Gość: Romuald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 20:12 Poszukuję psa maltańczyka w dobrej cenie .Jak wiecie gdzie go mogę kupić to czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Isia Re: pies maltańczyk. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.11, 20:50 romuś romuś mój drogi romuś nazbieraj sobie pieniążków i nie szukaj taniego maltańczyka bo dostaniesz tuńczyka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romuald Re: pies maltańczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:46 wiem że Isia że za przysłowiową zł nie dostanę ale oczekuję rozsądnej ceny za psa bez papierów.Dziękuję za zainteresowanie się sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pies maltańczyk. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 00:55 ja dawałem 850 za suczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies pluto Re: pies maltańczyk. IP: 87.105.201.* 30.09.11, 11:10 Nie ma takiego psa jak maltańczyk :P może być owczarek niemiecki, bokser, dog, golden retriever. Psy które ważą mniej niż 6 kilogramów to krzyżówka wiewiórki z chomikiem, ale i tak lepsze to niż kot. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romuald Re: pies maltańczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 11:19 Nie zawsze można sobie pozwolić na psa większego od wiewiórki dlatego pozostają mniejsze niż 6 kg pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pies maltańczyk. IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.09.11, 15:03 jesli moge Ci cos poradzić szukaj pieska po rodowodowych rodzicach tylko nie wystawianych i bez uprawnien hodowlanych ,sprawdz metryki rodziców ,szukaj na allegro ,alegratce unikaj pseudo hodowli ,mysle ze tak ok 1000 mozna kupić pieska po rodowodowych rodzicach ale bez metryki , sama mam rasową sunie ,mało spotykana rasa i nie wystawiałam jej żeby jej nie stresowac i nie planuje maluchów ale jak by były pieseczki rodowodu by nie miały ,powodzenia w poszukiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romuald Re: pies maltańczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 17:35 Aniu bardzo dziękuję za rady .pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pies maltańczyk. IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.09.11, 18:09 tylko nie spiesz sie z wyborem pieska ,sprawdz dokładnie wszystko wiadomo bez rodowodu jest ryzykownij kupic a przecież piesek to przyjaciel na lata ,ogladalam na alegratce oferty maltańczyków z dolnoślaskiego i mozna cos wybrac powodzenia ,jak podasz email moge Ci jeszcze pomóc w wyborze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: pies maltańczyk. IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 19:09 Ja mam suczkę maltańczyka, która została przywieziona z hodowli z Częstochowy.Dałam za nią 800 zł i nie żałuję, bo to kochane i wierne psiaki :). Jeżeli jestes zainteresowany mogę podać Ci namiary na ta hodowlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: pies maltańczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 12:06 Kupiłem maltankę za 950 zł. z hodowli w centralnej Polsce. Teraz kupiłem drugą z rodowodem za 2500. W pobieżnym wyglądzie i i w kochającym sercu nie ma różnicy , ale tego gościa z pierwszej hodowli należało by wykastrować ,wszyć esperal i co kto zaleca dla sadysty. Sunia była opóźniona w rozwoju psychicznym i zaniedbana fizycznie ( miała teoretycznie wszystkie wymagane szczepienia) . Nie wiedziała co to zabawki , niesamowicie lękliwa i zastraszona. Żona wybrała tego pieska bo po prostu było jej najbardziej go żal. Sunia miała duży potencjał inteligencji i szybko się uczyła pozostała tylko niesamowicie lękliwa i jakby zamknięta w sobie . Sunia z z rodowodem i sprawdzonej hodowli w wieku 15 tygodni była bardziej rozwinięta od 14 miesięcznej suni bez rodowodu. Ciekawska , bez lęków , otwarta na świat. Nie kryję , chciałem pieska na kolanka za niewielkie pieniądze do kochania a nie dla szpanu . Teraz rozumiem apele o bojkotowanie dzikich hodowli i sens działania związku kynologicznego. Jasne , że można trafić na domowy miot piesków otoczonych opieką i miłością ale to muszą być ludzie dobrze Ci znani. Polecenia i ogłoszenia to loteria i sponsorowanie sadyzmu. Przerobiłem to na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romuald Re: pies maltańczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 13:17 dziękuję za rady .Będę się przyglądał przed kupnem na warunki bytu psiaków .pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: pies maltańczyk. IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 19:12 www.fakpol-maltese.pl/ wejdź na tą stronę to jest hodowla maltańczyków w Wałbrzychu :) Odpowiedz Link Zgłoś