Dodaj do ulubionych

Kasa Rosiaka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.11, 19:11
Wszyscy biedni doręczyciele do zwolnienia, a Rosiak 4 miechy na zwolnieniu i 4 razy wypłata za nic .Ponad 7 tyś za miesiąc =28 tysięcy- oddaj kasę .do tego 1800 zł diety radnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: piszpantu Re: Kasa Rosiaka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.11, 20:58
      sku...el.i ja mam na nich glosowac.
      • Gość: ASD Re: Kasa Rosiaka IP: *.play-internet.pl 01.05.11, 21:14
        A Ty co nigdy na chorobowym nie byłeś ??? Należy się to się należy i finito !!!
        • Gość: zdrowa Re: Kasa Rosiaka IP: *.centertel.pl 01.05.11, 22:06
          Tylko dlaczego za chorobowe(pewnie i tak lewe) Rosiaka muszą płacic podatnicy??????????????
          • Gość: ASD Re: Kasa Rosiaka IP: *.play-internet.pl 02.05.11, 00:12
            Jest zatrudniony w Urzędzie. Dlatego. Za chorobowe Kruczkowskiego też płacą podatnicy. Tak samo jak za chorobowe każdego innego pracownika Urzędu Miasta.mI co w tym takiego dziwnego ?????
            • Gość: frry Re: Kasa Rosiaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.11, 03:27
              Nie wiń Longina, że bierze - dają to bierze - Ty byś nie brał ?

Wiń Kruczka, że nie potrafi go zwolnić. Był na chorobowym to był chroniony, ale wrócił.
              Może być zwolniony ? Tak
              Został zwolniony? Pewnie nie. (jak go znam to płakałby by w mediach o nie sprawiedliwościach)

Ludzie się czepiają Szełemeja i jego 4tysięcy a tu facet bierze taką kasę za nic a Kruczek jest zbyt leniwy (lub nieporadny) by go zwolnić.

Oni razem są zaje-kuźwa-biści.
              • Gość: jola Re: Kasa Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 08:18
                cos ci sie w glowie poprzewracalo jakie 7 tys zlotych z tego co wiem to rosiak zarabia 3 tys zl na reke,
                • Gość: fan Re: Kasa Rosiaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.11, 08:28
                  3 to mu zostało, bo za cztery kupił tone ziemniakow, cebule i marchewke.
                  • Gość: corleone Re: Kasa Rosiaka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.05.11, 10:07
                    tak,tak towarzysze z PO i SLD ! Czas na kontratak bo na wszystkich frontach dostajecie w tyłek!Więc do ataku! Urrrraaaaaaa-jak wołali czerwonoarmiści.Parzy was już kasa Rosiaka ,7 czy 3 tysiące i płacz ze to pieniadze podatników.Pewnie ze podatników,ale pamiętajcie też np.o 2,5 mln zł odsetek karnych za strefę,bo Krukowi nie chcialo się w tym temacie nic zrobic a dokumenty schował do szuflady.To też pieniądze podatników!
    • Gość: ftajemniczony Re: Kasa Rosiaka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.11, 16:12
      możesz mi odpowiedzieć skąd wytrzasnęłas te 7tys?? nie siej zamętu. Rosiak ma ok. 3500 zł brutto+ dodatek funkcyjny i wysługę lat,dodając to za cholerę nie wychodzi mi 7 tysięcy
      • Gość: cichy Re: Kasa Rosiaka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.05.11, 19:23
        to i tak za to co robi za dużo, wysługa lat- wszędzie restrukturyzacje zabierają wszelkie dodatki a oni mają wysługę już teraz wiadomo o co walczą to się nazywa korytko kasa kasa za nic
      • Gość: księgowy Re: Kasa Rosiaka IP: 31.60.50.* 02.05.11, 20:10
        a ty co księgowym Rosiaka jesteś???
        • Gość: gość Re: Kasa Rosiaka IP: *.play-internet.pl 02.05.11, 20:42
          Panowie a ile miesięcznie bierze kruk,moim zdaniem za nic ni robienie 30000tys zł to chyba przesada.
        • Gość: marek Re: Kasa Rosiaka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.05.11, 20:47
          W ratuszu sa inny bioracy za NIC po tyle kasy.......pytanie czy oni by sobie obnizyli......
      • Gość: gość Re: Kasa Rosiaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.11, 19:21
        Rosiak ma tyle co wice prezydent i to jest około7 tyś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka