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 23:22
      a ja polecam Charivari
    • Gość: taki sobie chłopek Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 00:22
      a ja polecam świetne gó... w wydaniu dagrasso o nazwie pizza to dla miłosników kniota haha
    • Gość: poki Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 06:41
      a ja polecam samemu przyrządzać sobie potrawy! to nie jest trudne,przynajmniej wiemy co jemy!! a nie najtańszy syf....większość restauratorów nie ma pojęcia o serwowaniu i przyrządzaniu potraw............
      • Gość: rr Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 15:26
        a ja po prostu myslę że właściciele tych rest. robia sobie tutaj reklamę i tyle...
        • Gość: drogo Re: świetna restauracja IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 16:14
          W tym PRL jest strasznie drogo.
          • Gość: S Re: świetna restauracja IP: *.16.250.lan.e-wab.pl 14.04.11, 12:55
            Drogo ? Wcale tak nie uważam, z resztą sprawdź sobie sam na ich stronie www.oberza-prl.pl , poza tym porcje są nie do przejedzenia, można smiało brać jedną na dwie osoby.
            • Gość: massa Re: świetna restauracja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.11, 14:18
              DROGO!!!
              • Gość: S Re: świetna restauracja IP: *.16.250.lan.e-wab.pl 17.04.11, 17:57
                Drogo ? ...a byłeś tam, czy tylko piszesz, aby pisać ? Najpierw może sprawdź wielkośc tych porcji.
          • Gość: S..h Re: świetna restauracja IP: *.16.250.lan.e-wab.pl 22.04.11, 18:14
            To idź do garmażerii. Tam jest tanio.
        • Gość: Walbrzyszanin Re: świetna restauracja IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.11, 10:39
          Odnoszac sie do postu w ktorym ktos pisze ze wlasciciele restauracji robia sobie reklame na tym forum.Nie zgodzilbym bym sie akurat z tym.W moim osobistym przekonaniu powodzenie restauracji to nie tylko reklama na tablicy czy w mediach.To takze wrazenie i zadowolenie z uslug oraz klimatu tego lokalu do ktorego idziemy po raz pierwszy.Sa przeciez lokale stworzone z przepychem ktore nie moga przyciagnac do siebie klientow pomimo duzych nakladow na reklame.Dzis malo ktory restaurator zwraca uwage na stworzeniu u siebie dobrego klimatu gdzie ludzie sie czuja jak u siebie w domu.Jakosc uslug zawsze swieze i dobie dobrane menu to najlepsza reklama .Takiej reklamy tu nie zalatwi na tym forum.Dlatego tez nie dziwie sie ze Oberza PRL-u zyskuje coraz wiecej klientow.
      • haba.baba Re: świetna restauracja 14.09.11, 21:20
        Gość portalu: poki napisał(a):

> a ja polecam samemu przyrządzać sobie potrawy! to nie jest trudne,przynajmniej
        > wiemy co jemy!! a nie najtańszy syf....większość restauratorów nie ma pojęcia o
        > serwowaniu i przyrządzaniu potraw............
        podzielam tą wypowiedz,bo naprawdę gdzie tu iść,aby być zadowolonym
    • Gość: marta s Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 23:24
      mi tam smakuje w paparazzi bardzo dobra pizza i zapiekanki :))))
      • Gość: Adam Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 04:56
        Tylko szkoda, że mają jednakowy repertuar. Bardzo dobre desery, duże porcje, ale na żurku z kiełbasą się naciąłem, była to bardzo, ale bardzo cieńka zupka. Kelnerka (bardzo sympatyczna) przyniosła mi talerz, w którym pływały 4 (cztery) półpołówki kiełbasy i jakiś strzęp białka co miało być chyba jajkiem. Tak jak ktoś wyżej wspomniał porcje duże lecz polędwiczki w cenie 25 zł, które zamówiłem były bardzo skromne.
        • Gość: obserwator Re: świetna restauracja IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 13:53
          ja znam trzy resteuracyjki z bardzo dobrym jedzeniem,i jakoś nikt tu o nich nie pisze a ludzie jedzą tam często ale tutaj ich nikt nie wymienia,więc ja pominę ich nazwy bo pocztą pantoflową chyba są już rozleklamowane
          • Gość: ania Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 22:57
            Ja moge polecić restauracje ma piaskowej górze nad kasynem polędwiczki pycha no i duża porcja ciężko zjeść za jedyna 24 zł w zestawie byłam mile zaskoczoną tą kuchnią .Miałam mylne zdanie o tym miejscu może dlatego iż ta stylowa tak mi się kojarzy .Serdecznie poleca mają nawet na dojazdy.
            • Gość: no frajer Re: świetna restauracja IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.11, 18:00
              ha ha 24zł za porcje ha ha prawie 3 kilo karkówki ha ah ha obiad na tydzień ale frajerstwo
              • Gość: toja Re: świetna restauracja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 19:23
                w oberży-PRL jest dobre jedzenie, ale z tą wielkością porcji to ktoś tu przesadza, nie jestem jakimś obżartusem, byłem tam dwa razy, dwa razy mi smakowało, ale nie najadłem się do syta. Raz jadłem dużego pieroga z mięsem, raz pierogi ze szpinakiem (dwie sztuki o ile pamietam, wcale nie spore :/ ) ktoś mi powie od czego zależy to, że raz oczekujący na danie dostają poczęstunek chlebka z pysznym smalcem, a raz nie? :(
                • Gość: magda Re: świetna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 08:57
                  Byłam wczoraj w pizzeri tratoriadistrada na piaskowej nad kasynem zamówiłam pizze i dostałam wino oraz poczęstunek ,a pizza prawdziwa włoska cienkie ciasto takie jak lubie serdecznie polecam teraz będe jadła tylko u nich.
    • pozor_vlak Re: świetna restauracja 26.04.13, 12:45
      Taka nienachalna podprogowa reklama na okoliczność jutrzejszej imprezy w Jedlince :))))
      • don.kichote Re: świetna restauracja 26.04.13, 16:40
        pozor_vlak napisał:

> Taka nienachalna podprogowa reklama na okoliczność jutrzejszej imprezy w Jedlin
        > ce :))))

... i długoterminowa zapewe!

Patrz na datę postu założycielskiego! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka