Gość: wałbrzyszanka IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 13:50 Witam czy ktoś z Was wybiera się do szkoły na ten kierunek są jeszcze miejsca www.spssmed.swidnica.pl/rek1.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wch ciekawe z tym zawodem można tu pracować IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 14:36 Po uzyskaniu tytułu zawodowego Terapeuty zajęciowego można podjąć pracę w : oddziałach szpitalnych, w tym w szczególności: rehabilitacji leczniczej, ortopedycznych, neurologicznych, geriatrycznych, dziecięcych, psychiatrycznych; sanatoriach; warsztatach terapii zajęciowej; zakładach pomocy społecznej; dziennych domach pomocy społecznej; klubach seniora; środowiskowych domach pomocy społecznej; świetlicach terapeutycznych; hospicjach; szkołach specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ciekawe z tym zawodem można tu pracować IP: *.108.82.101.dolnet.pl 09.11.11, 23:23 Praca z osobami: - starszymi - przewlekle chorymi somatycznie - z zaburzeniami psychicznymi i nerwowymi - niepełnosprawnością intelektualną najszybciej w domach pomocy społecznej, warsztatach terapii zajęciowej, środowiskowych domach samopomocy, przy pracy z dziećmi w większości placówek wymagają przygotowania pedagogicznego (studiów np oligofrenopedagogiki, itp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kierunek Terapeuta Zajęciowy - studium IP: *.108.82.101.dolnet.pl 09.11.11, 23:17 Witam, skończyłam ten kierunek ok 6 lat temu, z powodu małego zainteresowania przez pewien czas nie było naboru, warto skontaktować się ze szkołą, Odpowiedz Link Zgłoś
ag.miszczynska Re: Kierunek Terapeuta Zajęciowy - studium 04.02.21, 11:20 Ja polecam szkołę policealną cosinus. Bardzo ciekawe zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: Kierunek Terapeuta Zajęciowy - studium 04.11.21, 12:42 Ja kończyłam w Cosinusie. Bardzo polecam. Zajęcia ciekaw i przydatne na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś