Dodaj do ulubionych

Pomoc dla zwierząt

IP: *.183.177.66.dsl.dynamic.eranet.pl 09.05.11, 10:41
wystarczy kliknąć w miskę w tym linku.Raz dziennie.70 kliknięć to pomoc dla jednego zwierzaka.
www.pustamiska.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: to nie kosztuje Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.11, 12:29
      Up, zachęcam
      • Gość: . Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.183.176.236.dsl.dynamic.eranet.pl 10.05.11, 09:41
        hopsa
        • Gość: wyborca Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:11
          Lubię zwierzęta, ale jak czytam co te pieski jedzą i czego się od sponsorów oczekuje, to obawiam się że nie jeden "ludź" n w naszym mieście tak dobrze nie jada. Ryż z jagnięciną, no no no.
          • Gość: x Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.183.187.1.dsl.dynamic.eranet.pl 10.05.11, 19:16
            oooj tam...nie zazdrość pieskom,klikaj codziennie :-)
    • Gość: abc Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.tktelekom.pl 11.05.11, 06:51
      popieram
      • Gość: fakty Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 11:11
        www.siepomaga.pl

ja polecam to - jest i pusta miska i kilka innych kliknęć pomocy wszystko zebrane na jednej stronie!
    • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range81-159.btcentralplus.com 09.06.11, 16:36
      Klikam codziennie. Kocham psy.
      • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-135.btcentralplus.com 06.07.11, 17:37
        Dalej klikam codziennie
        • Gość: gOŚĆ Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 17:46
          Up!
    • Gość: piesek Re: Pomoc dla zwierząt IP: 89.174.99.* 07.07.11, 19:43
      SUPER STRONKA. MOŻE BY TAK SZEŁEMEJ SIĘ ZAJĄŁ SCHRONISKIEM NA PODGÓRZU I ZGOTOWAŁ LEPSZY LOS ZWIERZACZKĄ KTÓRE TAM MIESZKAJĄ ? JA KLIKNĄŁEM NA MISKĘ ZAPRASZAM INNYCH DO TEGO SAMEGO A URZĄD MIASTA DO TEGO BY DAŁ WIĘCEJ KASY NA SCHRONISKO WTEDY BĘDZIE LEPSZY ŚWIAT.

ALE I TAK . LUBIŃSKI NA PREZYDENTA , ON NA PEWNO MA DOBRE SERCE . LEPSZE OD RYCH PLATFORMIANYCH ZŁODZIEI CO BOGACĄ SIĘ NA NAS.
      • Gość: kotek Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 19:50
        Ja tez klinowałem i apeluje do Szełemeja Nie rób Facet polityki zajmij się zwierzakami bo schronisko to dranie i nic tam nie robią !

Pies ma tez głos drogi komisarzu
        poprzyjmy Lubińskiego on ma serce naprawdę a nie malowane na bilbordach
        • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-174.btcentralplus.com 22.07.11, 11:48
          Dalej klikam i zachecam innych. Glod to straszne uczucie. Wiem cos o tym.
          • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-184.btcentralplus.com 04.08.11, 12:56
            Dalej klikam i prosze innych o to samo.
            • Gość: up Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 00:06
              jak w niku
    • Gość: up Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 00:16
      up
    • Gość: superpies Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 00:46
      a może zamiast klikać to przygarnąć jakiegoś psiaka?
      w samym centrum, pod oknami straży miejskiej biega kilka piesków które szukają swoich kochających nowych właścicieli.
      ostatnio nawet robili obławę na takiego jednego małego kundelka, gdyby nie te maćki nad jajkami od siedzenia to może i by coś z tego było a tak biedny psiak dalej śpi na trawce i je resztki ze śmietnika
      • Gość: up Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 09:56
        Kliknij:
        www.pustamiska.pl/
        • Gość: up Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 09:57
          www.pustamiska.pl/
          • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-180.btcentralplus.com 01.09.11, 17:51
            Mam nadziej, ze nie zapominacie. To tylko jeden klik.
            • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-182.btcentralplus.com 16.09.11, 08:59
              Dalej przypominam. Nie zapominajcie o zwierzakach. One same nie maja szans.
              www.pustamiska.pl/pl/index-3.php
              • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-177.btcentralplus.com 05.10.11, 10:04
                Dalej przypominam. Nie zapominajcie o zwierzakach. One same nie maja szans.
                www.pustamiska.pl/pl/index-3.php
              • Gość: lilu Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.xdsl.centertel.pl 05.10.11, 17:08
                do :wyborca"

chyba nie wiesz, ile procet w skladzie jest tej jagnieciny... i z jakiego miesa jagniecego.
                i ile ryzu.
                polecam najpierw spojrzec na opakowanie jakiejkolwiek karmy, ktora zawiera w sobie jagniecine i ryz. glownie to kurczak, a kurczak to glownie sporoszkowane kosci, dzioby i pazury.to,czego nie kupia ludzie.

rusz glowa, zanim cos napiszesz wiec.
                • Gość: Pan Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 05.10.11, 17:50
                  Mój pies klika po 3 razy.
                  • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-184.btcentralplus.com 03.11.11, 16:31
                    Pamietacie jeszcze o tym klikaniu? Mam nadzieje, ze tak. Piesek niech tez klika jak moze, he he he
                    • Gość: perro Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.11.11, 17:42
                      Przyłączam sie do apelu o klikanie! Klikajcie też na www.pustykieliszek.lej. Jak któryś z forumowiczów powiedział " głód (al) to straszne uczucie-wiem cos o tym. Superpies natomiast śpi na trawce (???) i je ze śmietnika. COKOLWIEK - ujawnij się i powiedz o co naprawdę Ci chodzi!
                      • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-184.btcentralplus.com 03.11.11, 18:19
                        No dobra ujawniam sie, tylko nie bardzo wiem jak. Stronka nie jest moja, nie mam rodziny ani znajomych w tej organizacji. Po prostu kocham psy i tyle. Przypominam co miesiac, zeby inni tez klikali. Klikanie nic mnie nie kosztuje. A gdyby nawet, to i tak z checia dam pare groszy.
                        • Gość: perro Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.11.11, 19:11
                          Whatever- też lubię zwierzęta ( z wzajemnością zresztą w odniesieniu do psów). Myślę, że ukierunkowanie się NIE TYLKO NA SIEBIE jest kwintesencją życia człowieka. Nasuwa mi sie tylko jedna uwaga: jeśli ta prawdziwa aktywność ekologów i wszelkiej maści innych obrońców zwierząt skierowana została na CZŁOWIEKA, często umierajacego z głodu i pragnienia, spełnienie się byłoby efektywniejsze i pełniejsze. Stawiam pytanie! Gdybyś musiał/ a przeznaczyć określoną kwotę pieniędzy/swego czasu/energii na codzienne: 1. Dokarmianie 10 bezpańskich kotów w piwnicy 2. Utrzymanie 2 psów w schronisku 3. Zapewnienia przeżycia 1 dnia przez CZŁOWIEKA. Co byście wybrali???
                          • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-184.btcentralplus.com 03.11.11, 23:07
                            Drogi perro, ostatnie pytanie z zalozenia pragmatyczne, albowiem tylko jest jedna na to odpowiedz, ktora brzmi CZLOWIEK oczywiscie, tyle tylko perro, ze dales bardzo limitowany wybor, tzn albo, albo, albo. A przeciez homo sapiens moze sciagnac klapki z oczu od czasu do czasu i wybrac inny wariant, np. te okreslona kwote pieniedzy/czasu/energii przeznaczyc na nr 1 i nr 2 i nr 3. Na dokladke podajesz jeszcze 3 opcje - pieniadze, czas i energia, to moze wg rachunku prawdopodobienstwa ulozymy wzor jaka czesc procentowa czy ulamkowa danej czynnosci czy narzedzia sprawczego przeznaczona bedzie na poszczegolne cele. Mozemy sie oczywiscie bawic i snuc dygawacje nt. prymatu, zasadnosci, moralnego wyboru, itp w relacji do watpliwosci wolnego wyboru i obowiazku. Jednakze tu mamy do czynienia z kliknieciem, nie z konkretna kwota pieniezna.
                            Mam wiec nadzieje, ze klikac bedziecie, wspierac rowniez w miare swoich sil i mozliwosci. Kazdy ma wolny wybor.
                            • Gość: whatever Re: Pomoc dla zwierząt IP: *.range86-184.btcentralplus.com 09.11.11, 21:39
                              www.pustamiska.pl/pl/dolacz-wlepiaj-i-informuj.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka