IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 20:12
Mali , średni, duzi (ludzie, przedsiębiorcy) nie dajcie się skusić, nie ma nic za darmo jak obiecują po wpłaceniu 1350 ( ichnie pozycje) dostajecie bony do ich sieciowych sklepów, lub stacje benzynowe, mówią pięknie ale nie ma wg nich "linii życia" czyli ktoś od ciebie wchodzi i dzięki temu masz zysk itd,
Ostro pogrywają i robią wodę z mózgu, byliśmy w hotelu Arkadia i takie coś pod paragraf podlega, więcej w google UWAGA KASUJĄ ŁLE WĄTKI SYSTEMATYCZNIE
Obserwuj wątek
    • Gość: kamień z serca Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 20:21
      Kur De Balans, a już myślałem, że ktoś podrobił 23 tysiące głosów :)
      • Gość: PRAWDA Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 22:55
        Jak ktoś chce poznać prawdę to niech nie czyta bzdur na forach tylko sam przeanalizuje jak to działa.
        są warunki umowy - cdnlarge.lyoness.net/downloads/pdf/pl/info/lyo-GTC-PL.pdf
        jest i umowa - cdnlarge.lyoness.net/downloads/pdf/pl/umowa_o_udzial_w_systemie.pdf
        nikt nie każe jej podpisywać nikomu. Ale jak chcecie mieć więcej kasy to polecam poczytać prawdę. Do tego pamiętajcie firma to ludzie, którzy odpowiadają za to co robią, czyli jeśli kradną to pójdą do więzienia.
        • Gość: Klapton Re: oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 16:21
          Lyoness - jak ktoś chce posłuchać i pomyśleć w czasie prezentacji , a później porozmawiać to w efekcie może mieć korzyści finansowe. Bez własnej pracy nic nie dają, chyba że w twarz. Choć o to też trzeba się postarać.
          To nie jest tak, że jak się zarejestrujesz, to pieniążki do końca świata będą wpadały na twoje konto. Trochę inicjatywy trzeba wykazać.
          Lyoness jest wspólnotą zakupową i niczym więcej. Lojalni klienci robią zakupy u Partnerów Handlowych współpracujących z Lyoness. Dla mnie firmy współpracujące, takie jak Lufthansa, Carrefour, Orlen, OMV, Rossman, Kika, Tesco to gwaranci, że system działa zgodnie z prawem. Wydaje mi się, że druga na świecie a pierwsza w Europie sieć sprzedaży detalicznej jaką jest Carrefour nie weszła by w "szemrany" biznes. Ocena należy jednak do każdego z osobna.
          A jeśli ktoś nie jest zadowolony z działania lub coś tam usłyszał, że jakieś bony , jakieś pieniądze, ale tak naprawdę to nie wiadomo gdzie, kiedy i jakie zawsze ma prawo do wyrażania swojej opinii.
          A na marginesie - chyba największy w Polsce program lojalnościowy (jak się nie myleę10 mln wydanych kart w Polsce) nazwę pozostawiam do odgadnięcia, za zakup 70 litrów paliwa (ca. 350 zł) podarował mi kubek (w hurcie około 1 zł) i oczywiście mogłem wygrać wycieczkę zagraniczną ale trzeba było wysłać sms-a ze zgłoszeniem. Takie podziękowanie za lojalność też jest możliwe.
          Wiele z osób porównuje Lyoness z Amway-em czy różnymi piramidami finansowymi. Każdy ma do tego prawo, nie obrażajmy się na tych ludzi. Być może stracili pieniądze w tych systemach. Ale jeśli porównujemy Lyoness z tymi systemami, to zastanówmy się czy rzeczywiście wiemy jak one działały. Spotykam się z informacja, że to Amway bo pieniądze, bo piramida, bo trzeba budować grupę.Jeśli używacie takich argumentów to powinniście wiedzieć o czym mówicie. Wydaje mi się, że część młodych ludzi buduje swoją wiedze na podstawie filmu, który kilka lat temu był wyświetlany w TV (reż. henryk Dederko) a także na bazie informacji od starszych osób. Ja sam usłyszałem, że to na pewno Amway, że tam można stracić tysiące złotych; 'moje koleżanki po kilka tysięcy tam straciły". A wystarczy "wygooglać" i już można poczytać co to są za twory i porównać samemu czy Lyoness i te systemy to to samo, czy jest różnica między nimi. Wtedy mając wiedzę możecie dyskutować i przedstawiać swoje argumenty na spotkaniach. Na marginesie Amway, który powstał w 1959 roku nadal działa i mimo krytyki ludzie współpracują z nim. nawet w USA mimo serii rozpraw sądowych wydano wyrok, że nie jest to firma "piramidalna" a udział w niej jest dobrowolny (sprawa 93FTC618 z 1975 r).
          Tak naprawdę to wszystkie te firmy pracują na zasadzie wielopoziomowego marketingu, który jest jedyna formą w takiej działalności. W takiej strukturze działa Oriflame, Avon a jakoś nikt nie ma zastrzeżeń do tych firm.
          Zastanawiajmy się co piszemy, nie denerwujmy się jeśli czytamy coś z czym sie nie zgadamy. pamiętajmy każdy ma prawo do własnych opinii. Jeśli ktoś chce podążać za Lyonessem - zapraszamy a jeśli ktoś nie chce to pozdrawiamy. Nie obrzucajmy się inwektywami, nie piszmy ze to oszustwo, niech każdy sam posłucha, poczyta, pójdzie na prezentację i zdecyduje czy chce być w tym programie czy nie. A jeśli ktoś już tam jest i nie wie co dalej robić to nie bójmy się pytać i prosić o wsparcie tych którzy wiedza więcej.

• Gość: wystraszony Re: oszustwo IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 27.08.11, 20:29
      Znaczy się do PIS-u łapanka ?
    • Gość: zainteresowana Re: oszustwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.11, 20:34
      Powiedz coś więcej o tym spotkaniu.Kto prowadził? Czy było dużo ludzi?I o co chodzi?
      • Gość: :) Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 20:45
        Opisujesz metody działania Gornik Business Club ?
      • Gość: l Re: oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 21:34
        prześlę tzw materłaly na maila, jutro ok. 10 pozdrawiam, pięknie brzmi ale kicha jakby watek skasowali:magg@interia.pl
      • Gość: Aktywizacja Mówię Ci coś więcej IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 08:38
        aktywizacja.info@gmail.com podaj numer telefonu do siebie zadzwonię i może sie spotkamy i porozmawiamy o Biznesie wiem wszystko.
    • Gość: do autora Re: oszustwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.11, 21:26
      A może to ciekawa propozycja?
    • Gość: mf Re: oszustwo IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 09:16
      dziwię się wam ludzie, w miarę inteligentni i majętni bo przecież takich werbuje lyoness, a nie meneli z mopsu, że wierzycie, że można szybko i łatwo zarobić nie kradnąc
      mnie też próbował zwerbować pan Mariuszek, posłuchałem, wziąłem do domu materiały , poczytałem, poanalizowałem i wyszło jak nic że to łańcuszek-piramidka
      zresztą ja już taki zryty jestem, że wierzę że do <b>pozycji</b> (haha co za cudowna gierka słowna) i majątku można dojść tylko ciężką pracą z odpowiednią dozą szczęścia

a tu niedowiarkom polecam poczytać wątek www.biznesforum.pl/lyoness-co-o-tym-sadzicie-vt68866.html
      • Gość: Jola Re: oszustwo IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.11, 10:30
        TEMAT PO CBŚ TYPOWE SOCJOLOGICZNE CHWYTY FIRMA KOGUCIK ISTNIEJE 2 LATA POTEM ZNIKA I OTWJERA NOWOM NAZWE O TEJ SAMEI FORMJE DZIAŁANIA JEZELI JESTEŚCIE FRAJERAMI TO WCHODZICIE ALE UWAŻAM ŻE JESTEŚCIE BO JUŻ NA POCZONTEK WRZEŚNIA PODAROWALIŚCIE SOBJE PODWYŻKI CZYNSZU I ENERGI NIEBAWEM BĘDZIE WODY WIĘC POWODZENIA NAIWNIAKI I LEKKIEJ ZIMY WSZYSTKIM ŻYCZĘ ps.......... ZOBACZĘ JAK PAN PREZYDENT PO NOWYCH REFORMACH PORADZI SE Z ODŚNIEŻANIEM A ZIMA DA W TYM ROKU POPALIĆ
        • Gość: gość Re: oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 14:10
          jednak prawda..........
          forum.jaslo4u.pl/viewtopic.php?f=37&t=5603
          • magg123456 Re: oszustwo 29.08.11, 20:35
            konteksty umawiania spotkań.
            www.facebook.com/l/-AQALgqMlAQCFxDDFgn1C-SP1N98JYRXmMAATKzDVfZohAQ/www.youtube.com/watch?v=Uqa6nJy1P5A
            konteksty umawiania spotkań
            www.facebook.com/l/IAQAkjuWrAQA1jUNMQbctGePV3ykZhKgTQi4a8V7q9G9A9g/www.youtube.com/watch?v=qCgx7RmfZn8
            jak rozmawiać by skutecznie umówić znajomego na spotkanie/prezentację z Liderem, cz. I (Wojtek)
            www.facebook.com/l/5AQAjRu4BAQDIzQMEcaedikc54RGcr6s01OdTlMdIOkprKQ/www.youtube.com/watch?v=f0h0n33ohxk
            jak rozmawiać by skutecznie umówić znajomego na spotkanie/prezentację z Liderem, cz. II (Wojtek)
            www.facebook.com/l/0AQBCqcp7AQCMOJZ40mxSh2qc0diZQBvOlgixkLiCutpCKw/www.youtube.com/watch?v=S9BshPbvsA0
            typy osobowości, czyli kogo szukać do tego biznesu (Grzesiek)
            www.facebook.com/l/oAQDpdJjjAQApRbi1mYHTzNernZ4F7JdXDx3OqALVdptQGA/www.youtube.com/watch?v=zzlU1T80uYU
            od otwarcia do domknięcia / fazy prowadzenia człowieka (Grzesiek)
            www.facebook.com/l/VAQCGy6ymAQAbyWFaXOo2xntAV10jBTLxoGo4VJeE88XOsg/www.youtube.com/watch?v=lpKBqrgNLnY
            zajawka, energia żeńska (Dominika)
            www.facebook.com/l/CAQCXdj2QAQCUXm8S0UhgCLAeM052F6svqt5CAUHKXi9v7g/www.youtube.com/watch?v=DS7lQ_Fx0gg
            zajawka, ciepły rodzaj energii (pan Bocok)
            www.facebook.com/l/3AQAJV73VAQAD98ZVmVgOy9CwufVMas_nRs47mz-h0PpuaA/www.youtube.com/watch?v=2tFlbMluSZg
            rozszerzenie do zajawki - prezentacja biznesu na kartce, cz. I (Grzesiek)
            www.facebook.com/l/gAQBl6j-uAQCOS3P3v6T7zVhRW3XsSCz2v_SECTRv_F7OHg/www.youtube.com/watch?v=N-X0wSGRQLU
            rozszerzenie do zajawki - prezentacja biznesu na kartce, cz. II (Grzesiek)
            www.facebook.com/l/TAQDP69XiAQD08l_NG0of2ZRj8SBN3gc0_w1WZANpuTrD8w/www.youtube.com/watch?v=uQ0bAiwBvFA
            determinacja - prawda o tym, że albo ją masz i zrobisz ten biznes, albo go nie zrobisz (Wojtek)
            www.facebook.com/l/qAQCF89l1AQCc-JnCXrlBisx70Dx-qLCS3UI8OAIuLYOi6g/www.youtube.com/watch?v=RbU9yt6Wy5o
            • magg123456 Re: oszustwo 29.08.11, 21:05
              chcieliście wiedzieć proszę powyżej
            • Gość: ramol Re: oszustwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.08.11, 12:12
              magg123456 napisał:

> konteksty umawiania spotkań.

No i co? Umieszczono linki do filmików i niestety - "film usunięty przez użytkownika" !
              Zastraszyli czy to był humbug ??
              • Gość: pytanie Re: oszustwo IP: 87.105.201.* 30.08.11, 12:23
                ma ktoś dostep do tych materialow z linkow ? są gdzies w necie ? były niezwykle interesujące. Szybko ktoś zadziałał usuwając je.
            • Gość: Mario Rozszyfrowałem tę Expertkę Lyoness IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 08:49
              magg123456 znam Ciebie koleżanko weszłaś do Lyoness przez zakup Bonów na Orlen i do Polo Marketu i już na tym zarobiłaś ale jak chcesz więcej to 1. rób większe zakupy 2. działaj według systemu tak jak się zobowiązałaś przed sobą samą i Mną bo Ja Ci ten biznes pokazywałem i bardzo Ci się podobałe co się stało ,że narzekasz.
              Nie ma works nie ma cash to chyba oczywiste czemu Ja nie narzekam na współpracę z Lyoness bo działam i zarabiam w tym małym Wałbrzychu.
              • Gość: o Re: Rozszyfrowałem tę Expertkę Lyoness IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.11, 10:53
                to chyba ten wspomniany wcześniej mariuszek się odezwał, i dalej twierdzi, że robi na tym pieniądze
                ciekawe jakie? i ile już stracił?
                • Gość: businessman fakty i mity IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.11, 20:06
                  Byłem w poniedziałek na spotkaniu w hotelu Qubus z panem Mariuszem. I przekonałem się do Lyoness. Nic nie trzeba dodatkowo kupować. Za nic nie trzeba płacić. Robię takie same zakupy jak wcześniej, kupuję to samo co wcześniej tylko nie w Tesco, a w Polo Markecie lub Carrefourze i pieniądze do mnie wracają. Spotkaliście się z czymś takim że handlowiec płaci Wam za zakupy u niego? To właśnie działa w Lyoness. Ponadto w Lyoness nic nie sprzedaję, nie stwarzam u ludzi pragnienia posiadania słabych produktów np Oriflame (mi one nie pasują). W Lyoness nie wychwalam jednej firmy. Jadłaś czekoladę Wedla, to ją jedz dalej, piłeś piwo Zywiec, to pij dalej. Nie zmieniaj swoich przyzwyczajeń, po co? Kupuj dokładnie to co lubisz.

Jednak jeżeli chcesz żeby część pieniędzy z Twoich zakupów do Ciebie wróciła, to zrób zakupy mądrze, przez Lyoness. Zaraz po zrobieniu zakupów dostajesz informację ile do Ciebie wraca. W każdy wtorek pieniądze są przelewane na Twoje konto bankowe.

Ponadto możemy polecać, jeżeli powiesz innym o Lyoness i oni zrobią zakupy przez Lyoness (w Wałbrzychu, Warszawie, Polsce lub za granicą) to partnerzy handlowi zapłacą Ci procent od ich dochodu.
                  Możemy mieć procent z obrotu dużych sieci handlowych. <- mi to pasuje, wcześniej nikt mi takiej możliwości nie dał.
                  Jeżeli chcecie mieć procent od sprzedaży firm współpracujących z Lyoness, to polecajcie go dalej. Jedząc dużą łychą można się udławić. Wolę mieć jeden procent z zakupów 100 osób niż 100% z zakupów swoich. A to mam i jedno i drugie. Ja w to wchodzę. Przekonałem się do tego międzynarodowego programu lojalnościowego. Nie wierzcie drodzy nieuczciwej konkurencji, która podkopuje autorytet innych firm. Sprawdźcie sami. Ja mam kolejne spotkanie we wtorek.
                  • Gość: amway upgraded Re: fakty i mity IP: *.play-internet.pl 04.09.11, 09:55
                    gratulacje, właśnie dałeś się zwerbować do piramidki
                    • Gość: Wiola Re: fakty i mity IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 11:35
                      jeżeli będę wyciągała z tego pieniądze, to może to być nawet piramida cheopsa
                      • Gość: amway upgraded Re: fakty i mity IP: *.play-internet.pl 04.09.11, 11:36
                        oczywiście że będziesz je wyciągała, ale najpierw będziesz ich sporo WKŁADAŁA
      • Gość: o co kaman? Re: oszustwo IP: 78.9.17.* 02.09.11, 19:10
        Piramida jak nic, jest szef, są dyrektorzy, kierownicy i pracownik na linii
        a nie sorry to zakład pracy nie jakaś tam piramida, przecież zakład pracy jest legalny

ale takie pytanie z innej beczki to jakie są koszty udziału w tym Lyoness?
        • Gość: ? Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 22:48
          też chętnie się dowiem jak ta piramida wyciąga pieniądze, bo na razie z tego to co czytam to tam tylko się zakupy robi jak w innych programach lojalnościowych
          ktoś coś wie?
    • Gość: zenon Re: oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 18:22
      takie info znalazlem, wszystko jasne...

lyoness-piramida.pl/
      • Gość: Franczesko Re: oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 13:06
        _Czytałeś_ w ogóle tego bloga? :)
        Czy tylko zobaczyłeś adres...?
    • Gość: Snajper Re: oszustwo IP: 78.9.17.* 02.09.11, 19:06
      Co podlega pod paragraf, bo lakonicznie to napisałeś?
    • Gość: Podniecona Re: oszustwo IP: *.opera-mini.net 02.09.11, 20:40
      A mnie Lyoness Kreci.
      • Gość: i Re: oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 21:34
        dzieki , oni sie spotykja w hotelu "Arkadia" prabne mózgów
        • Gość: aaaaaaa uciekajmyy Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 21:56
          CBA ich nie ściągnie, bo mają układy z Austrią i to już od ponad 8 lat!
          Mówię Wam to jest grupa zjadaczy twarożków z POLO, bo wraca do nich 50% wydanej kasy po czasie. Ja nie wiem jak tak można! Przecież ten certyfikat ISO 9001, to pewnie na manhatanie kupili, ruskie wszystko sprzedadzą tylko ta firma TUV mi nie pasuje - za bardzo niemiecka. Ja Wam mówię - krzyżaków nam do Polski sprowadzą! Orlen, Bliska, WizzAir, W. Kruk, C&A, Vision Express, MediaMarkt te firmy się związały z Lyoness, bez sensu!
          Widzieliście ich stronę: lyoness.pl – od razu widać że jakaś taka inna!
          Armagedon się szykuje! Aaaaaa uciekajmyyyyy
          • Gość: Payback Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 22:46
            Słyszeliście o Payback to dopiero wygląda na piramidalne oszustwo. Piszą, że można coś mieć za 500pkt, a później info:
            500pkt +44zł za nożyk wart 20zł
            albo jakieś kubki oferują masakra za robienie zakupów i przepłacanie
      • Gość: ptasiek Re: oszustwo IP: *.180.70.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.09.11, 22:37
        tam maja prezentacje w arkadi

www.arkadia.pod.pl/
        • Gość: spotkania Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 23:45
          słyszałem że już nie w Arkadii, ale w Marii są ich spotkania, takie ostatnio przynajmniej zaproszenie dostałem
          szukam po necie racjonalnych informacji na ten temat, możecie coś polecić?
          • Gość: zainteresowana Re: oszustwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.11, 21:48
            Kiedy najbliższe spotkanie i gdzie chętnie pójdę i posłucham
            • Gość: informator Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 22:41
              Jutro o 20:00 w Marii

Zapraszamy.
              • Gość: co Wy opowiadacie? Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.11, 00:40
                W Wałbrzychu poza spotkaniami indywidualnymi w sprawie Lyoness nie odbywają, się żadne spotkania, skąd Wy takie informacje bierzecie?
                Najbliższe spotkanie jest we Wrocławiu w Hotelu Diament bodajże w środę o 18:00
                • Gość: gosc Re: oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 16:12
                  Parę osób mających duże pieniądze wycofuje się z tego, bo obietnice obietnicami a zarobek żaden, bo kasę i zarabiają wyłącznie te osoby, które niestety naiwnych, w tym nas, wprowadzają.
                  Na tym wątku ktoś zamieścił filmy ze szkolenia, dlaczego z sieci je usunęli?
                  Czyżby obawa ,że ludzie zrozumieją tą piramidę?
    • Gość: zoli Re: oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:23
      ale o co w ogóle chodzi? pierwsze słyszę o czymś takim... w wątku jedni narzekają, inni bronią, ale skąd to się wzięło, gdzie się z tym można spotkać?
      • Gość: gosc Re: oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 18:40
        witamy Ciebie Mariuszku
    • Gość: ciken Re: oszustwo IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 09:41
      wyborcza.biz/biznes/1,100969,10354029,_PB___Tworcy_piramidy_finansowej_skazani__Stracili.html
      • Gość: ciken Re: oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 11:52
        takie info znalazlem, wszystko jasne...

lyoness-piramida.pl/
        • Gość: ja Re: oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 21:00
          Dużo ludzi na spotkania jest "zapraszane" w czasie tzw prezentacji wychodzą, ale naiwni są, cóż piramida, proszę kolega w wyżej dał link.....
    • jedzazawodowa Re: oszustwo 08.10.11, 18:48
      To nie dla ciebie ten biznes pomimo ,że jest dla każdego. Nie każdy w to wejdzie bo nie każdy jest w stanie pojąć ten system. Są ludzie ,którzy zawsze będą węszyć podstęp i tych którzy zarabiają, najchętniej pozamykali by do więzienia. Ja zarabiam w Lyoness mając 3 osoby rekomendowane i wszyscy zarabiamy i jesteśmy zadowoleni. Ty należysz do malkontentów i musisz się ciężko narobić , żeby zarobić. Życzę Ci powodzenia w rozmyślaniu a członkom Lyonessu dużej kasy :)
    • jedzazawodowa Re: oszustwo 08.10.11, 18:49
      Gościu,byłeś na spotkaniu i nic nie zrozumiałeś. Jakie "ich sklepy" jacy"oni" ? To jest wspólnota zakupowa. Na zakupach się zarabia z bonifikat. Ściemę to ty robisz. Lyoness nie dla każdego ,przynajmniej z pewnością nie dla ciebie. Nie jesteś w stanie po prostu tego systemu zrozumieć i węszysz podstęp oraz złości cię ,ze nie wierzysz w ten biznes. Najlepiej wszystkich byś pozamykał.. Weszłam ,mam już 3osoby rekomendowane i wszyscy zarabiamy .Do biznesu nie każdy się urodził pomimo ,że to jest masowy biznes dla każdego ,nie każdy go zrobi :)
      • Gość: mf Re: oszustwo IP: *.play-internet.pl 08.10.11, 19:47
        > pomimo ,że to jest masowy biznes dla każdego ,nie każdy go zrobi :)

zgadza się, 90% frajerów którzy wpłacą kasę żeby zamknąć pozycję złoży się na te gigantyczne wypłaty o jakich marzycie

niczym się to nie różni od zakupu pakietu startowego w amway'u
        • Gość: , Re: oszustwo IP: *.range86-184.btcentralplus.com 08.10.11, 19:49
          Niczym. Amway padl i to tez padnie na pysk, bo nie beda w stanie zbalansowac podazy z popytem.
          • Gość: Piramidowiec Re: oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 12:19
            Nie obchodzi mnie Amway, bo nigdy nie byłem jego klientem, ale trzymajmy się faktów: Amway to jedna z najdłużej działających firm MLM. Jest na rynku od ponad 50-ciu lat i cały czas działa :) Pozdro dla kumatych! L!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka