Dodaj do ulubionych

Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra

IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 02:21
Jak on mógł powiedzieć coś takiego " że kultura LUDZI z Mo-Bruka nie wymaga komentarza "

po pierwsze to był jeden człowiek a nie LUDZIE , przez jednego człowieka obraził innych pracowników nieszczęsnego Mo-Bruka , jeżeli jedna osoba z Wałbrzycha coś mu ukradnie to powie że w Wałbrzyszanie są złodziejami , super podejście , a po drugie to nie wiadomo czy ten koleś to był pracownik Mo_bruka czy MZUKa , ja jako Wałbrzyszanin czuje się zgorszony tą wypowiedzią , bo równie dobrze może się tak stać że znajdę tam zatrudnienie i co taki Wild powie że brak mi kultury albo że jestem gorszy .

www.youtube.com/watch?v=-hFKhvi4eYE&feature=relmfu
Obserwuj wątek
    • Gość: nocny Marek Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 02:42
      Gość portalu: wch napisał(a):
      > Jak on mógł powiedzieć coś takiego " że kultura LUDZI z Mo-Bruka nie wymaga kom
      > entarza "
      >
      > ja jako Wałbrzyszanin czuje się zgorszony tą wypowiedzią , bo równie dobrze mo
      > że się tak stać że znajdę tam zatrudnienie i co taki Wild powie że brak mi kult
      > ury albo że jestem gorszy .

Przyjmij moje kondolencje sztabowcu Szełemeja. Ze wszystkich możliwych haków na Wilda została ci tylko goła d--a jednego z facetów wożących szambiarką wodę do polewania składowiska po pożarze. Bo straż pożarna nie ugasiła tego co w środku nadal płonęło.
      Goła D--a z kumplem wozili wodę ze strumienia przy rozpieprzonej hałdzie na Gaju. Znam ludzi, którzy mają foty pyska tego gołego. Podobno goście prosili, żeby nie ujawniać i nie wsypać Mobruka za tę fuchę na czarno.
      Zatrudnienia w Mobruku nie znajdziesz. Zaraz po wygraniu wyborów Wild wypieprza Mobruka z miasta, a twoi zleceniodawcy niech już zaczynają zbierać na odszkodowanie dla mieszkańców. Są ludzie, którzy wiedzą gdzie są te ich wille.

• Gość: Dyżurny w ZOO Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 02:46
      Pachołku na usługach bandytów i wykolejeńców.
      Każdy kto świadomie pracuje na korzyść zabujcy mordującego powoli 120 tysięcy ludzi jest albo odmóżdżonym zwyrodnialcem albo chorym psychicznie jegomościem. Wybór należy do ciebie kanalio.
      • Gość: state of USA Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.psychz.net 06.07.11, 03:21
        Jaja wielkości arbuzów...

Zajob napisał:

obraził innych pracowników
        "NIESZCZĘSNEGO MO-BRUKA"

Przed takimi wriatami nie tylko trzeba się bronić zamykając granice w Europie i nie dawać wiz wjazdowych do USA, ale trzeba jeszcze wyłączać prąd, żeby nie mieli dostępu do internetu.
    • Gość: Anka Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 07:18
      Boże co za idiota! Obudził się po ponad miesiąca obrońca gołodupca
      • Gość: kupiec Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 07:46
        może to i sam gołodupiec
        • Gość: człowiek do wypowiadających się w tym wątku IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 12:28
          Ja się zgadzam z tym wątkiem , bo to nie chodzi tutaj że Mo Bruk jest dobry i fajny i w ogóle , tylko tu chodzi o to że jakim prawem P. Wild obraża pozostałych ludzi. Jeżeli by się to stało w innym zakładzie , ktoś by mu pokazał tyłek , wypowiedz by była taka sama , a nie można sobie obrażać innych ludzi poprzez zachowanie jednej osoby . Jestem też ciekawy od was co się tu wypowiadacie, czy Wy abo ktoś z waszych bliskich ,w trudnej sytuacji nie podjął by tam pracy , jak wiadomo w Wałbrzychu brakuje miejsc pracy .Tak samo jeżeli ktoś w rodzinie nadużywa alkoholu , to też resztę rodziny która nie pije można nazwać alkoholikami ? no mi się wydaje że nie . Ja uważam że ze strony P. Wilda było to nie na miejscu taka wypowiedź w prost prostacka . A ci co się tu wypowiedzieli w obronie , jak jesteście tacy mądrzy to dajcie tym ludziom inną pracę , to samo tyczy się P. Wilda niech da tym ludziom inną prace może ich kultura będzie większa ,tylko żeby nie mieli takiej kultury jak P. Wild . Panie Wild Pan się nie nadaje do ludzi skoro Pan ich obraża , bo to była obraza ludzi którzy tam pracują , a nie tego jednego gościa .Ale cóż osoby które się tu wypowiedziały nie świecą inteligencją tak jak ich Idol .
          • Gość: Marek Re: do wypowiadających się w tym wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 13:42
            Gość portalu: człowiek napisał(a):
            > Ale cóż osoby które się tu wypowiedziały nie świecą in
            > teligencją tak jak ich Idol .

Zamilcz żałosny sztabowcu Szełemeja

• Gość: oj tam Re: do wypowiadających się w tym wątku IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.11, 19:21
            oj tam oj tam, pan Szełemej to ponoć wrzeszczy na podwładnych, na ludzi pracy
    • Gość: Mała Mi do Pana Marka tutaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 13:43
      Panie Marku;
      Wild nie zlikwiduje mobruka; nie ma on na to szans;
      jest za malutki w sensie wiedzy; nikt sie z nim nie liczy we wrocławiu, wiec co on moze u ministra, który wie o wszystkim i co robi?
      Wild krzyczy o likwidacji, bo ma cisnienie;
      grunt mu sie na wrocławskiej posadce pali pod stopami;
      tu może zaistnieć - dzięki mobrukowi;
      on ma plany na przyszłosć piękne, ale co do realizacji - będzie gorzej niż za kruczkowskiego- oby sie moje słowa nie sprawdziły;
      • Gość: skandal skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 13:53
        Skandal jak można tak obrazac ludzi ktorzy ciezko pracują narazaja swoje zycie , a taki wild sobie urzadza fotografie i obraza ludzi
        • Gość: rado Re: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 13:55
          Swój głos oddam na Pana Patryka Wilda.
          • Gość: Mała Mi Re: skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 14:00
            jeśli wierzysz mlodziakowi, który w de był i gie widział, wobec którego w tej dziurze, w której rządził, stawiano wotum nieufności, jeśli chcesz głosować na gościa, który trzęsie portkami, bo mu stołek najpewniej zabiorą we wrocku i prócz wałbrzycha nic mu nie zostanie - to głosuj;
            ja uważam,że miasta nie stać w obecnej sytuacji na dziamdziaka, który tylko o mobruku potrafi kwilić; miasto potrz4ebuje kogoś, kto krótko weźmie za pysk miejscowych urzędników i każe im ciezko pracować, który ma doświadczenie i siłę woli;
            a dziamdziak?
            a on gie prędzej uszami zrobi niz mobruk zamknie i on to doskonale wie;
            dostał sie do sejmiku na wiosnę? dostał; obiecał działać w tej sprawie; co zrobił?
            GIE i to duże GIE ! nic nie zrobił! i nie zrobi;
            wystosuje kilka pisemek i potem zacznie się skarzyć na niemożność;
            no to głosuj bracie, skoro chcesz - na niego;
            • Gość: oj tam Re: skandal IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.11, 19:22
              a będę, ja również
        • Gość: jeż Re: skandal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.11, 14:06
          Czy dialog-to ciągle ta sama osoba. Specjalnie czy z braku podstawowej wiedzy robi błędy rzeczowe? A wypowiedź" miki mi" - w syf mobrukowy uwalone jest ministerstwo + choinka ludków do dołu. Równie ciekawe są inne inwestycje w Wałbrzychu - firma EcoMarles - właściciel nasz ostatni wojewoda mieszkający w Świdnicy - niech tam sobie założy sortownię cudów i niewidów na 2 strony A3. Więc człowieku nie pitol o obrażaniu ludzi z mobruka, można znaleźć pracę tylko trzeba chcieć.
          • Gość: Mała Mi Re: skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 14:09
            dzięki ci jeżu za głos rozsądku;
            irytuję się okropnie na tych naiwnych, którzy wierzą, że wild jest zbawcą miasta i pogromcą mobruka;
            jedyny pogrom, jaki on jest w stanie stworzyć, to pogrom miasta;
            nieprzemyslane decyzje, nieudane projekty no i jest na kogo zwalić - na przeszłe lata kadencji piotrusia;
            • Gość: ovo Re: b. wielki skandal IP: *.centertel.pl 06.07.11, 15:53
              No , jak Salomei zagarnie władzę to ekspansję Mobruka mamy jak w banku. Przy Wildzie jet przynajmniej pewność że jak nie zlikwiduje to bedzie dla nich upier.dliwy.
              • Gość: do jez Dialog Re: b. wielki skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 16:08
                Jak byś troszkę zaczął myśleć , to byś pomyślał że dialog mam sporo klientów , ale ja wiem że myślenie boli co nie których ,pewnie ci twoj bohaterski super Wildos powiedział że dialog ma tylko 2 klientów hahahaha, żal mi takich jak ty , a teraz ubierz sobie brązowe cichobiegi i idź pobawić sie na placyk zabaw w super Wildosa , wielkiego budowniczego placow zabaw
                • Gość: Mała Mi Re: b. wielki skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.11, 18:24
                  wielki budowniczy bob wild :)))))))))))
                  chociaż mi raczej przypomina bohatera innej kreskówki - jednego z "sąsiadów" plastelinkowych :))))
                • Gość: Ala z piaskownicy Re: b. wielki skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 10:33
                  Następnym razem poproś chrzestnych, żeby zamiast komputera kupili ci rower i elementarz.
              • Gość: Mała Mi Re: b. wielki skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.11, 18:23
                ovo, a gdzie ty masz tę pewność?
                tylko nie mów, że ufasz wildowi, bo poproszę cię elegancko do wizyty na broniewskiego w poradni;
                • Gość: oj tam Re: b. wielki skandal IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.11, 19:24
                  tobie by się przydał jeden z nowszych oddziałów na Batorego
                  • Gość: Mała Mi Re: b. wielki skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.11, 20:13
                    stamtąd właśnie nadaję :)))))))))))
                    zadowolny :)))?
                • Gość: Anka Re: b. wielki skandal IP: *.147.8.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 19:32
                  Ślepi jesteście, bo nie widzicie że tylko Wild może nas uwolnić od kolesiostwa i uwikłań partyjnych
                  • Gość: dmo Re: b. wielki skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 19:46
                    autor tego wątku jest żałosny... żal.pl
                    • Gość: buahahaha! rżną w gacie przed Wildem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 20:14
                      stąd te idiotyczne wątki i desperacja niemot-sztabowców konkurencji
                      • Gość: Mała Mi Re: rżną w gacie przed Wildem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.11, 20:18
                        a tak całkiem serio;
                        nie przyjdzie ci do głowy mały czlowieczku, ze są ludzie, którzy myślą i czują inaczej niż ty???
                        że to oni nie mają klapek na oczach jak fani wilda?
                        że nie musi nikt być sztabowcem szełemeja czy innego kandydata, żeby pisać prawdziwe acz smutne rzeczy o twoim idolu?
                        to świadczy o tym, jaki elektorat ma wildzio;
                        niczym jaro kaczyński;
                        albo z nim albo przeciwko niemu i wtedy to już spisek narodowy;
                        zobaczymy i się pośmiejemy, jak ten matoł dojdzie do upragnionego stołka;
                        zaspokoi ambicję i co dalej?
                        daję mu góra rok,jak będziecie płakać rzewnymi łzami pod ratuszem, że tyle obiecał a jedyne co zrobił to kupę w latrynie;
                        • Gość: Ola Re: rżną w gacie przed Wildem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 20:53
                          Oj Malutka... Nie chciał Cię Wild, że taka cięta na niego jesteś? Czy wprost przeciwnie - przygarnął Cię Szełemej?
                  • Gość: Mała Mi Re: b. wielki skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.11, 20:15
                    no nie dość że głowa mi siadła to jeszcze oczy :)))
                    tak slepa jestem :)))
                    że nie widzę, że tylko wild niczym wałęsa kiedyś - tak on teraz nas oswobodzi spod buta pańskiego :))))))))))))))))))
                    • Gość: wyborca Zabierac Wilda na hustawki i bujac sie z walbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 22:01
                      zabierac swojego wilda na hustawki i bujac sie
                      • Gość: Staś Re: Zabierac Wilda na hustawki i bujac sie z walb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 22:05
                        Nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie... i wylądujesz na oddziale swojego doktorka :P

Robisz wspaniałą antyreklamę Szełemejowi bucu
    • Gość: lawinka Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 22:25
      Spokojnie, prezydentem Wałbrzycha zostanie Patryk Wild.
      • Gość: hahah do lawinki IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 22:30
        no spoko niech zostanie ku... pluć w oczy a ku.. powie że deszcz pada hahahah
        • Gość: alternatywy4 dał radę Piotrowi, da radę Romkowi i Józkowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 00:10
          Boicie się Wilda bo stoi za nim coraz większa, świadoma część wałbrzyskiej społeczności, która nie godzi się na utylizację w toksycznych dymach, oparach i wyciekach ze składowiska. Sprawa się rypła i błogi spokój już se ne wrati!
          • Gość: do alternatywy4 Re: dał radę Piotrowi, da radę Romkowi i Józkowi! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 00:46
            Młośku a co taki Wild może albo ktoś inny ,jedynie co mogą nasrac do granuszka i pogadac , żaden z politykow regionalnych nie postawi sie politykom z wyższych sfer , twoj idol bohaterski super Wildos , bedzie duzo mowil to go sprzatna raz dwa , bedzie w warszawie zamiatal na wiejskiej pod okiem prawdziwych politykow , ale ty zapewne nie rozumiesz tej politycznej ukladanki , radze ci poczytac blogi oraz zajac sie akacjami , wtedy zobaczysz kto za tym stoi , wez przyklad z boa666 , czytajac jego blogi i wszystkie jego akcje sa typowo polityczne , wywierajace wplyw na lokalnych wyborcow , tak zwane pranie mózgu , tez kiedys mi sie wydawalo ze boa666 walczy o nasze dobro a okazalo sie ze walczy o stolki tak jak reszta .
            • Gość: ... Re: dał radę Piotrowi, da radę Romkowi i Józkowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 08:26
              Komu ty grozisz sprzątnięciem wywłoko?
              Tobie się wydaje, że Wałbrzych to Wzgórza Golan a Wild i jego zwolennicy to palestyńskie dzieci do których Żydy strzelają jak do kaczek?
              Praniem mózgu na tym Forum, to jak na razie zajmujesz się ty mosadowa popłuczyno a nie „boa” przedstawiający ewidentne fakty.
              Czy Wałbrzyszanie rozumieją polityczną układankę i pozwolą zrobić z miasta mobrukowy kibuc to okaże się po wyborach.
              • Gość: Olo Re: dał radę Piotrowi, da radę Romkowi i Józkowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 16:42
                Dobrze ujęte ;)
    • Gość: lol Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 11:54
      Lecz się Kamil, lecz się...
      • Gość: adrian Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 20:33
        Gość portalu: lol napisał(a):

> Lecz się Kamil, lecz się...

kimkolwiek jest , beret ma mocno zryty

z całą pewnoscią nie jest to zaden z piarowcow po , tamci to profeska
    • Gość: you do Wilda IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 19:57
      Wild zabieraj swoje zabawki i wynocha mi z Wałbrzycha
    • lawinak Re: Skandaliczna wypowiedz Wilda masakra 09.07.11, 15:12
      I tak oto prezydentem Wałbrzycha zostanie Patryk Wild.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka