IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 10:28
odnoszę wrażenie, że gdyby nie mobruk, to Pan Wild nie miałby racji bytu jako potencjalny prezydent miasta;
wszyscy jego fani skupili się również tylko na tym;

bardzo was proszę niniejszym drodzy zwolennicy Pana Wilda jako najlepszego kandydata na prezia miasta, o podanie innych pomysłów na miasto; tylko na litość boską nie piszcie o wyciągu w parku czy budkach z żarciem w parku sobieskiego;
ja chcę poznać pomysły, które maja choć cień szansy na ich realizację - przez miasto, a co za tym idzie - prezydenta; w ramach posiadanych środków, a nie w ramach marzeń o nadlatujących z przestrzeni kosmicznej - inwestorach i sponsorach;
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 10:31
      znalezione:

autor:Daria_sejmowa
      "Otóż Wild z Łosiem (wicek i marszałek) najpierw wylecieli z Zarządu Województwa.
      Za co? Za skandaliczne rozdysponowanie środków CAŁEGO województwa.
      Wszystko właściwie wpompowali we Wrocław.

Najpierw zabrali w 2007 roku środki tzw. Środki indykatywne i przeznaczyli na uczelnie

wrocławskie - Wałbrzych dostał figę.

w 2008 roku z kwoty 1,2 mld zł Wałbrzych nie zobaczył ani złotówki na drogi wojewódzkie.

Łoś i Wild wylatują wtedy z Zarządu województwa. Wojowniczo rzucają legitymacjami i gdzie

się odnajdują.

TADAAAA!!!

Prezes i Wiceprezes Wrocławskiego MPK - jak to nazwiecie jak nie WAŁKIEM?

Najpierw oni całą kaskę Dutkiewiczowi a potem on stołeczki im.

Wild Dostaje 14 tysięcy za nic. "
      • daria_sejmowa Re: MOBRUK??? 12.07.11, 10:35
        Moja legenda mnie wyprzedza :)
        • Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 10:58
          Dario - jeszcze kilka wpisów i zalożę Twoj fanklub :)))))))))
        • Gość: zulu Re: MOBRUK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:08
          daria_sejmowa napisała:

> Moja legenda mnie wyprzedza :)

te , '' legenda '', jako ze znam cie poza siecią , to uwazam ze, na miano legendy nie zaslugujesz , chyba ze w znaczeniu pejoratywnym ...
    • Gość: antyM Re: MOBRUK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 10:52
      Gość portalu: Mała Mi napisał(a):
      > bardzo was proszę niniejszym drodzy zwolennicy Pana Wilda jako najlepszego kand
      > ydata na prezia miasta, o podanie innych pomysłów na miasto;

Droga Mała Mi, przez wrogów zwana Buką - dziękujemy że nareszcie przejrzałaś na oczy i już wiesz, że Patryk Wild jest najlepszym kandydatem na prezydenta.

Co do pomysłów Pana Wilda na rozwój miasta, wiemy, że pan Szełemej niestety nie ma żadnych i dlatego realizuje projekty Wilda z kampanii w 2010 roku.
      Powiedz szefowi, niech najpierw dokończy malowanie latarń na Chrobrego, bo jeszcze gorzej wyglądają pomalowane do połowy, niż przed malowaniem. No i śmiesznie.
      • Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 11:00
        przekażę, och przekażę szefowi :))))))

tylko nie wiem - czy najpierw mam sie zatrudnić w szpitalu, a potem w urzędzie miasta, czy na odwrót;
        bo na dwóch etatach nie pociagnię;
        pardąsik - trzech, przecież tutaj mam swój etat - prawda :))?
        przecież nie robie agitki charytatywnie, tylko za kasę, co :)))))))

taaak - każdy sądzi podług siebie :))))))))

ja tam rekreacyjnie, z nudów bo wakacje i w ogóle - mam taki charakter, że lubię wsadzać kij w mrowisko - więc łoję tutaj z freee jak ostatnia jełopa :)))))
        • Gość: antyM Re: MOBRUK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:06
          > ja tam rekreacyjnie, z nudów bo wakacje i w ogóle - mam taki charakter, że lubi
          > ę wsadzać kij w mrowisko - więc łoję tutaj z freee jak ostatnia jełopa :)))))

Współczuję Ci i pozdrawiam :)
          Cenię ludzi, którzy umieją przyznać się do błędów :)
          • Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 11:09
            dzięki za współczucie, wolałabym przelew na konto; no ale cóż - dobre i dobre slowo :))))))

jeszcze tylko gdybyś mógł tę Bukę wyjaśnić, bo nie rozumiem ( no nie jestem w stanie ) co ma jakaś tam Buka do mnie; lub jesli to ja ( o zgrozo!) to skąd taki uroczy przydomek?

wtedy cofam żebry o przelew i padam uniżenie do nóżek :)
            • Gość: antyM Re: MOBRUK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:32
              > jeszcze tylko gdybyś mógł tę Bukę wyjaśnić, bo nie rozumiem

Polecam Muminki :)

• Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 12:47
                aaaaaaaaaaaaa :)))))))))
                się mnie podoba Buka :))) niezmiernie :))))))) faktycznie blizej mi do potwora niż panienki z okienka :)))))))

ale pozostanę przy przypadkowej Małej Mi - ona wzbudza tak wiele emocji u tak niewielu :))))))
      • Gość: młody Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 10:42
        > Co do pomysłów Pana Wilda na rozwój miasta, wiemy, że pan Szełemej niestety nie
        > ma żadnych i dlatego realizuje projekty Wilda z kampanii w 2010 roku

To nie są pomysły Wilda z 2010 roku, tylko pomysły mieszkańców Wałbrzycha, które spisał kronikarz Tertelis w 2004 roku ! 3/4 pomysłów na chwilę obecną z dupy wzięte i nieaktualne. Było już o tym.
    • Gość: znudzony Re: MOBRUK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:16
      mała mi już się nudna robisz...
      • Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 11:20
        to omijaj szerokim łukiem :)

ktoś ci każe otwierac i czytać moje wpisy:)?
        • Gość: znudzona Małą Mi Re: MOBRUK??? IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 11:37
          że niby jak mam Cię omijać? Przecież wszędzie jesteś. Niedługo strach będzie lodówkę otworzyć.Chyba, że admin zrobi nam tę przyjemność i wprowadzi taką funkcję. Nawet odpłatnie wzięcie by miała.
          • Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 12:44
            że niby tak, już ci skarbie udzielam wskazówek;

jeśli widzisz gdzieś, że autorem postu, lub o zgrozo tematu jest Mała Mi - po prostu nie klikaj na to;
            wiesz jak sie nie klika?
            nie robi się myszką klik na wpisie Małej Mi - to takie banalne;

a co do lodówki - zdałaby się; nadchodzą upały;
            i kilku polityków moznaby też w osobnej zamknać; wypuścić po wyborach, niech by chłopcy mieli czas na ostudzenie wybujałego i rozpalonego ego; może tez znaleźliby czas na refleksje i ( pobożne życzenie) uczciwe traktowanie swoich wyborców; chociaż może ci wyborcy na takie traktowanie zasługują; hmmmmmmm;
    • Gość: riki Re: MOBRUK??? IP: *.centertel.pl 12.07.11, 11:41
      Wild sie nie nadaje bo nie zna problemów Wałbrzyszan Prezydentem powinien być wałbrzyszanin a nie ktoś kogo chcieli na taczkach wywieść za niegospodarność.
      • Gość: Mała Mi Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 12:41
        mów to szerzej i glośniej, bo jesli ja to podkreslam, to sie mną ludzie nudzą;
      • Gość: Wielki Szu Re: MOBRUK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 23:01
        Gość portalu: riki napisał(a):

> Wild sie nie nadaje bo nie zna problemów Wałbrzyszan Prezydentem powinien być w
        > ałbrzyszanin a nie ktoś kogo chcieli na taczkach wywieść za niegospodarność.

walnij się w łeb-na taczkach chcieli wywieźć Ludwiczuka

www.youtube.com/watch?v=6UScgM18A7g
        • Gość: Mała Mi Wielki Szu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.11, 23:07
          Wielki Szu - w dziurce zarządzanej przez Pana Wilda albo postawiono albo chciano postawić wotum nieufności wobec niego; skończylo się na jednej kadencji i do widzenia gospodarzu; czyli elegancko i z klasą - niemal jak u nas z Piotrusiem; a że dziura mniejsza niż nasza, to i zenada i rozglos mniejsze niż u nas;
          tam nie było Pana Longina i Wildopodobnego,żeby roztrabić to na cały kraj;
          • Gość: Wielki Szu fakty i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 23:16
            Mity:

> Wielki Szu - w dziurce zarządzanej przez Pana Wilda albo postawiono albo chcian
            > o postawić wotum nieufności wobec niego

Fakty:

www.youtube.com/watch?v=U7v5ljouoDk&feature=related
            www.youtube.com/watch?v=uc5INOLkNrk
            • Gość: Mała Mi Re: fakty i mity IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.11, 23:50
              pierwszy film - przepraszam, ale nie interesuję się sportem; senator Ludwiczuk nie jest dla mnie z jakiejkolwiek strony godzien zainteresowania;

drugi film - około 3 i pół minuty jest mowa o rozpisaniu referendum p/ko Wildowi; starszy miły pan dyplomatycznie uniknął odpowiedzi wprost; nie zaprzeczył;

niejednokrotnie już pisalam na tym forum - uważam, że Wild jest za słaby na ogarnięcie tego syfu, ktory tu jest do ogarnięcia; jest po prostu za miękki; tu na początek trzeba kogoś z silną ręką; kogoś, kto umie wywalić urzędnika, za to, że w czasie godzin pracy, zamiast pracować, na bezczelniaka stoi na korytarzu i puszcza dymka; jak oni wezmą się do pracy, to i miasto powoli ruszy z miejsca;
              • Gość: Wielki Szu Re: fakty i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 14:05

> niejednokrotnie już pisalam na tym forum - uważam, że Wild jest za słaby na oga
                > rnięcie tego syfu, ktory tu jest do ogarnięcia; jest po prostu za miękki; tu na
                > początek trzeba kogoś z silną ręką; kogoś, kto umie wywalić urzędnika, za to,
                > że w czasie godzin pracy, zamiast pracować, na bezczelniaka stoi na korytarzu i
                > puszcza dymka; jak oni wezmą się do pracy, to i miasto powoli ruszy z miejsca;

Wild miękki? A kto z Piotrusia zrobił miazgę? Rugać i poniżać podwładnego byle dupek potrafi ale nie stać na baczność przed geszefciarzem zamieniającym miasto w europejskie centrum toksycznych odpadów, to już nie lada wyzwanie!
                • Gość: Mała Mi Re: fakty i mity IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 15:54
                  Wielku Szu - nie ubliżaj sam sobie mówiąc, że to Wild zrobił z Kruczkowskiego miazgę;
                  • Gość: Wielki Szu Re: fakty i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 17:58

> Wielku Szu - nie ubliżaj sam sobie mówiąc, że to Wild zrobił z Kruczkowskiego m
                    > iazgę;

A nie zrobił? Kim jest dzisiaj Kruczkowski? Bo niedawno był prezydentem dużego miasta.
                    • Gość: Mała Mi Re: fakty i mity IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.07.11, 19:47
                      to była wielka praca zespołowa;

co jeszcze jest zasługą Wilda?
                      może wielki deszcz na pustynnej ziemi, może manna z nieba dla głodnych?
                      zejdź w końcu czlowieku na ziemię;
        • Gość: riki Re: MOBRUK??? IP: *.centertel.pl 13.07.11, 10:29
          Głąbie jeden jak nie znasz historii to sie lepiej nie odzywaj i skończ w końcu szkołę podstawową.
          Wilda chcieli wywieść na taczkach mieszkańcy gminy Stoszowice tam był wójtem od 2002.
          Poczytaj sobie.
          • Gość: ziew Re: MOBRUK??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 10:44
            Jaja i zgniłe pomidory też miały pójść w ruch.
            • Gość: efea do "Małej Mi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 11:07
              W odniesieniu do drugiego reportażu, to warto abyś przeanalizowało końcową wypowiedź
              " starszego miłego pana ".
              Wyraźnie powiedział, że widocznie powodem zadymy wokół Wilda było dążenie do uzdrawiania gospodarki, bo to był za trudny temat dla takich głąbów jak ty.
              Mimo to postawił na swoim i wyciągnął gminę z długów.
              Wiadomo, że szczury boją się deratyzacji więc nie dziwi mnie twój komentarz.

• Gość: ty Re: do "Małej Mi" IP: 195.117.149.* 13.07.11, 12:58
                hu
              • Gość: Mała Mi Re: do "Małej Mi" IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 15:58
                a co ja mam do uzdrawiania gospodarki, że ma to być w ogóle tematem dla mnie?
                dlaczego wiec nie został tam wójtem drugą kadencję, skoro wyciągnął gminę z długów?
                on wyciągnął?
                a kto wkopuje wrocławskie mzk w długi? przecież jest tam którymś vice, nie ma wiec nic do powiedzenia?

i zastanów się skarbie, albo jestem głąb albo szczur;
                albo roślinka albo zwierzątko;
                jedno smaczne,a drugie bardzo mądre - wiec żadna to obelga dla mnie;
                • Gość: efea Re: do "Małej Mi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 19:57
                  Szczerze mówiąc, gdyby z mojej rodziny ktoś startował na prezydent, też wypisywałabym takie dyrdymały.
                  A tak przy okazji. Czy to prawda co mówią znawcy tematu, że żydówki mają w poprzek?
                  • Gość: Mała mi Re: do "Małej Mi" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.07.11, 20:15
                    cóż :)

medycyna estetyczna dziś potrafi przywracać błony dziewicze, robić kobiety z mężczyzn, więc co to dla nich z poprzek zrobić wzdłuż :)))
                    • Gość: efea Re: do "Małej Mi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 20:27
                      Szczęściaro, dla ciebie to łatwizna , szczególnie gdy się ma lekarza w rodzinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka