Dodaj do ulubionych

Co robić?

IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 19:37
Powiedzcie mi drodzy forumowicze, jak sobie z tym fantem poradzić. Otóż, poznałam fajnego faceta, inteligentny, z dobrej rodziny, wykształcony itd., niby wszystko fajnie, twierdził, że i ja mu się podobam. Spotykaliśmy się przez prawie rok, w którym dość często obserwowałam dziwne i niezrozumiałe( moim zdaniem) zachowania z jego strony. Mianowicie, kilkakrotnie gdy szliśmy razem on nagle żegnał się i szedł do domu- w trakcie spaceru, albo poprosił mnie kiedyś żebym wyśledziła czy pewna laska, która mu się podobała jest wolna, bo on nie będzie do zajętej uderzał(!!), takich różnych akcji było sporo, ale żałość sięgnęła zenitu w momencie, gdy facet w jednej chwili mówi, że się we mnie zakochał, a po chwili ( po cudownym seksie) stwierdził, że się pomylił i mam iść do domu, i żebym o nic nie pytała, bo nie chce mnie obrażać. Od tamtego momentu się nie odzywa. Cisza. Na kogo ja trafiłam? O co k....może mu chodzić? Najgorsze jest to, że ja nadal coś do niego czuję. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Powinnam sobie dać spokój, ale to strasznie trudne, mimo wszystko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Patita Re: Co robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 19:48
      Dziwne,że po "cudownym seksie" Cię pożegnał.Może dla Niego nie był taki cudowny?Nie zastanawiałaś się nad tym?Nie chciał Cię obrażać?No to musiało być naprawdę cudoooownie.
      Odpuść sobie.
      • Gość: aaa Re: Co robić? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 20:02
        chciał tylko seksu,a ten koleś to chyba jakiś czubek,daj sobie z nim spokój ipoznaj jakiegoś innego faceta, a zobaczysz ,że ci przejdzie
        • Gość: oder Re: Co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 20:27
          Facet na poziomie.Po pierwsze z zasadami "nie startuje do zajętych" wiec nie ciota.Zachowanie faktycznie dziwne.Jak pisali poprzednicy może nie było "tak cudownie"
        • Gość: ten koleś Re: Co robić? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 22:45
          ość portalu: aaa napisał(a):

> chciał tylko seksu,a ten koleś to chyba jakiś czubek
          Johnny bral udzial w zajeciach plastycznych w szkole specjalnej, gdzie dano mu do zabawy plasteline. Wzial kawalek plasteliny, poszedl w kat i zaczal sie nia bawic. Podchodzi do niego nauczyciel i mowi:
          - Czesc, Johnny.
          Na co chlopiec odpowiada:
          - Czesc.
          Z kolei nauczyciel:
          - Co trzymasz w reku?
          Johnny odpowiada:
          - To jest kawalek krowiego lajna.
          - Co z niego zrobisz? - kontynuuje rozmowe nauczyciel.
          - Nauczyciela - odpowiada chlopiec. "No coz, Johnny znow cofnal sie w rozwoju" - pomyslal nauczyciel. Wola wiec dyrektora, ktory akurat obok przechodzil i oswiadcza:
          - U Johnny'ego obserwuje regres.
          Dyrektor podchodzi wiec do Johnny'ego i mowi:
          - Hej, synu.
          Na co Johnny:
          - Hej.
          Dyrektor pyta nastepnie:
          - Co tam masz w reku?
          A on odpowiada:
          - Kawalek krowiego lajna.
          - Co z tego zrobisz? - pyta dalej.
          - Dyrektora. Dyrektor dochodzi do wniosku, ze Johnnym powinien zajac sie szkolny psycholog. Polecil, by poslano po niego. Psycholog jest madrym gosciem. Przychodzi i mowi:
          - Czesc, Johnny.
          Na co chlopiec odpowiada:
          - Czesc.
          Psycholog mowi dalej:
          - Wiem, co masz w reku...
          - Co? - pyta chlopiec.
          - Kawalek krowiego lajna.
          - To prawda - odpowiada Johnny.
          - I wiem, co z niego robisz.
          - Co? - pyta chlopiec.
          - Robisz psychologa.
          - Nieprawda. Nie mam wystarczajacej ilosci krowiego lajna!
    • Gość: asdfg Re: Co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 20:33
      Wziął cię za bladź.
      • Gość: kotek Re: Co robić? IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 23:12
        daj namiary aobaczysz co to boski sex
        • Gość: aaa Re: Co robić? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 00:28
          sex to nie wszystko
        • Gość: do kotek Re: Co robić? IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 09.07.11, 06:15
          Zdziwisz się, ale są jeszcze inne pozycje od tej "po bożemu".
          • Gość: magda Re: Co robić? IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 08:35
            co ty robilas z nim tyle czasu? glupiutka z ciebie istota skoro po kilku takich "akcjach" dalej chcialas sie z nim spotkac. jasne bylo, ze on potrzebuje cie do pewnych "zadań". dodatkowo - bzyknal cie by zamydlic oczy i tyle. daj sobie spokoj. dziewczyny szanujcie sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka