Gość: amator IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.11, 00:44 Witam Czy zna ktoś lub miał doczynienia z firmą Rob-Bud Robert Sosnowski, z Wałbrzycha z ul. Orzeszkowej, polecacie czy odradzacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: draqla Re: Rob-Bud Robert Sosnowski zna ktoś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 01:18 Robert sosnowski = robert s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpb Re: Rob-Bud Robert Sosnowski zna ktoś ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.11, 07:25 TO wałek jakich mało, poszukaj na forum-był temat. Facet naciągnął sporą grupe ludzi (w tym, i mnie). Ponoć nawet w Niemczech oszukał Polaków. Menda i złodziej. Nie wiem czemu jeszcze biega wolno bo ponoć sprawy w sądzie mu pozakładali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Rob-Bud Robert Sosnowski zna ktoś ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 09:47 Draqla, sugerujesz ze to ten co kupowal glosy ? Masz cos na poparcie tych rewelacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Rob-Bud Robert Sosnowski zna ktoś ? IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.11, 11:14 już szukałem na forum ale nic nie ma, nie ma żadnego wcześniejszego wątku , w necie są tylko ogłoszenia firmy Rob-Bud Usługi Menadżerskie Robert Sosnowski, dziwne to jakieś, wykasowali zamiast zarchiwizować ?? Dzięki za info, będę się trzymać od tej firmy z daleka. A co to za sprawa z Robertem S. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
neos_de Re: Rob-Bud Robert Sosnowski zna ktoś ? 24.07.16, 22:17 Zmienił teraz profesje.Szuka spragnionych miłości majętnych pań które go zasponsorują i podwyższą mu status społeczny.Kryminalną przeszłość ukrywa.Ot tulipan...zmienia nazwisko na Kotowski.Wałek, manipulator, kłamca i złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kundzia1976 Re: Rob-Bud Robert Sosnowski zna ktoś ? 18.08.16, 08:43 a skad ty to wszystko wiesz, facet w tv mowil,ze mial jaks scysje,ale to bylo 21 lat i to za pobicie Odpowiedz Link Zgłoś