Gość: nocek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 02:32 OSzołemej, jest głęboka noc, ludzie dawno poszli spać. Zdrzemnij się i ty, bo ci już zupełnie rozum już odebrało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz.c.cislowski Re: "lukasz.c.cislowski" maniak na Forum 05.08.11, 02:33 A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocek Re: "lukasz.c.cislowski" maniak na Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 02:58 Piszę rozprawę naukową na temat "Wpływ substancji toksycznych emitowanych ze składowisk odpadów niebezpiecznych na degenerację komórek mózgowych u człowieka - na przykładzie miasta Wałbrzycha" Szukałem przykładów na tym Forum i między innymi nieszczęśnikami znalazłem i ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typik Re: "lukasz.c.cislowski" maniak na Forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 09:07 Małej Mi też odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: "lukasz.c.cislowski" maniak na Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 09:41 Puściły zwieracze sztabowcowi Szełemeja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: "lukasz.c.cislowski" maniak na Forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.11, 14:28 zapomniał dodać że naczelny rabin RP też popiera szałemeja Odpowiedz Link Zgłoś