IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.05.11, 11:32
Mam na pupie celulitis wszyscy w pracy po cichu smieja sie ze mnie. co na to poradzić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: katarakta Re: celulitis IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 11:35
      Może wziąć za siebie? Dziwne że dopiero teraz się śmieją...schowaj zad w spodnie, oszczędzisz widoku wszystkim. Kolejny troll forumowy, tfu !
      • Gość: sam Re: celulitis IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 14:43
        powinnaś sie w pracy ubierac albo zasłaniaj zaluzje
    • demotgracja Re: celulitis 25.05.11, 20:17
      Może Kasia jest striptizerką i celulit na tyłku to dla niej poważny problem . A więc Kasiu, zacznij ćwiczyć, najlepiej basen przynajmniej raz w tygodniu, rower, bieganie, do tego jakiś żel lub balsam antycelulitowy. Ja swój celulit prawie wytepiłam :)
      • Gość: Andrzej Re: celulitis IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 20:57
        Ale dodaj ze zabrało Ci to 50 lat.
        • Gość: dacc Re: celulitis IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.11, 10:50
          moze nie pokazuj pupy w pracy na początek??
          a jak już go ukryjesz to go ćwicz aż się wygładzi
          • Gość: .... Re: celulitis= niezdrowe odżywianie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.11, 21:30

trzeba przejść na zdrową dietę czyli jarską i po problemie
            • Gość: thunder Re: celulitis= niezdrowe odżywianie IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 21:37
              i najlepiej nie nosić stringów pod jasne spodnie....znajoma z pracy 'zaszczyca' nas tą słoniną a prawo i lewo, potem czlowiek nie ma ochoty nawet wody sie napić ;/
              • Gość: Gość Re: celulitis= niezdrowe odżywianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:07
                Jesteście obleśni!!!
                • Gość: ls Re: celulitis= niezdrowe odżywianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:10
                  Zmień dietę na tłuszczową, żadnych warzyw!
    • Gość: ls Re: celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:09
      Załóż bieliznę do pracy skarbie.
      • Gość: whatever Re: celulitis IP: *.range86-145.btcentralplus.com 28.05.11, 09:43
        Droga Kasiu
        Niektorzy tutaj, dowcipnie calkiem, poradzili ci zakladanie bielizny badz odziezy do pracy. Istotnie twoj wpis jest zabawny. Mam nadzieje, ze nie pokazujesz tej dolnej czesci ciala w pracy.
        Serio, na cellulitis jest tylko jedna rada - cwiczenia fizyczne, szczegolnie na posladki i uda, plywanie jest tez doskonalym sposobem. Zadne diety ci nie pomoga. To jest tylko mit. Moze jeszcze jedno, postaraj nie robic z siebie obiektu do kpin. Troche godnosci dziewczyno. Zastanow sie zanim cos glupiego wpiszesz na publicznym forum.
        • Gość: forever Re: celulitis IP: 94.228.204.* 28.05.11, 10:56
          Oj to, to... kiedyś napisałem, że jak mi się wacek POdnosi, to ma przechył w lewo, a teraz się nie POdnosi ;-(
          • Gość: elo Re: celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 14:03
            O jakiej godnosci tu mowa ? Pokazywanie tyłka w pracy to godność ? Laska nie robi tego dla siebie a pod publiczkę.Niestety szanujących się dziewczyn dziś nie uraczysz.A jeśli nawet to zazdroszczę ich facetom.Pilnujcie takich skarbów.
            • Gość: celulitis Re: celulitis IP: *.centertel.pl 28.05.11, 21:52
              zastanawiam się gdzie podziali sie wszyscy inteligentni ludzie z Wałbrzycha,bo sądząc po waszych wpisach to same debile tu zaglądają.Nie przyszło nikomu do głowy,że dziewczyna może przebiera się w szatni u siebie na zakładzie????
              • Gość: aha Re: celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 03:45
                Znacie sposob na celulit pod pachami ?
    • Gość: zz Re: celulitis IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.11, 09:05
      Noś spódniczki i spodenki o przyzwoitej długości, to nikt Ci w tyłek zaglądać nie będzie.
      No chyba że pracujesz w night club, to już nic nie pozostaje tylko emerytura :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka