Dodaj do ulubionych

Tylko Kruk.

IP: 87.105.201.* 26.05.11, 13:19
Jak wystawią Kruka to idę, jak nie to mam w nosie wybory. Niech sobie będzie nawet nasz rodzimy Kononowicz.
Sprawiedliwości musi stać się zadość.
Nie chcę , aby nowicjusze dorabiali się od podstaw, uważam że nie stać na to Wałbrzycha.
Dodatkowo jak czytam komentarze zwolenników pozostałych kandydatów to mam wrazenie , ze jestem pod budką z piwem, a rynsztok jest w pobliżu.
I tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: vxc Re: Tylko Kruk. IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.11, 13:37
      Nie mam swojego faworyta. A Kruk pokazał tylko, że nie jest wart naszych głosów. Skompromitował siebie, miasto i swoich wyborców. Tak się nie robi. Uważam, że powinien wycofać się z areny politycznej. Nawet nie potrafił przyznać się do błędu. Okłamywał wszystkich!
      • Gość: wybiórca Re: Tylko Kruk. IP: 87.105.201.* 26.05.11, 13:45
        Jaki błąd ? Jeden sąd w lewo , drugi w prawo. chyba nie uważasz , ze Temida to ślepa kobitka?
        • Gość: IP??? laik napisał z Ip urzędu miejskiego :D IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.11, 21:33
          Chyba jakiś nowo zatrudniony - bo widać, ze nie wie. do roboty a nie pisać posty lizodupowskie :D
          • Gość: wybiórca Re: laik napisał z Ip urzędu miejskiego :D IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 26.05.11, 21:51
            A co , chciałbyś też do ratusza ?
            Masz jeszcze cztery lata wakacji, wypoczywaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka