IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.11, 16:14
Czy odbyła się już rozprawa i jaki był jej finał? Chodzi mi o słowa, których autorem był Jarosław Charłampowicz, a które brzmiały, cytuję: "Patryk Wild razem ze swoimi kolegami, którzy kandydowali, a którzy podawali się za dziennikarzy, dokonywali prowokacji. Płacili pieniądze świadkom, którzy się teraz wycofują". Koniec cytatu.
Więcej tutaj wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,75495,9201807,Charlampowicz_pozwany_za_slowa_o_placeniu_swiadkom.html
Obserwuj wątek
    • Gość: nowoczesny Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 16:26
      No i dalsza kolei złych czynów Patryka. On ucieka z pracy we Wrocławiu na manifestację a MPK Wrocław - zaczyna kuleć lub bardziej dosłownie jechać na jednej gumie.
      Nam taki ktoś jest niepotrzebny.
      Założę się że jak teraz też nie wygra wyborów to zadyma z nieprawidłowościami w wyborach trwać będzie dalej!!!
      Taki ryżawy lisek - chytrusek.
      • Gość: Albercik Re: Pytanie IP: *.1and1.pl 30.07.11, 23:22
        Z tego co wiem, Pan Wild wykazał w sprawozdaniu z kampanii wyborczej wydatki na tv = 366 złotych.
        Wiem, że pod stołem poszło 100x tyle.
    • Gość: pytacz Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.11, 18:58
      Jak tam rozprawa? Ile muszę czekać na odpowiedź?
    • Gość: pytacz Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.11, 23:05
      Doczekam się odpowiedzi? To jak to w końcu było? Pradę mówił Charłampowicz czy nie?
      • Gość: antyM Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 23:33
        Witaj trzecia zmiano sztabowców Sercowego. Sypie się Platforma, Schetyna włosy rwie, wie że Tusk mu nie odpuści. To już nie kampania prezydencka w Wałbrzychu, to walka Patryk Wild vs twierdza PO.
        Charłampowicz na pewno mówił prawdę, jak wszyscy wplątani w aferę hazardową, której nie było.
        www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polska/afera-hazardowa--hazardowi-lobbysci-zasilili-konto-zbyszka,47618,1
        • Gość: pytacz Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.11, 23:38
          Leję na PO i oszustów z tej i każdej innej partii czy stowarzyszenia. Pytam o wynik rozprawy. Jak zwykle uzyskałem durnowatą i debilną, wymijającą odpowiedź.
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.11, 17:13
            Trzeba by może Rybczyńskiej zapytać
            • Gość: iga Re: Pytanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 17:32
              Nie odbyła się jeszcze. Sąd ciągle odsuwa jej termin. Biedny Charłamp.
            • Gość: Wróż Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 17:33
              Odpowiedź jest prosta, jak mentalność dupolizów.
              Jeśli PO przegra wybory w Wałbrzychu , to prokuratura uaktywni się nagle jak piranie i to nie tylko w tej sprawie.
              Jeśli zaś PO wygra, to "strażnicy" praworządności znowuż stulą pyski na następne 4 lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka