arsmenik 26.02.11, 22:00 brak umiejetnośc racjonalnego myslenia u kobiety Moda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wersja_robocza Re: jak się objawia 26.02.11, 22:06 To tylko brak cierpliwości wobec upierdliwych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: jak się objawia 26.02.11, 22:12 wersja_robocza napisała: > To tylko brak cierpliwości wobec upierdliwych forumowiczów. taaaa i selekcja watków wg bliżej nieokreslonego algorytmu Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: jak się objawia 26.02.11, 22:17 Bez przesady. Przyjrzyj się oślej i temu co tam ląduje. To naprawdę nie są wątki wielkich lotów. A liczba wpisów w wątku to jeszcze nie powód zostawienia wątku na FK. O ile mnie oczy nie mylą na FM nie ma chyba stałych moderatorów. Więc tam można śmiecić bez konsekwencji. Droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
seren.dipity Re: jak się objawia 26.02.11, 22:27 daj linka do oślej, bo kiedyś coś tu napisałam i nie umiem znaleźć, a chciałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: jak się objawia 26.02.11, 22:27 forum.gazeta.pl/forum/f,396,Osla_lawka.html Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: jak się objawia 26.02.11, 22:27 A czy przeszedłby pomysł, by wszystkie wywalane stąd wątki szły na jedno dedykowane im forum (np 'Kobieta - RIP') i nie mieszały się z wątkami z innych forów ? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: jak się objawia 26.02.11, 22:30 Nie mam pojęcia. Ale chyba zamiast pisać tutaj z myślą o K-RIP najlepiej od razu zakładać wątki na K-RIP. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: jak się objawia 26.02.11, 22:39 Wody. Kto z piszących tu z góry zakłada, że wątek wyląduje na ośle ? Mam na myśli 'zakłada' a nie 'liczy się', bo to 2 różne podejścia. Chodzi o to, by nie utrudniać dostępu do wywalanych wątków. Jeśli zobaczę że zniknie interesujący mnie wątek to przełącze się do sąsiedniej zakładki przeglądarki wiedząc, że tam będzie. Poza tym łatwo go odszukam bo nie będzie zmieszany z mnóstwem innych z pozostałych 5k for. Technicznie, to zerowy problem, więc pytanie o wolę polityczną. Jeśli jest, to wystarczy zrobić prostą sondę Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: jak się objawia 26.02.11, 23:02 Sondy się sprawdzają na prywatnych forach.;) Wylatują przede wszystkim wątki powtarzające się zwłaszcza jeśli powtórka następuje w przeciągu kilku dni, wątki poszukiwawcze, prywatne, blogowe czy zupełnie od czapy. Nie mówię już o modowych, zdrowotnych czy kwalifikujących się na fora tematyczne o seksie, stricte o polityce czy ekonomii. Reszta w zasadzie zostaje. Nawet trollowe zostają, o ile nie lamią regulaminu czy netykiety. I ten watek powinien być na forum O moderacji a nie tutaj. Przeniesienie tego wątku spowoduje założenie 3 kolejnych, prawda? Oraz kilku na temat amina. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: jak się objawia 26.02.11, 23:31 > Sondy się sprawdzają na prywatnych forach.;) To można założyć wątek, gdzie zainteresowani by się wypowiedzieli > Wylatują przede wszystkim wątki powtarzające się (...) Dzięki za info, ale to tłumaczenie też się powtarza i jakoś - o dziwo - nie koi bólu autorów ani czytelników. Wyszedłem z konkretną propozycją kompromisu, więc może warto byłoby ją przedyskutować, zamiast okopywać się na swoich pozycjach. Moderacji też zaoszczędziłoby to kilku klików bo zamiast wybierać z listy x for docelowych, byłoby tylko jedno. Można by zrobić miesięczny test takiego rozwiązania i porównać z miesiącem poprzednim ilość 'ciepłych słów' kierowanych pod adresem Moderatorów. Technicznej przeszkody nie ma, wręcz oszczędzi Wam to roboty, więc jaki problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jak się objawia 26.02.11, 23:17 a u mężczyzn? ska założenie że u kobiet brak racjonalnego myślenia skoro nawet nie wiesz czym się to objawia :) Odpowiedz Link Zgłoś