Gość: walbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 23:34 ale tych ludzi spotkała tragedia www.tvn24.pl/-1,1714773,0,1,wbil-sie-centralnie-w-dach-domu-nie-zyja-4-osoby,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Wałbrzycha Re: Katastrofa samolotu koło Krakowa , wielka tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 00:12 Tych większa! [klik] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrt Re: Katastrofa samolotu koło Krakowa , wielka tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 09:09 To jest tak blisko, ze mozna powiedziec iz to przedmiescia walbrzycha. Dobrze, ze o tym napisales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan kina Re: Katastrofa samolotu koło Krakowa , wielka tra IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.11, 09:22 A gdyby wasz syn leciał tym samolotem? Tylko nie mówcie, że nie macie syna, bo w każdej chwili mieć możecie (sprawdzić, czy nie ksiądz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak do hrt IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.11, 10:51 czyżbyś był tylko ograniczony do Wałbrzycha i okolic , no chyba ze cos nie tak z twoim IQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrt Re: do hrt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 11:12 Nie zgodze sie, skonczylem 2 klasy podstawowki i ómie jóż dodawac literki do siebie, troche czasu spedziłem nad tym wyrazem i moge sie mylic, ale tam na gorze jest napisane chyba foróm - regionalne - dolnoslaskie - wałbrzych, nie widze wyrazow zwiazanych z krakowe, lotnictwem, samolotami czy wypadkami. Do tego mam tez TV w domu i kanal informacyjny, a nawet kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrt Re: Katastrofa samolotu koło Krakowa , wielka tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:58 Nie, moj syn wlasnie walczylby pod trypolisem w libijskiej rebelii, ale niestety zginal w walkach meksykanskich karteli z policja gdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amado Re: Katastrofa samolotu koło Krakowa , wielka tra IP: *.180.219.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.11, 11:04 Dla mnie tragedia ludzka jest zawsze tragedia.Jednakze w obliczu swiadomego podejmowania ryzyka z nia zwiazanego. Traci ona w oczach rozsadnych ludzi sens litowania sie nad ludzmi ,ktorzy nie szanuja zycia.To nie sa ludzie bez swiadomosci tego co sie moze wydarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrt Re: Katastrofa samolotu koło Krakowa , wielka tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 11:17 Nie, to sa ludzie, ktorzy w zyciu robia cos wiecej niz siedzenie przed telewizorem czy komputerem. Oni wlasnie szanuja zycie, bo z niego korzystaja, a nie marnuja. Nie wiem tylko co ma niewielki wypadek pol polski dalej do forum walbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy do hrt IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.11, 11:56 jak ci się coś nie podoba to nie wchodź tu na forum, nikt cie tu nie zapraszał , a widzę że jednak masz problemy natury psychicznej ,poza tym jak by tylko miały być tematy z brudnego Wałbrzycha i okolic to forum by nie istniało , bo tu nie ma o czym pisać , mało tego ludzie są tu za bardzo płytcy , chociaż by twój przykład płytkości , dodając że Wałbrzych i okolice tak wyglądają jak wyglądają to można zawdzięczać takim osobnikom jak ty , ale cóż nie każdy jest kreatywny , a z tymi problemami natury psychicznej udaj się do specjalisty na ul. Lotników oczywiście w naszym regionie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: do hrt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 18:46 A mnie h...j obchodzi awionetka spadająca w Krakowie, i to na czeskich rejestracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrt Re: do hrt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 22:44 No widzisz, nie zabronisz mi wchodzic na forum mojego miasta, zeby poczytac o sprawach miasta i przypedzac spamerow. Po prostu ktos kto pisze o samolotach na forum walbrzycha, o psach na forum kulinarnym, i lodziach motorowych na forum budowlanym jest najzwyklejszym debilem. Wina braku moderacji, to najlepszy przyklad, ze czlowiek jest istota na tyle bezrozumna, ze nie potrafi samemu myslec jesli ktos nie stoi nad nim z batem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccccc Re: do hrt IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.11, 23:09 brak ci ulomku kreatywnosci hehehe Odpowiedz Link Zgłoś