Dodaj do ulubionych

nie idę na wybory!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 21:44
Mam dość zamieniania jednego nieudacznika na drugiego, mam dość pomagania kolejnemu przekrętowi dopchać się do koryta, mam dość słuchania czczych obietnic, mam dość kłamania w żywe oczy, że będzie lepiej jak tylko mnie wybiorą, mam dość..... 07-sierpnia leżę do góry palnikiem i nie ruszam się z chałupy!!!!!! Chodzę jak durny na wszystkie wybory i bzdurne referenda ale KONIEC Z TYM!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: NW Re: nie idę na wybory!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.11, 21:49
      Świetnie. Nie oddasz głosu na Lubińskiego :)
      • Gość: ls Re: nie idę na wybory!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.11, 22:09
        i ten żyd Szełemej też nie dostanie :)
        • Gość: :) Re: nie idę na wybory!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.11, 22:16
          I goj Wild też nie. I antysemita Krzysztof Kamil Baczyński również :)
          • Gość: Tak trzymać Re: nie idę na wybory!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 22:26
            I nikt z nas nie pójdzie, bo wszyscy będziemy leżeć do góry palnikami i kuciapami.
            Pójdą za to głosować na tatusia dzieci ( bo trochę ich ma) i Szełemej zostanie prezydentem
            :)
            • Gość: Taki jeden Re: nie idę na wybory!!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 22:40
              I ch.mu.w.de.
              Niech sobie będzie "prezydentem". Za pół roku sam sobie będzie robił rehabilitację po zawale.

A ja swoje podatki zostawię gdzie indziej.
              Chociażby w Świdnicy albo w Świebodzicach, albo w Jeleniej.
              Jaki problem? Już firmę przerejestrowałem, mieszkanie sprzedam a Wy bijcie się o to szambo.
              Żaden z tych napuszonych chu...ków mojego głosu ani nawet grosika ode mnie nie dostanie.
              Niech to miasto umrze!

Ludzie! Olejcie tych palantów!
              Obojętnie czy są partyjni czy "ciepłe kluchy".
              Pokażcie, że wałbrzyszanie mają wielkie JAJA i potrafią zostawić gnój tam, gdzie powinien być.
              Po jakimś czasie na tym nawozie coś wyrośnie.
              A teraz niech gniją.

AMEN
    • Gość: roodypoo candy ass Four Word For You IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.08.11, 22:40
      img167.imageshack.us/img167/3131/shutupal7.jpg
      • Gość: on Re: Four Word For You IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.08.11, 23:24
        jestes frajerem to SPADAJ Z TEGO MIASTA
      • Gość: Taki jeden Re: Four Word For You IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 23:33
        No i właśnie. (roody, ciebie ktoś kocha?)

Wyobraźcie sobie, wy:
        "pijarowcy", sztabowcy i wszelkie inne mendy,
        które są dla tego forum jak Józek M. dla Wałbrzycha,
        że...

No wyobraźcie sobie, że WAŁBRZYSZANIE - normalni, spokojni i pracowici ludzie - MAJĄ WAS W D.U.P.I.E!

Bijcie się między sobą, rzucajcie gó.w.nem. To jest to, co lubicie!

Natury, ludzi i rzeczywistości nie oszukacie!
        • Gość: roodypoo candy ass butthurt butthurt everywhere... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.08.11, 02:35
          Gość portalu: on napisał(a):

jestes frajerem to SPADAJ Z TEGO MIASTA

Gość portalu: Taki jeden napisał(a):

Wyobraźcie sobie, wy:
          "pijarowcy", sztabowcy i wszelkie inne mendy,
          które są dla tego forum jak Józek M. dla Wałbrzycha,
          że...

No wyobraźcie sobie, że WAŁBRZYSZANIE - normalni, spokojni i pracowici ludzie - MAJĄ WAS W D.U.P.I.E!

lol'd :D

img560.imageshack.us/img560/2079/1312243894049.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka