14.05.04, 21:56
Szukam dobrego i niedrogiego elektryka w Wałbrzychu, czy moglibyście mi kogoś
polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: elektryk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.05.04, 00:43
      co ma zrobić.
    • Gość: sylwia995 Re: elektryk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.05.04, 18:41
      Chodzi o zmianę instalacji elektrycznej w przedpokoju, kuchni i łazience. Jest
      to stare budownictwo i instalacja też jest stara, a my chcemy zrobić mały
      remont w tej części domu i musimy najpierw zmienić instalację.
      • elektryk-warszawa-24 Re: elektryk 07.08.13, 19:32
        zapraszam po poradę do wyspecjalizowanego elektryka - Tylko Elektryk Warszawa posiadający odpowiednie certyfikaty z branży i doświadczenie pomoże na prawdę solidnie i fachowo rozwiązać twoje problemy z elektrycznością, zarówno w domu jak i firmie. Do tego instalacje rtv i odgromowe. Więcej na Elektryk warszawa 24 www.elektryk-warszawa24.pl/
      • kijop67 Re: elektryk 07.08.13, 19:47
        Daj jakiś kontakt, to Ci kogoś polecę.
    • elektryk-warszawa-24 Re: elektryk 07.08.13, 19:31
      ja mogę polecić Elektryka z Warszawy jesli ktoś szuka prawdziwego fachowca. Elektryk Warszawa posiadający odpowiednie certyfikaty z branży i doświadczenie pomoże na prawdę solidnie na problemy z elektrycznością, zarówno w domu jak i firmie. Do tego instalacje rtv i odgromowe. Więcej na Elektryk warszawa 24 www.elektryk-warszawa24.pl/
      • peicz Re: elektryk 07.08.13, 20:08
        W ramach wdzięczności podaj "kijopowi67" namiar na tani zakład pogrzebowy w Warszawie.
        • kijop67 Re: elektryk 07.08.13, 20:09
          Hehe, dopiero widzę, że to nie elektryk, tylko archeolog. Takiego suchara odkopać z 2004 roku...
          • wladyslaw_grabski Re: elektryk 07.08.13, 22:26
            Nie suchara tylko spamuje linkami do swojej strony. Pozycjonowanie w googlach na poziomie gimnazjum.

Zgłaszać to trzeba i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka