Dodaj do ulubionych

Chiński Market- wasze opinie.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 10:35
Czy ktos moze robi tam zakupy? Jakiej jakości mają ciuchy i inne rzeczy? Warto tam coś kupować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Shao Wei-wen Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: 87.105.201.* 02.06.11, 11:40
      Towaly siom baldzio doble .
      • Gość: Chink-Chiank-Chion Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 12:50
        Baldzo dopla cena, plose wejsc, sobacyc, tanio!
    • Gość: zen Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 13:30
      same wypasy
      spełniają normy unii...

...południowokantońskiej
      • Gość: Ona Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 13:49
        Ja osobiście z tych chińskich lubię ten na pl. Tuwima nad biedroką. Wczoraj kupiłam tam sukieneczkę śliczną. Ceny maja ok, towar jak dla mnie dobrej jakości, mam parę rzeczy stamtąd od nich, które trzymają się dobrze. Za to nie polecam tego na przeciw castoramy, ceny z kosmosu, za tyle kasy to kupisz coś lepszego w sieciówce w galerii. Także jeśli chodzi o jakość i ceny polecam na pl. Tuwima :)
        • Gość: Dzi Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.06.11, 14:35
          Ten nad biedronką nie jest zupełnie"chiński"bo mają tam rzeczy od polskiego producenta;))Kiedyś mieli stoisko na zielonym rynku a teraz mają tam sklepik.
      • Gość: Wu-zong Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: 87.105.201.* 02.06.11, 13:51
        Ty siem nie śmiać z chińczyk, wy nie mieć żadna polska towara.
        • Gość: do Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:59
          Ona, a gdzie dokladnie to jest nad Biedronka? Gdzie jest wejscie tam? Nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest oprocz tego kolo Auchana..
          • Gość: Polak Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 22:33
            Kupujcie chińskie ciuszki, a po kilku latach będziecie latać do dermatologa, bo wam skóra będzie odłazić (nie wspomnę o gorszych rzeczach). Te ciuszki są tanie, bo są robione ze szkodliwych dla zdrowia materiałów. Niedawno mówili w TV, że zatrzymali nielegalny przemyt właśnie ubrań z Chin, które były szkodliwe dla zdrowia. ZA DARMO NIKT WAM NIC NIE DA !

P.S. Nie pracuję w tej branży i nie jestem konkurencją żeby była jasność.

Decyzja należy do Was.
            • Gość: Shao Wei-wen Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 03.06.11, 00:13
              Ty troche niemondra osoba. W twoim pienkna kraj wsiśkie ciuszki som chińskie. Kocham Polske , to pienka kraj, Chińczyk lubi Polska. Nasz klient nasz pannnnnnnnnnnnnn.
    • Gość: zz Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 14:07
      gdzieś wcześniej był już taki temat.poszukaj poczytaj. Ja osobiście nie polecam- tandetne materiały. A te które są rzekomo lepsze- bo trochę droższe hmm...wg mnie lepiej już kupić w butiku na przecenie, niż droższe w chińskim.
      • Gość: :P Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.play-internet.pl 03.06.11, 18:57
        A czy sanepid zwrócił uwagę na ten obrzydliwy zapach na hali? Co to jest? Te spodnie 'dobrej jakości' czy może tandetne buciska? Czy wszystko na raz?
        • Gość: Ona Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.11, 19:24
          Wejście jest w środku. Wchodzisz jak do biedronki i później schodkami na górę. Owszem tam nie są chińskie ciuszki. Ale ceny są ok, i gatunkowo mi się podoba. Są świetne zwiewne koszulki na lato. Sama się dziwię, ale jest dużo taniej niż w tym na przeciw castoramy, gdzie za zwykłą białą koszulę chcą 80zł. I to chińszczyzna jakaś i materiał z dupy.
          • Gość: raf Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.11, 21:53
            potwierdzam, niedawno sam się tam wybrałem z ciekawości...co i za ile mają, bo sporo się nasłuchałem o nim. Wszedłem i już miałem ochotę wyjść, ale niezrażony slalomem obszedłem niemalże wszystkie alejki. Ogarnął mnie pusty śmiech, gdy spojrzałem na ceny kilku rzeczy. Wg mnie powinny one być kilkakrotnie niższe niż w tradycyjnych sklepach, a tu kiszka. Średnia cena dżinsów 89,99zł ?! Wolę dołożyć te 40zł i kupić coś sprawdzonej marki. Albo jakieś koszule, bluzeczki, sam poliester, buty odlewane razem ze sznurówkami chyba;P Sporo jakiegoś plastikowego jednorazowego chłamu. Ogólnie nie polecam, bo jak dla mnie prowadzenie takiego "marketu" z takimi cenami, to robienie z ludzi idiotów.
    • Gość: lekarzspecjalista Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 22:34
      Hipokryci zajebani. Zapomnieliście juz jak podniecaliście się chińskimi ołówkami z gumką i klapkami "japonkami" ?
      teraz to jest be ale kiedyś to się szpanowało tym badziewiem
      • Gość: s Re: Chiński Market- wasze opinie. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.11, 21:10
        Tak, ale jak się robi taki szajs, to nie za takie pieniądze. Jeśli chciałabym wydać 100zł na spodnie czy bluzkę, to wolę firmowe, a nie te śmierdzące plastikiem. W chińskim centrum poniosło ich z cenami stanowczo. Podejrzewam, że długo nie pociągną..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka