Dodaj do ulubionych

Kuchenne rewolucje

IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 15:46
Geslerowa stracila jaja.! Zero stanowczosci, zwykle porady. Dupa i nic wiecej.!
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Kuchenne rewolucje IP: 62.233.184.* 12.05.11, 13:39
      mialo byc podobno z walbrzycha i co ?
      • Gość: bo Re: Kuchenne rewolucje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.11, 19:04
        Z niektórymi ludźmi w Wałbrzychu każdemu by jaja odjęło i amputowało ręce(czyt. ręce opadły)
        • Gość: tak czy nie Re: Kuchenne rewolucje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 20:02
          Poważnie Magda Gessler była w Wałbrzychu w jakiejs restauracji?
          Jak tak to gdzie?
          • Gość: Tomek Re: Kuchenne rewolucje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 21:15
            byla w stelli ale program nie zostal wemitowany
            • Gość: ona Re: Kuchenne rewolucje IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.11, 12:18
              Nie byli w stelli, to jakaś plotka. Rozmawiałam z właścicielem.
              • Gość: lotka Re: Kuchenne rewolucje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 14:09
                on takie bajki opowiada ze mu nie mozna wierzyć
                • Gość: miejscowy Re: Kuchenne rewolucje IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 14:34
                  lotka.! To jest tylko moja opinia. We wczesniejszych odcinkach, zawsze cos sie dzialo a teraz oprocz zmiany dekoracji, kompletnie nic. Geslerowa jest ulegla, nie ma sprzeciwu, nawet jak ja wyzywaja. Mysle, ze program sie wypalil, albo chodzi tylko o kase.!
              • Gość: b.k. Re: Kuchenne rewolucje IP: *.18.180.lan.e-wab.pl 14.05.11, 12:27
                jeśli ostatnio lokal nie zmienił właściciela to to że z nim rozmawiałaś o niczym nie świadczy bo to największy bajkopisarz w mieście.
                • Gość: tak czy nie Re: Kuchenne rewolucje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 20:56
                  jak będziecie wiedzieli na 100% czy bedzie to wyemitowane to dajcie znac chetnie obejrzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka